2777
2789

دیشب مامان و بابام اومده بودن خونه ما(یه هفته قبل گفته بودن و کلاً مهمان حساب نمیشن خدایی دیگه)..

من شدیداً خسته و خوابم میومد و بچه های کوچیک ام هم همینطور ساعت ۷ عصر خواهرم که تازه هم ازدواج کرده زنگ زده داریم میاییم اونجا(پدر و مادرم تو یه شهر دیگه هستن و من و خواهرم هم تو یه شهر وقتی میان دو سه روز خونه ما میمونن دو سه روز خونه خواهرم) حالا این خواهر از همون روز اول زنگ که همدیگرو ببینیم ...(بابا فرار که نمیکنن دو روز دیگه میان خونه شما🥴)

خلاصه اول سر رودربایستی با اکراه گفتم بیایین(شوهرم خونه نبود میوه و .. زیاد روبه راه نبود میگم خودمم شدیداً خوابم میومد) خلاصه نتونستم جمع و جور کنم زنگ زدم گفتم الان نمیتونم بعدا بیایید دوباره فردا صبح زنگ زده پاشید بیایید خونه ما(تصمیم گرفته بودم شام دعوتشون کنم دلخوری پیش نیاد)هیچی دیگه من قاطی کردم و دعواش کردم که دو روز نمیتونی صبر کنی خونه شما هم میخوان بیان دیگه..الان پدر و مادر و شوهر و... طرف خواهر رو گرفتن ... بابا شاید زکی شرایط مهمان ناخونده رو نداره گیری افتادیمااا...

شما بودید چیکار میکردید

خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم. . .خدایا رهایم نکن💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
نمیدونم والا ما کلا خواهر رو مهمون نمی‌دونیم خودیه دیگه

خود خواهر بله ولی با شوهر که تازه هم ازدواج کردن رودربایستی داریم

خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم. . .خدایا رهایم نکن💔

تازه عروسه ذوق دارع

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻

بابا خواهره دیگه این کارا چیه

میگفتی سر راه میوه بگیر پولشو بش میدادی

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤
2804

ببخشیدا ولی شما چقد نچسبی. چقد  سختگیری 

پدر و مادر از شهر دیگر میان چرا نباید وسایل پذیراییت رو ب راه باشه 

یعنی اگه خواهرت نمیمومد میخواستی  مهموناتو ول کنی بری بخوای ؟

خدا نصیب نکنه 

2805

روایت داریم اگه مهمون رو دعوت کردی بهترین پذیرایی تو ازش انجام بده ولی اگه مهمون ناخوانده اومد هرچی در منزل داشتی بذار جلوش ( و بیشتر از اون به زحمت نیفت)

بشقاب که آرایش مارا نتراشی ... ( اشرف حجت زاده! )😁 /// خدا یکی زن یکی بچه یکی یکی یکی 🥰 نه به تک فرزندی /// خوشگل خانومای زیر ۱۸ سال لطفاً کامنت های منو ریپلای نزنید من برای تبادل با بزرگسال ها میام سایت ❤️ /// اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
من پدر مادر و خواهر برادر رو هیچوقت مهمون ناخونده نمی‌دونم و مهم نیس خونم در چه حالتی هست 

دیروز خواهرم خودش تنهایی اومده بود راستش خونه هم به هم ریخته و نامرتب بود عین خیالمم نبود(خونه ای که توش بچه است هیچوقت مرتب نمیشه) ولی با شوهرش دوست ندارم یهویی بیان

2801