2777
2789
عنوان

چشم سوم👽

| مشاهده متن کامل بحث + 4086 بازدید | 409 پست
پول زیادی وارد زندگیت میشه ی نشونه از شانس میتونه باشه این پول و ی درخواست از طرف یکی داری ولی ردش ن ...

میشه خواهشا بگی راجع به من و محمد چی حس میکنی و عاقبتمون چی میشه؟ اسمم لعیا

بی تو بر روی لبانم بوسه پژمرده گشته

میشه بگین چطور کنم ازدواج کنم خیلی زود 

چرا فک میکنی ازدواج خیلی مهمه چی باعث میشه اینطوری فکر کنی مگه چندسالته اخه ترس از چی داری؟ینی اینقد ابتدایی هستی که ازدواج رو برا خودت نهایت میدونی؟؟؟

آرامشی مثِ شبایی که داره برف میباره...همونقدر در سکوت،آرامش...تو کلبه ی کوچیک روستاییمون،کنار بخاری هیزُمی با صدای تَرق تُروق چوبا که لابلای صدای جغد تنهایی که مظلومانه داره میخونه خودمو تو فکرو خیال گُم میکنم و غرق میشم تو...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بادوتاسوال ریزکه کسی نمیتونه جوواب بده من داستان زندگیت طرف روبایدبدونم تابفهمم توزندگیش مشکل چیه ور ...

سلااممم خوشگلم

من بهتون درخواست دادم لطفا بپذیرید

من داستانم یه نمه طولانیه و شخصیه خیلی 

تو pv

براتون توضیح بدم و نظرتونو اگ امکانش هست بدونم💚❤️

چرا فک میکنی ازدواج خیلی مهمه چی باعث میشه اینطوری فکر کنی مگه چندسالته اخه ترس از چی داری؟ینی اینقد ...

دلم میخواد ازوواج کنم 

هیچ کس هم ضربه نمی بینه ولی من نمی تونممم میفهی. میفهمی همش شکست خوردم. همش نمیشه. 

به هیچ مربوط نیست هیج کس ضربه نمی بینه از ازدواج من. 

دنیا به اخر نمیرسه. 

فقط دلم میخواد  ازداج کنم هر صورتی که شده. ولی نمیشه. من همیشه تنهام 😭😭😭😭😭

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

پول زیادی وارد زندگیت میشه ی نشونه از شانس میتونه باشه این پول و ی درخواست از طرف یکی داری ولی ردش ن ...

وای توروخدا منم بگو خیلی گیرم معدلم چند میشه همه درسارو قبول میشم؟خیلی استرس دارم سرنوشت منوامیر چی‌میشه

سال پیش معدل نماییم چجوری بود ؟

امسال چجوری میشه ؟

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

تورابطه باکسی نیست داره اذیتت میکنه ممکنه تاطلاق هم پیش بری ولی اگه طلاق داد باهیچ کس حتی طرح دوستی ...

سلام

من شاغل میشم؟ اگه اره چه شغلی و چند سالگی؟ 

کنکور فرهنگیان دادم قبول میشم؟ 

حس م بهم چیه؟ 

میشه برا منم بگی چیا حس میکنی از آیندم 

کنکورم چی پزشکی میارم یا دندون یا دارو یا فیزیو 

ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

دلم میخواد ازوواج کنم  هیچ کس هم ضربه نمی بینه ولی من نمی تونممم میفهی. میفهمی همش شکست خوردم. ...

عزیزدلم منو ببخش اگه ناخواسته باعث شد آزرده خاطر بشی و یسری چیزا تو ذهنت بیاد.باور کن منظورم اونطوری که برداشت کردی نیست.منظورم اینه چرا ما زنا که خیلی جاها قوی تر از مرداییم.فکر میکنیم حتما باید باید ی مرد از راه برسه تا به نهایت ارامش و خوشی برسونمون.تا اینکه تاپیکاتو خوندم واقعا دلم شکست قلبم ریخت.اصلا حس ترحم ندارم فقط درکت کردم تا جایی که تونستم.یچیزی بت بگم از منه غریبه یادت باشه.میرسه روزی که خودتو بارها سرزنش کنی برای این حال الانت.و بدتر ازون میرسه روزی که بدبختی و بیچارگی اون بیشرف رو خودهی دید و بارها بخودت بگی خداروشکر نشد که باش برم زیر ی سقف.اینو مطمعن باش میرسه این روزا.چون من دقیقا شرایط تورو داشتم.الان بقدری دورم ازون روزگار که مث خوابو رویاست برام.باور کن خدا طوری زندگی رو برات میسازه که همیشه شکرش کنی.فقط باید الانت رو تحمل کنی و پاشی بلندشو خودتو تو عذاب نگه ندار.زندگیت جریان داره.هر پایان ی شروع جدیده.پاشو خودتو جمع کن.فقط توروخدا ازچاله در نیایی بیوفتی تو چاه انتخاب درست کن در آینده.مطمعنم که ب این روزات فحش میدی که خودتو عذاب دادی.

آرامشی مثِ شبایی که داره برف میباره...همونقدر در سکوت،آرامش...تو کلبه ی کوچیک روستاییمون،کنار بخاری هیزُمی با صدای تَرق تُروق چوبا که لابلای صدای جغد تنهایی که مظلومانه داره میخونه خودمو تو فکرو خیال گُم میکنم و غرق میشم تو...