2777
2789
عنوان

❤ گنج ...

18013 بازدید | 50 پست

سلام

کسی تو دورو برتون (از نزدیکان) شده که گنج واقعی پیدا کرده باشه؟

همچین چیزی صحت داره؟؟

یا فقط ی داستانه؟

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

من داییم کارشناس عتیقس.زیاد هم دنبال گنج منج رفته همه دم و دستگاهاشم داره. خیلی درباره اینا با ما حرف نمیزمه کاراشون سکرته فقط میدونم چندتا کوزه و یه مجسمه از طلا پیدا کردن گروهشون. 

از صدای گذر آب بود که من فهمیدم؛ تندتر از آب روان عمر روان می گذرد... زندگی را نفسی ارزش غم نیست,آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست...!!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دایی من داشته خونه میساخته خیلی سال پیش خلاصه داشتن گود برداری میکردن یه دفعه یه جعبه بزرگ اهنی که درش قفل بوده و تصویر یه مارم روش پیدا میکنن پدر بزرگم سریع خاک میریزه روشو میگه دس نزن بدبخت میشیو ......این حرفها و خلاصه اسکل خان دوباره دفنش میکنن😑روشم خونه میسازن

یه مامان ۲۹ ساله پر انرژی💪💪مامان مهراس ماهور مسیحا  من میتوااااااانم💪

گنج واقعی در درون انسانهاست؛ انسانیت و عشق و وجدان و داشتن اخلاق؛

ای دل آن دم که خراب از می گلگون باشی،

بی زر و گنج، به صد حشمت قارون باشی

در مقامی که صدارت به فقیران بخشند،

چشم دارم که به جاه از همه افزون باشی

در ره منزل لیلی که خطرهاست در آن،

شرط اول قدم آن است که مجنون باشی

نقطه عشق نمودم به تو هان سهو مکن،

ور نه چون بنگری، از دایره بیرون باشی

کاروان رفت و تو در خواب و بیابان در پیش،

کی روی ره، ز که پرسی، چه کنی، چون باشی؟

تاج شاهی طلبی، گوهر ذاتی بنمای،

ور خود از تخمه جمشید و فریدون باشی

ساغری نوش کن و جرعه بر افلاک فشان،

چند و چند از غم ایام جگرخون باشی؛

حافظ

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
😁😁😁بعد ار اونجا فک کنم پنجاه تا خونه عوض کردن خودشونم یادشون نیاشه

سلام

شما چقدر کاربریتون برام آشناست!!؟

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
پیدا هم کنید فروختنش کار هر کسی نیست و بسیار خطرناکه دوست عموم از جوانی دنبالش بود و در میانسالی ...

خدا رحمتشون کنه...

چرا فوت کردن؟

تو شهر شوهر من زیاد گنج بود خیلیا هم درآووردن ،دیگه حساس شده بودن ب کنده کاریا پاسگاه گیر میداد ،ی عده هم ب اسم پیمانکار ک مثلا برای جدول کشی و اینا اومده بودن ب این بهونه زمینا رو شخم زدن کلی پول هم ب جیب زدن حتی شوهرمم خواست بره من نذاشتم 

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
سلام شما چقدر کاربریتون برام آشناست!!؟

سلام چون کاربر قدیمیم تقریبا بعدشم ساکن شمالم فکر کنم شما هم شمالی بودی یه بار هم صحبت شدیم دو سه سال پیش

یه مامان ۲۹ ساله پر انرژی💪💪مامان مهراس ماهور مسیحا  من میتوااااااانم💪