2777
2789
عنوان

میخوام بی بی چک بزنم همین الان

792 بازدید | 78 پست

قصد بارداری اصلا ندارم چون شرایطشو ندارم اقدامم برای بارداری نداشتیم اما طبیعی پیشگیری کردم دو دفعه

مرتب بودم اما الان یک هفتس عقب افتاده دیگ میزنم بی بی رو خیالم راحت بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803
2804

خیره ان شالله 

چن روز پیش با یکی از رئیس بیمارستانای تهران مصاحبه کردن 

بعد میگف بیشتر بارداریها یا حتی سقطهایی ک غیرقانونی انجام میشه از طریق پیشگیری طبیعی هس . ک خیلیا میگن ما پیشگیری طبیعی داشتیم ولی بچه دار شدیم . میگف این پیشگیری برای همه جواب نمیده . ترجیحا اگر شرایط ندارید از ردش مطمئن تر استفاده کنین

اسی شاشیدی🤔😑

کوفت🤣🤣🤣🤣

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"
2805
پیشگیری طبیعی ی نوع اقدامه چطور میگی اقدام نداشتی اگه واقعا شرایط نداری روشتو عوض کن همینجوری پیشگ ...

میگم من اونروز تو پیج یه ماما بودم یکی از بیماراش میگفت حتی با قرص جلوگیری هم باردار شده اولین بچش

دومین بچش حتی با کاندوم هم جلوگیری کرده و باز باردار شده!!!پس چی مطمئنتره؟؟

2801