2777
2789
عنوان

چشم سوم👽

| مشاهده متن کامل بحث + 4086 بازدید | 409 پست
با یکی ک دوسش داری ازدواج میکنی هروقت که غرورتو بزاری کنار حس میکنم غرور زیادی باعث میشه کسایی ک عاش ...

ارزش این همه سختی کشیدنو داشت ؟کارش دولتیه ؟از کجا فهمیدی مغرورم ؟ارتقا شغلی دارم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسش بهم چیه  نهایی رو خوب میدم

حسش ی دختر خوب و مهربون و دوست داشتنیه و واقعا دوست داره شاید ی دعواهایی بییتون باشه ولی میخادت

نهایی رو خوب میدی ولی باید از خیلی چیزا فاصله بگیری

.

۲۷ ی فرد کت و شرواریه و شغل مهمی داره بخدا شک ندارم همین الان نشونشو دیدم 

واي 

یعنی واقعا حست خوبه ؟ 

خدا کنه واقعا اینطور باشه و واقعا اونی که بهم پیام داد خودش باشه 💚😀

با یکی ک دوسش داری ازدواج میکنی هروقت که غرورتو بزاری کنار حس میکنم غرور زیادی باعث میشه کسایی ک عاش ...

یه نفر گف تا سه ماه دیگه ازدواجی نداری ،یه نفر گفت ۳۰ 

خداکنه ۲ ماه دیگه باشه

چرانقد سرنوشتم عجیب وغریبه؟ 

حست به زندگی من چیه 

من سارا هستم ۲۶ سالمه ( نام کاربریم همینجوری زدم و نتونستم تغییر بدمش) 

من کی ازدواج میکنم؟ مشخصاتش؟

سهیل از من خوشش میاد ؟ رابطه ای پیش میاد؟

منم بگو لطفا❤️

۲۷ ی فرد کت و شرواریه و شغل مهمی داره بخدا شک ندارم همین الان نشونشو دیدم 

حس می‌کنی چه خصوصیات اخلاقی ای دارم ؟

دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم…    سکوت من به این معنا نیست که نمی توانم جواب دهم بلکه نمیخواهم دل کسی را بشکنم   اصالت را یکی دروغ نگفتن معنا میکند دیگری تهمت نزدن ولی من اصالت را برده ذات بد نبودن معنا میکنم  قله ای که چند بار فتح شود بی شک تفریحگاه عمومی میشود مواظب قلبت باش همه آدما روزی از دنیا می رن و چیزی که باقی می مونه اعتبار اوناست ‌‌‌... پس اعتبار مون رو حفظ کنیم که واقعی ترین دارایی یک انسان به اعتبار اونه     _ یه دختر مو فرفری چشم درشتم که دردای زیادی کشیده تو زندگیش اما با این وجود تجربه های زیادی هم داره   سوال علمی راجب بدن داشتین راجب اقتصاد داشتین  دلتون گرفته بود خواستید درخواست دوستی بدین درخدمتم ☘️❤️     https://abzarek.ir/service-p/msg/1716079  دیگر هیچکس او نخواهد شد ... حتی خودش .. درد ناشی از تکامل ...رو دارم تجربه میکنم