2777
2789
عنوان

چشم سوم👽

| مشاهده متن کامل بحث + 4086 بازدید | 409 پست
ازدواج و کار و....

من چیزی که ازت حسی ک میگیرمو میگم ممکنه این باشه یا نباشه 

ازدواجت به صلاحته ولی داری دست دست میکنی و شک داری اما میدونی که خیلی پونت های مثبتی هم تو طرف وجود داره درکنار چیزای بدش ولی تو میتونی طرفو اونجور ک میخای رام کنی و تحت نظر خودت قرارش بدی طرف ممکنه با ند نفر دیگم باشه و اهل عشق و حال باشه ولی یروز سرش ب سنگ میخوره و میفهمه کارش اشتباهه و راجب کارتون هم باید یکم عرضه و اراده ب خرج بدین و کار راحتی نیست و شاید نتونید قبول کنید در شانتون باشه اما باید با خودتون کنار بیاید چون کار عیب نیست و هرکسی باید دستش تو جیب خودش باشه 

و اینکه باید نمازتون بخونید و از خدا کمک باید و می‌بینید ب زودی تمام مشکلاتتون حل میشه 

.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الانم میتونی یه چیزایی رو حس کنی؟

بله مخصوصا ذات آدما و يه چيزايي از آينده ولي درو وريا درك نمي كنن اصلا من با باز كردن چاكراها و مديتيشن شروع كردم تجربه خوبيه ولي بايد همه چي اول بزاري كنار دروغ،كينه ،نفرت ،حسادت ،…بعد انجام بدي  

بي خوابي شديد گرفتم گزاشتم كنار 

خدايا شكرت❤️🧡💛💚🤍💜💖💙
من چیزی که ازت حسی ک میگیرمو میگم ممکنه این باشه یا نباشه  ازدواجت به صلاحته ولی داری دست دست ...

من کی ازدواج میکنم؟ مشخصاتش وضع مالیش؟

سهیل از من خوشش میاد ؟ رابطه ای پیش میاد؟

منم بگو لطفا❤️

گوشه نشین شده صورتشو بهانه کرده اینجا یا خصوصی کامل میگم

اول بايد خودشو قبول كنه خودشو دوست داشته باشه تا خودش نخواد هيچ اتفاقي نمي افته هيچ كي هيچ كاري نميتونه براش كنه اگه هم درماني هست انجام بده نا اميدي شيطان ميكشونه بغل دستت تا خودش نخواد نميشه كاري كرد بايد با ايني كه هست روبرو بشه

خدايا شكرت❤️🧡💛💚🤍💜💖💙
میدونم سخته براتون ولی میشه بگین اون ادمی که من باهاش ارتباط داشتم ادم خوبی بود یا نه؟🥺

عزيزم من مثل اين حس ششميا كه به نظرم اكثرا تو سايت دروغ ميگن نيستم من بايد طرفم ببينم باهاش در ارتباط باشم تا حسم راجع بهش بگم شما هم به قلبت رجوع كن ببين اون چي ميگه مغزت بزار كنار 

خدايا شكرت❤️🧡💛💚🤍💜💖💙