2777
2789
عنوان

❤ گنج ...

| مشاهده متن کامل بحث + 18013 بازدید | 50 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅میدونم اقایین.من در جواب مخلصیم شما گفتم اقایین.یعنی از اقاییتونه😂😂😂😂

یه مامان ۲۹ ساله پر انرژی💪💪مامان مهراس ماهور مسیحا  من میتوااااااانم💪
مازندارنه؟

نه متاسفانه،پیگیر نشین چون نمیگم خدایی نکرده یکی میره دنبالش بلایی سرش میاد گناهش میفته پای من

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅میدونم اقایین.من در جواب مخلصیم شما گفتم اقایین.یعنی از اقای ...

اهان

خخخخ

خوابم میاد ، 2زاریم کج شد

ممنونمممم  

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

داداش یکی از همکارای من هم تو این کارا بوده.یه چیزی پیدا میکنن و این با زن و بچش میره تو یه بیابون خارج شهر سر قرار که مثلا تنها نباشه طرفم اسلحه گذاشته بوده رو سرش چیزمیزارو گرفته و گفته دلم واسه زن و بچت سوخت که ولت کردم سریع بزن به چاک.کلا این داستانها از قدیم الایام بجز دردسر چیزی نداشته

دوستان بنده یه جایی رو بلدم 100 درصد دراه یه قبرستونه قدیمیه قبلا هم با دستگاه یه زره روش کار شده تضمینه تضمینه  فقت به یک کسی نیاز دارم که بلد باشه یعنی با باستان شناسی اشنا باشه در کل وارد باشه 

زیاد همشونم الان خر پولن 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

داستان چرا؟؟؟ 

تو شهر ما گنج پره همه زمینش کوه هاش

همش هم مال دوره ساسانی و اشکانی و هخامنشی 

خب مردم عادی که در نمیارن باستان شناس ها میان میبرن موزه 

ادمی که با گنج و اثار باستانی کشورش بخواد پولدار شه اون پول یه روز تو گلوش گیر میکنه و به فنا میره ایشالا

امروز ما...امروز فریاد...فردای ما...-«روز بزرگ میعاد»ـ

بابای من با پسرخاله هاش تو جوونی پیدا میکنن

اونم چه گنجایی چه گنجایی ولی شریکشون سرشون شیره میماله گنج تقلبی میذاره جاش گنج اصلی رو برمیداره فرار میکنه و بابام اینا رو لو میده

بعدش هم پسرخاله های بابام زندان میفتن و اینا و کلی مکافات میشه

هعی دنیاااااا اینم شانس مایه