2777
2789
عنوان

حساسیت نوزاد به حریره بادام

372 بازدید | 9 پست

سلام خانوما.من یه هفتس به پسرم حریره بادوم قاطی فرنی میدم بعد مدفوعش صبا سفته به محض خوردن خلطی میشه البته بعدش قطره آ د هم میدم.و ترش کردن و بالا اوردنشم یه هفتس شرو شده قبلا اصلا اینجوری نبود.برای بادومه یا قطره ای ک بعدش میدم؟یا مثلا زیاد میدم؟کسی تجربه ای داره ممنون میشم بگین

من نه به وسیله احتیاج دارم نه به جان پناه...من میدانم چه هستم...من در یک عالم خصمانه تنها هستم.

پسر منم هروقت میدادم سریع بالا میآورد

شما کلا قطره رو نیم ساعت قبل یا بعد غذا بده بهش

اگر حساسیت داره دیگه نده

همون فرنی درست کن و پوره سیب زمینی و این چیزا

اگر کدو حلوایی دوست داره بهش بده خیلی وزن میگیره بچه

متاسفانه پسر من. اونم نخورد

از همان دست که دادی به تو بر خواهد گشت      جگر خون شده ام خون جگرت خواهد کرد 💔🥀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بادوم شکمش رو سفت می‌کنه

مصرف زیادش چون گرمی هست ضرر داره

بزرگترها میگن باعث خنگی هم میشه 🤷🏼‍♀️

از همان دست که دادی به تو بر خواهد گشت      جگر خون شده ام خون جگرت خواهد کرد 💔🥀
2803
چند ماهشه از قبل رفلاکس نداشت

نه نداشت خ خفیف.از وقتی فرنی و حریره شرو کردم اینجوری شد.۵ماه و سه روزشه.

من نه به وسیله احتیاج دارم نه به جان پناه...من میدانم چه هستم...من در یک عالم خصمانه تنها هستم.
پسر منم هروقت میدادم سریع بالا میآورد شما کلا قطره رو نیم ساعت قبل یا بعد غذا بده بهش اگر حساسیت د ...

۵ ماهشه میشه الان پوره؟دکترا ک والا هر کی یه چیزی میگه.حالا امتحان کنم فقط فرنی بدم پس

نه نداشت خ خفیف.از وقتی فرنی و حریره شرو کردم اینجوری شد.۵ماه و سه روزشه.

یکم زوده واسش صبر کن ۶ ماهو رد کنه بعد  فعلا اولویت شیر باشه 

فرنی و سرلاک امتحان کن حریره خیلی کم بچها قبول میکنن

اد رو هم ی تایمی بده که نیم ساعت قبلو بعد وعده باشه از ۶ ماهگی دیگه لازم نیست ا د بدی باید اهن بدی شاید اون موقع معدش ترش نکرد پسر منم ۴ماه و ۱۰ روزشه با اینکه رفلاکس داشت دکترش گفت تا ۶ ماه کامل باید صبر کنی واسه شروع کمکی

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
یکم زوده واسش صبر کن ۶ ماهو رد کنه بعد  فعلا اولویت شیر باشه  فرنی و سرلاک امتحان کن حریر ...

ممنونم عزیزم از راهنماییت.همین کارو میکنم.

2804
۵ ماهشه میشه الان پوره؟دکترا ک والا هر کی یه چیزی میگه.حالا امتحان کنم فقط فرنی بدم پس

آهان نه پوره از ماه ۶

الان همون فرنی بده