خیلی رفتم اینور اونور من با سویق عدس وسماق رومی خونریزی هاموبند میارم سماق رومی از داروهای تبریز ...
منم چند وقته درگیر مشکلی هستم ،کلا زندگیم شده استرس ،هیچ کاری هم نمی تونم بکنم
همه اش احساس میکنم بخاطر اونه
یکی دوبار سویق عدس خوردم (خودم هم درست کرده بودم)ولی فایده ای نداشت
میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ. ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده
وقتی کم خونی میشی بدن علیه خودش عملمیکنه خونریزی ها شدید تر میشه باید مادرتون با خوردن تره بصورت ...
تره خونریزی رو کم میکنه؟
یا برای درمان ضخامت آندومتر مفیده؟
میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ. ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده
یکماه بعدش دوباره همون ۱۵ هست من تابستان گذشته چهار مرداد اخرین عملمو انجام دادم شوهرم گفت دوبار ع ...
بعد اینکه این داروه(سویق عدس و تره بخار پز...رو میخورید سونو دادید? ضخامت آندومترتون کم شده بود؟
من روزهای خونریزی صبح ناشتا دوقاشق غذا خوری میخورم ناراحتی خونریزی را تشدید میکنه همچن ...
شما عسل و سیاه دانه رو هم امتحان کردید ؟البته جایی ندیدم راه درمان باشه