سلام بزارین از اولش بگم،من و همسرم عقد هستیم،و یک مدتی هست که همسرم رفتارها و خلقیات جدیدی پیدا کرده،اوایل هیچ وابستگی به خانواده اش نداشت احترامشان و داشت ولی الان حساس شده اسم مامانش میاد داغ میکنه من هیچ فحش و رفتار بدی نداشتم تا به امروز نسبت به ایشون ولی حتی یک اعتراض کوتاه میکنم میگه تو بی احترامی میکنی، یکبار توی ماشین بودیم،من به مادر همسرم گفتم مادرشوهرم😐 همسرم دیوونه شد که تو چرا همیشه میگی خاله اینبار گفتی مادرشوهرم میخواست من و بیاره خونه ی بابام در اون حدد😐
یک اخلاق بد دیگه ای که داره اینکه وقتی قهر میکنیم نه گوشی جواب میده نه زنگ میزنه نه خبر میگیره ،اگز هم مهمونی چیزی باشه تنها میره، یعنی بود و نبود من فرقی نداره،در صورتی که من بخاطرش قید کسایی که باهاشون مشکل داره رو زدم،با اینکه اون افراد با من مشکلی ندارن😐 الانم دوباره قهریم صبح پیام داده من دارم میرم مسافرت،نه گوشی جواب میده نه پیام میده 😐 نمیدونم چی شده چه بلایی سرش اومده قبلا اینجوری نبود اصلا رابطه مون شده هر سه هفته، یک ماه،یک ماه و نیم به بالا،گوشیش و نگاه کردم هیچ چیز بدی ازش ندیدم نمیدونم چرا اینجوری شده
همش استوری دپ میزاره،کنایه میزنه توی استوری هاش میدونم منظورش من و خانواده ایم
هیچ نیازی به من نداره،راحت حذفم میکنه😐 نه نیاز به رابطه،نه نیاز به همراهی توی مهمونی ها ،مسافرت ها،نه زنگ میزنه نه پیام میده نمیدونم چیکار کنمممم