2777
2789
عنوان

خونه بخرم یا طلا بخرم ؟؟؟😭😭😭😭😭😖

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با غریبه که اصلا شریک نشین ، پسفردا قیمت ننه ی ملا میذاره رو سهم خودش یا به یه آدم ناتو میفروشه ، اذیت میشین ، آدم این روزا به نزپیکانش نمیتونه اعتماد کنه ، چه برسه به غریبه 

به اندازه ی پول خودتون زمین یا هر ملکی که میشه بخرین

2803
تجربه ی من که نشون داده سود دهی ملک و طلا دیر یا زود همیشه به هم میرسن گاهی طلا زودتر سود میده گاهی ...

نه من ۴۰ گرم چند سال پیش فروختم برا خونه خونه الان میلیاردی شده طلا فوقش شده ۲۰۰ تومن 

خونه یدفعه چند برابر میشه

ولی طلا نه 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐

نگاه با طلایی که الان میتونی یه زمین بخری،سال دیگه هم میتونی همون زمین رو بخری.... تورم زیاده درسته،ولی تبدیل پول ب طلا خیلی عالیه،،،به یه شرط ...اونم اینکه این برنامه مالیات عاید طلا اجرا نشه

که اگه بشه ۲۵ درصد از سود پول رو دولت میخوره و بازم ضرره!! بخاطر همینه طلافروشا اعتصاب کردن ی هفته ‌س

پس اگه میتونین خونه رو بخرین ماشینتونو بفروشین فکر کنم گفتین ۸۰۰ قیمتشه ،با اضافه پولش ی ماشین پایینتر بخرید

ولی هیچیییی شریکی نخرید ما خریدیم پشیمونیم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
2804

هیییچ وقت از خونه خریدن منصرف نشید. با قرض ایناهم که شده بخرید. 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
2805
از این خونه های وام دار چی،. ؟ سمت ورامین زیاده

یعنی سند دار هست عزیزم میشه توضیح بدی ؟ 

میشه قولنامه ای خرید و داد رهن و این ۲۰۰ تومن هم جور بشه منتها اون منطقه جای درستی نیست البته فعلا برای سرمایه گذاری هست نه نشستن ( تا یه سال ) از همه مهمتر از قولنامه میترسم از طرفی یه خونه ۵۰ متری هست و هیچی هچس نداره و ارزش ملک خیلی کمتر میاد روش تو اون منطقه ولی منطقه ای میتواهیم بخریم برای سرمایه گذاری بهتره که میشه یا نیمه کاره خرید یا خام

2801