2789
عنوان

بچه دار شدن

157 بازدید | 14 پست

یکم درد دل بکنم باهاتون

۴ ساله عروسی کردم

ولی راستش شوهرم مشکل زود انرالی رو داره 

نگین بهم ک دکتر برین و اینا 

چون گوش نمیده 

میگه خودم میدونم

همه این ۴ سال ب جهنم 

الان برا بچه دار شدن باید حتما دخول باشه ولی متاسفانه مشکل داره 

واقعا ناراحتم الان همه فکر میکنن ک ما نازایی میدونم باید گفت گور بابای همه 

ولی خوب ما هم انسانیم دیگه

روشای تاخی ری خب

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یعنی چی که نمیره دکتر مجبورش کن خودش رو درمان کنه وگرنه اگر مشکل داشته باشه حتی دادگاه حق طلاق به شما میده 

البته نمیگم طلاق بگیری کلی گفتم که یعنی مشکل مهمی هست 

خدایا شکرت

عزیزم به غیر از دکتر راه دیگه ای نیست اخه 

یعنی موقع رابطه اصلا دخول ندارین؟

زود انزالیش یعنی در این حده باید زودتر فکر درمان میکرد

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

یعنی نمی تونه دخول داشته باشه؟ 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

پماد ازداروخانه بگیر وبهش هم نگو الکی قبل حرکتش بزن به دستات وبمال بهش وبگو روغنه یاکرم دستع

خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده
نمیگه ن میگه خودم میدونم اگر حتی رفته باشه هم ب من نمیگه

زندگی مشترک یعنی چی خودمو خودش نداره همه چی وسطه عزیزم ان شالله حل میشه حتما برا درمان اقدام کنید من خالم ۸ سال بچه دار نشد میگف ماهمو دوس داریم مادرم بهش گف کسی نگفته طلاق بگیر بیا بریم مشکل چیه با ی دوره درمان بعد دوماه باردار شد علم خیلی پیشرفت کرده 

پس شما چه جوری ارضا میشی؟؟ 

یعنی دخول نداره؟؟ 

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم