2777
2789
عنوان

چشم سوم👽

| مشاهده متن کامل بحث + 4086 بازدید | 409 پست
برا منم میگی هر چی حس میکنی از آیندم لطفا 

پول زیادی وارد زندگیت میشه ی نشونه از شانس میتونه باشه این پول و ی درخواست از طرف یکی داری ولی ردش نکن چون دوست داره و تو ۳ روز دیگه ی اتفاقی  میوفته که کل زندگیت زیر و رو میشه و اون اتفاق برات خیلی مهمه و منتطرش بودی حتا بهم بگو اگر چیزی شد و خصوصی درخواست بده 

.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ولی شکاکه دهن بینه کتک میزنه ی ساله خونه بابام نبرده حق تیپ زدن رانندگی و مو سیقی گوش کردن ندارم&nbs ...

اینا بخاطر غیرت و علاقه شخصیش ب شماست مردی ک این کارو میکنه مخصوصا شوهرتون دوستون داره سعی کنید باهاش ارطبات بگیرید بعضی مردا با توجه بیش از حد ابراز علاقه میکنن

.

نه ایرادی نداره  ولی ببین من واقعا بعضیاشون بدون اینکه حتا فکر کنم انگشتم میره رو تایپ و پشمام ...

برام دعا کن زندگیم درست شه لطفا خیلی سخته برام کلید بندازم به در بیام خونه هیچ کس منتظرم نباشه یا توی طول روز هیچکس نباشه حالم براش مهم باشه لطفا برام دعا برگرده نبودش مث نبود روح تو بدنمه

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱