2777
2789
عنوان

رفتارها و روحیات عجیب همسرم

126 بازدید | 10 پست

سلام بزارین از اولش بگم،من و همسرم عقد هستیم،و یک مدتی هست که همسرم رفتارها و خلقیات جدیدی پیدا کرده،اوایل هیچ وابستگی به خانواده اش نداشت احترامشان و داشت ولی الان حساس شده اسم مامانش میاد داغ میکنه من هیچ فحش و رفتار بدی نداشتم تا به امروز نسبت به ایشون ولی حتی یک اعتراض کوتاه میکنم میگه تو بی احترامی میکنی، یکبار توی ماشین بودیم،من به مادر همسرم گفتم مادرشوهرم😐 همسرم دیوونه شد که تو چرا همیشه میگی خاله اینبار گفتی مادرشوهرم میخواست من و بیاره خونه ی بابام در اون حدد😐

یک اخلاق بد دیگه ای که داره اینکه وقتی قهر میکنیم نه گوشی جواب میده نه زنگ میزنه نه خبر میگیره ،اگز هم مهمونی چیزی باشه تنها میره، یعنی بود و نبود من فرقی نداره،در صورتی که من بخاطرش قید کسایی که باهاشون مشکل داره رو زدم،با اینکه اون افراد با من مشکلی ندارن😐 الانم دوباره قهریم صبح پیام داده من دارم میرم مسافرت،نه گوشی جواب میده نه پیام میده 😐 نمیدونم چی شده چه بلایی سرش اومده قبلا اینجوری نبود اصلا رابطه مون شده هر سه هفته، یک ماه،یک ماه و نیم به بالا،گوشیش و نگاه کردم هیچ چیز بدی ازش ندیدم نمیدونم چرا اینجوری شده

همش استوری دپ میزاره،کنایه میزنه توی استوری هاش میدونم منظورش من و خانواده ایم 

هیچ نیازی به من نداره،راحت حذفم میکنه😐 نه نیاز به رابطه،نه نیاز به همراهی توی مهمونی ها ،مسافرت ها،نه زنگ میزنه نه پیام میده نمیدونم چیکار کنمممم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
مشخصه اصلأ دوست نداره از رفتاراش بفهم 

نه اینطوری نیست، خیلی دوستم داره، برام تولد های مختلف میگیره،بک گراند گوشیش عکسمه،وقتی باهام خوبه به بهانه ی مختلف برام کادو میخره،وقتی خوبه، به بهانه ی مختلف بوسم میکنه،بغلم میکنه،سعی میکنه من و بخندونه، ابراز علاقه میکنه،مواقع قهرمون یعنی همین روزهایی که تنها میره جایی دیدن اقوام میگن داشته عکسم و توی گوشیش نگاه میکرده

2804
چرا همین حرفارو به خودش نزدی و ازش روراست نخواستی بهت توضیح بده 

به خودش میزنم ولی همش میگه باشه دیگه تکرار نمیکنم ولی انگار نقطه ضعف اومده دستش وقتی قهر میکنیم دوباره کارهاش و تکرار میکنه

جدی بشینین صحبت کنین یه جای کار می لنگه طبیعی نیست این رفتار

وقتی باهاش صحبت میکنم،قبول میکنه و خوبه ولی وقتی باز یک موضوعی در مورد مادرش میشه شروع میکنه به تکرار کارهاش انگار میدونه از این راه زجر میکشم

به خودش میزنم ولی همش میگه باشه دیگه تکرار نمیکنم ولی انگار نقطه ضعف اومده دستش وقتی قهر میکنیم دوبا ...

خب مشاوره میتونی ببریش و بهش بگو که با این وضعیتی که داری اذیت میشی ... و اون هی ادامه میده باعث میشه ترکش کنی

بهش جدی بگو که اگر دوباره تکرار کنی میرم دنبال کارای طلاقم