2777
2789
عنوان

چشم سوم👽

| مشاهده متن کامل بحث + 4086 بازدید | 409 پست
چرا واسه بقیه چیز دیگه گفتی  من فقط حستو خواستم بدونم  این ظاهرشونه که پشیمونن تنهایی ه ...

من توزندگیه متاهلهااگه داستان زندگیشونوبدونم تایه حدی فقط میدونم چی به چیه ومشکلاتشون ازکجاآب میخوره وشوهرشون چه تیپ آدمیه همین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی متاهلی بد نیست

متأهلی زمانی خوبه که شوهرت تقریبا اوکی باشه اذیتت نکنه وتازمانی متأهلی خوبه که درگیرمشکل جدی توزندگی نیستی،تمام متاهلهاتوزندگیشون مشکلات هست بستگی به این داره که فقط مازنهامقاوم باشیم،من خودم ازدواج رواگه برمیگشتی به عقب اصلاواسه خودم تجویزنمیکردم چون بسیارروحیه حساس و شکننده ای دارم به خاطر همین افسرده شدم

اون چیزی هم که تو تلویزیون وسریالهانشون میده عاشقانه هستن زن وشوهرچرت وپرته فقط توفیلماست حتی بهترین ...

همه زندگی سختی داره زن ها هم همه چی میگن الان همون کار ودرس هم هزار سختی دارن ولی استقلال وشوهر با هم خوبن بنطرم شما افسرده شوی شاید انتخابت اشتباه بوده

همه زندگی سختی داره زن ها هم همه چی میگن الان همون کار ودرس هم هزار سختی دارن ولی استقلال وشوهر با ه ...

صددرصد من انتخاب اشتباه بوده ،من دخترشادوسرزنده وبامحبت وعشق پیشه ای بودم ولی همسرم درست برعکس من به خاطر همین همنشینی بایه همچین آدمی رفته رفته من روهم دل مرده و افسرده کرد،خودشودرمان نکردفقط منومریض و افسرده کرد

دبیری نه ازدواج نمی‌کنید و برای وقت گذرونیه  ببینید من بازم میگم رو چشم سومم چند هفته دارم کار ...

خیلی ممنون گلم 🌸 میشه راجب ازدواجم هم هرچی حس کردین بگین ؟ نحوه آشنایی یا شغلش یا هرچی از مشخصاتش حس کردین ؟

.

من چیزی که ازت حسی ک میگیرمو میگم ممکنه این باشه یا نباشه  ازدواجت به صلاحته ولی داری دست دست ...

میشه لطفا بگی کی شغل خوب پیدا میکنم؟ و اینکه کسی که مدنظرم هست بهم فکر میکنه؟ کلا چند وقته دیگه ازدواج میکنم و‌با فامیل یا غریبه؟ میدونم زیاد شدن🥺

من چیزی که ازت حسی ک میگیرمو میگم ممکنه این باشه یا نباشه  ازدواجت به صلاحته ولی داری دست دست ...

سلام عزیزم میشه بگی..

محمد خیلی مودی بود و بلتکلیففف رابطه ۹ماه جدا شدم ازش ولی خوابشو دیدم

این ۲روزع کات کردیم و افلاینه

بنظرت ته دلش دوسم داره؟

برمیگرده؟

رابطش با خانوادش چحوره..چجور پسریه؟

لطفا لطفا یگو❤️

برام مهمه

اگه آدم خوبيه چشم پاكه حمايتگره هرزه نيست خيانتكار نيستاون عاشقته تو هم عاشقشي به خاطر پول اين كارو ...

@rose_sefid1111 سلام عزیزم میشه لطفا بفرمایید من معلم میشم یا خیر؟حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و هدف و قصدش چیه؟من چه زمانی ازدواج می کنم و با چه کسی؟مرسی عزیزم