2777
2789
عنوان

چشم سوم👽

| مشاهده متن کامل بحث + 4086 بازدید | 409 پست
اللهم صل علی محمد و آل محمد. الهی به حاجت دلتون برسید ✨ نگران نباش خدا حاجتتو میدع

خیلی ممنون بابت لطفتون

انشاالله من تنها امیدم به خداست..

این کابری دست دو نفر میباشد✋ تاپیک با موضوع های متفاوت دیدین تعجب نکنید😂 گاهی کابری دست منه و گاهی دست دوستم🌒🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم میشه جواب منم بدین لطفا  دبیری قبولم یا آموزش ابتدایی ؟ حسش بهم چیه ازدواج میکنیم ؟

دبیری نه ازدواج نمی‌کنید و برای وقت گذرونیه 

ببینید من بازم میگم رو چشم سومم چند هفته دارم کار میکنم بعضی مواقع درست درمیاد حدسام و رو خیلی یزا حس قوی دارم و میشه 

ولی رو دبیری زیاد تاکید دارم و اینکه ته این رابطه ازدواج نیست یکم منطقی تر ب قضیه نگاه کنین 

.

قربونت شب بهت پیام میدم همه چیو برات تعریف میکنم شاید تونستی کمکم کنی واقعا نیاز دارم یکی یکم امیدوا ...

ببین داری جامیزنی هدفای خیلی مهمی تو زندگیت داری ولی داری بخاطر موضوعاتی که خانوادگیه بنظرم تسلیم خاسته هات میشی و فکرتون درگیر کردی ولی کمکت میکنم عزیزم و حسم میگه بزودی همه چی تموم میشه و به همون حاجتت میرسی

.

ببین داری جامیزنی هدفای خیلی مهمی تو زندگیت داری ولی داری بخاطر موضوعاتی که خانوادگیه بنظرم تسلیم خا ...

دقیقا همین طوره... 

امیدوارم دلم روشنه که یه روزی تموم میشه و من از این وضعیت رها میشم و بلاخره ماه پشت ابر نمیمونه..

انشاالله💖

این کابری دست دو نفر میباشد✋ تاپیک با موضوع های متفاوت دیدین تعجب نکنید😂 گاهی کابری دست منه و گاهی دست دوستم🌒🌱
منو جواب دادین؟؟؟

آره جواب شمابوداشتباه زدم واسه اون،ببین مگه شوهرت خیلی قدرت واختیغرداره که بتونه طلاقت بده اگه تو راضی به طلاقذنباشی چطور میتونه طلاقت بده محکم وایسابگومن طلاق نمیخوام،یعنی چی کوتاه نیااگه بری مهرتوبگیری بهش قدرت میدی که طلاقتوبده پس اگه طلاق نمیخوایمش مهریت روهم نگیربهشم بگومن نه مهریه میخوام نه طلاق میخوام یه کلام چیزی رم امضانکن

با رتبه بین تا ۹۰۰ تا۸۰۰ 

استخدامی آموزش پرورش!!!!!!!!!!!!!!!!

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.