2777
2789
عنوان

حالم از پدرشوهرم بهم میخوره

461 بازدید | 35 پست

من جای نوه اشم کلی اذیتم کرد سر تحصیلم 

حالا هم یه اخلاق گندی داره ... پیش جاریم منو بچم رو محل نمیذاره ولی بلافاصله ک اون میره شروع میکنه ..تحویل میگیره 

بدم میاد از کارش  کلا محل نده کلا حرف نزن یچی میخوری تعارف نکن چرا دورو بازی درمیاره 

دیروز همسرم دوتا جعبه بیسکوییت خریده بود از شهر دیگه 

یکیش باز کرد پدرشوهرم تقسیم بندی کرد ۹ تا داد ب جاریم گف واسه دوتا بچه هات و خودت بخوربد ...۸ تا ب بچه های  خواهرشوهرم .. بعد برگشت گف ایناهم برای من و(هانیه) خواهرشوهرم..

منم گقتم ب من نمیدید؟ جعبه رو داد ب  دختر خواهرشوهرم گف ببر زندایی برداره !!! 

۴ تا برداشتم گفتم واسه من و دایی 

اشتباه کردم کاش برنمیداشتم  میگفتم نمیخوام 

اون یه جعبه دیگه روهم شوهرم واسه من خریده بود ک ببرم بالا بخورم چون دفعه قبلی یه جعبه خزیده بود که من خونه مامانم بودم پدرشوهرم تقسیم بندی کرده بود ..شوهرم اومد خونه مامانم گف ۳ تاهم واس تو نگهداشتن ولی رفتم خونه خبری نبود  بخاطر همین شوهرم دوتا جعبه خریده بود 

اون یکی هم پایین خونه پدرشوهرمه گفتن واسه یه نفر دیگس بفروشیم ب دختر خالم چون میخواست 

ب نظرتون چیکار کنم ؟ برم اون بردارم بیارم بالا یا بیخیال شم

اره اشتباه کردی نباید میگفت بچی به من نمیدی 

یه بار مادر شوهرم به بچه جاریم سه تا شکلات داد به بچه من یکی نزاشتم قبول کنه هر چی اصرار کردن قبول نکردم  جلو خودشون به بچم گفتم رفتیم بیرون برات بهترشو میخرم خیلی پشیمون شدن 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
اون یه جعبه دیگه روهم شوهرم واسه من خریده بود ک ببرم بالا بخورم چون دفعه قبلی یه جعبه خزیده بود که م ...

خب همونجا میگفتی اینو برا خودمون خریدیم 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

چرا شوهرت دوتا جعبه رو تقدیم پدرش کرده؟

بایستی میزاشتین تو ماشین خودتون یا پیش خودتون و نمیبردین جلو چشم گدا گشنه ها 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
اره اشتباه کردی نباید میگفت بچی به من نمیدی  یه بار مادر شوهرم به بچه جاریم سه تا شکلات داد به ...

یعنی حالم از خودمم بهم میخوره که اختیار رفتارم رو ندارم تو همچین موقعیت هایی 

حالا یه جعبه بيسکوئيت پایین هست که همسرم برای من خریده بود 

چیکار کنم ..برم   مثلا به خواهرشوهرم تعارف کنم بگم چن تا بردار واس خودت من بقیش ببرم بالا شوهرم نمیذاره بفروشم ب دختر خالم گفت دفعه قبلی واسه تو بيسکوئيت نگه نداشتن این خریدم بیاری بالا بخوری واسه اونا دفعه بعدی میهرم

بچه جاریم یکی ۱۰ سالش یکی هم ۱سال 

بچه من هنوز ۳ هفته اس دنیا اومده 

پری روز هم بستنی میخورد بعد ب جاریم گف شما نمی‌خورید 

اونوقت ورداشت برد گذاشت سرجاش موقع برگشت ب من گف تو نمیخوردی منم گفنم نه گف چرا گفتم نمیخورم 

بعد ک جاریم رف بالا شروع کرد ب تعارف چی و نم چی میخوری فردا بخرم واست و اینا 

2804

وقتی شما یه چیز میخرین میبرین مهمونی قشمت خودتون رو از قبل جدا کنید 

و اگر یه جعبه رو دادین به میزبان ویگه راجب بهش فکر نکنید چون مال اونه 

ولی اگر از طرف خودتون میخواید به بقیه تعارف کنید خودت پاشو به همه یکی بده و دورش بده تو جمع که به اسم نفری دیگه تموم نشه 

اینا هم تجربه است که مدیریت کردنو یاد بگیری

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
حق داری حالت ازش بهم بخوره با این کاراش 

جاریم خیلی خودشیرینی و پاچه خواریشو میکنه 

ولی باز با این حال پدرشوهرم در خفا منو بیشتر تحویل میگیره 

ولی پیش اون نه 

منم از این کارش بیشتر بدم اومد 

ب نظرت واسه ناهار نرم پایین؟یا بچه رو نبرم پایین خودم برم ناهار بخورم بیام بالا 

اون یکی جعبه بيسکوئيت چیکار کنم دست نزنم بهش؟ یا یجوری بفهمونم واسه این خریده ک دفعه پیش واسه من هیچی نگه نداشتن

2805
چه اعصابی دارین این نکبتا رو تحمل میکنی  اونم سر ی بیسکوییت پیر مرد در حاشیه تاپاله

سر همه چی همین اخلاق و رفتار رو داره 

ازش بدم میاد 

بخاطرشون این زندگی رو نمیخوام

جدا از این همسرم خرما خشک هم خریده بود ک مادرشوهرم ب جاریم گف یکم ببر بالا بخورید ولی ب من که زائو ام هیچی

خب همونجا میگفتی اینو برا خودمون خریدیم

ب مادرشوهرم اینا گفتم ک شوهرم گف بیسکویت واست نگه نداشتن منم گفتم نه اونم گف دوتا کارتون خریدم یکی پایین یکی هم واسه تو 

چرا شوهرت دوتا جعبه رو تقدیم پدرش کرده؟ بایستی میزاشتین تو ماشین خودتون یا پیش خودتون و نمیبردین جل ...

باهم زندگی می‌کنیم شوهرم راننده اس بار ک میزنه و میاد خونه پدرشوهرم میره میارتش با ماشین 

یعنی متنفرم ازش 

اگه خواست این یکی روهم تقسیم بندی کنه  برنمیدارم میگم من نمیخورم 

2801