2777
2789
عنوان

میشه برام دعا کنید دعاهای نی نی سایتی ها خیلی گیراست

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 24 پست
اوکی ولی بزرگتر که شدی میفهمی زندگی خیلی پیچیده تر از این حرفاست  چرا محدودیت سن برای این سایت ...

هروقت محدودیت عقل گذاشتن محدودیت سن هم میذارن من سنم از شما بیشتر نباشه کمتر نیست 

زندگی هم پیچیده هست ولی هیچ چی ارزش اینو نداره خودتو آتیش بزنی بخاطر کدوم زندگی؟ الان این زندگی اسی داره میکنه؟ بخدا کلثوم اکبری بشه منطقی تره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هروقت محدودیت عقل گذاشتن محدودیت سن هم میذارن من سنم از شما بیشتر نباشه کمتر نیست  زندگی هم پی ...

اوکی

میگویند ما قوم برتریم ولی فراموش کرده اندبرتری بدون بر یعنی هیچ.جاویدان ایران🇮🇷پاینده مانی سرزمین اجدادی که لحظه ای به فکر آسیب به تو نبودیم لحظه ای در دلمان خیانت به تو جای نگرفت، تاابد تحت هر شرایطی پای تو میمانیم. دست هم سفره هایمان را که نمک تو خوردند نمکدان شکستند را قطع میکنیم به آنان میفهمانیم،پای سفره نشستند با آنان از سر ضعف نیست از سر مهمانوازی و مهربانی ایرانیان است اگر روزی حرمت صاحبخانه را بشکنندو آشوب به پاکنند همانند نیاکانشان، همانند قهرمانمان در دریاچه خون غرقشان میکنیم خورشید ستاره ماه برایمان فرقی ندارد؛با هرچه در دست دارند به سویمان بیایند ما وارثان برنو که دشمنانمان از سر عجز آجر به نافمان بسه اند از تو پاسداری میکنیم. انان که با خیال خام خورشید به دست به سوی تو یورش می اورند در گرما و آتش آن خورشید خفه میشوند چون یورش و وحشیگری را بهتر میدانند تا قاعده جنگ ای مام وطن ایران بانو ای کوروش عزیز ما آسوده باشید که فرزندانتان بیدارند⚔️

با قرص اورژانسی باردار شدم.....حرفاتو کانل قبول دارم شاید خیلی ها به خاطر لحن تندت ناراحت بشن ولی من ...

ببین دختر خوب و قشنگم 

من با اینایی کاری ندارم که هیچی از زندگی نمیدونن و نفسشون از جای گرم بلند میشه

من سختی کشیدم بدتر از خودت و دیدم 

نزدیک‌ترین کس خودم آواره خیابون شد شوهرش با یه بچه از پشت بوم پرتش کرد پایین از سه طبقه کل فکش و زانوش و همه جاش خورد شد دخترشم انداخت سرش سر هیچ و پوچ طلاقشم داد خب؟ میخوام بگم بدترش وجود داره

حتی مامانشم پشتش واینستاد از بیمارستان که مرخص شد هیچ جا نداشت بره رفت خونه مامانش ساعت ۱۱ شب با بچه ۲ ساله انداختنش بیرون 

اون رفت سوار ماشین یه غریبه شد و صیغه کسی شد که جای باباش بود ببین الان دخترش ۱۲ سالشه یه خونه اجاره ای داره و صندوقدار یه رستوران 

خفت کشید انگ خراب بش زدن همه ولش کردن ولی زندگیش و بچش و به دندون گرفت و خودشو کشید بالا الانم داره زندگی میکنه بچش تو رفاه شوهرش هم بارها گفته غلط کردم برگرد مامانش صدبار گفته بذار ببینیمت اگر میموند چی میشد فکر میکنی؟ 

به نظر تو چاره چیه که شوهرم یه حیوونه و زندگی رو برام زهرمار کرده...هیچ کس و کاری هم ندارم...تو جای ...

مگه از زیر بوته عمل اومدی ک هیچی خانواده و فامیلی نداری

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

@0a     سلام این خانم روپیداکردم😍

سلام عزیزم🥹ایشون همون خانم اهل قمن که تو پارک بودن ؟

چیشد؟حالشون بهتره؟نشد همه رو بخونم

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

استارتر عزیزم

09378787482 لطفا تماس بگیر باهاشون و شرایطت رو بگو

اگر پاسخگو نبودن واتساپ پیام بده

ایشون ادم خیلی خوبی هستن و وکیل خوبی ان

شرایطت رو بگی کمکت میکنن

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️