2777
2789
عنوان

چشم سوم👽

| مشاهده متن کامل بحث + 4086 بازدید | 409 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشه یکم بیشتر توضیح بدی گلم

آره عزیزم 

یکی حدودا دو ماه پیش زنگ زد هرچی گفتم الو قطع کرد بعد حدودا ده دقیقه بعد تو وات پیام داد سلام خوبيد 

فلان خانم ،یه اسمی غیر از خودم بود منم گفتم خیر 

ميحام بدونم کیه ؟ 

کاربری تلگرامش زده بود الهام ولی من میگم شاید فيک باشه 

بعد مثل شماره منو سیو کرده از طرف بست گرام فهمیدم من میگم اگه اشتباه بود پس چرا شماره منو سيو کرده 

مرسی 🌹💚

تو رووو خدا بم بگو مهرماه معلمممم؟؟؟ اخه فعلا مرحله اول مصاحبه رفتم  مرحله دیگش مونده در ...

حتما حتما توکل کن ب خدا و نذر امام رضا روهم انجام بده امام رضا کمک زیادی بهت قراره بکنه و صددرصد معلمی

ماه تولدتون بگین یکم بتونم خصوصیات بگم

.

حتما حتما توکل کن ب خدا و نذر امام رضا روهم انجام بده امام رضا کمک زیادی بهت قراره بکنه و صددرصد معل ...

دی ماهی هستم خوشگلم

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
آره جواب شمابوداشتباه زدم واسه اون،ببین مگه شوهرت خیلی قدرت واختیغرداره که بتونه طلاقت بده اگه تو را ...

تاالان باهمین روش وایسادم

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
من هیچی نمیدونم قضیه چیه ولی لطفا پاپیش بزارین و محبت رو فراموش نکنین

کلا نمیبینمش نمیدونم چجوری برم سمتش ترسناک شده

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
حتما حتما توکل کن ب خدا و نذر امام رضا روهم انجام بده امام رضا کمک زیادی بهت قراره بکنه و صددرصد معل ...

فقط عزیزم بعد این شغل میخوام برم ارایشگری

بنظرت اون زمینه چطور؟؟

زندگیم چطور میشه؟؟؟

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم