2777
2789

من هردورودارم صددرصدسزارین  طبیعی خیلی دردداره  تازه اینکه میگن بعدش راحت بلندمیشی نیست من دوباربخیه  هام بازشدتا۴۰ روزتوتخت خواب بودم ولی دومی سزارین شدم واسه من اندازه ی پریود شکم دردداشتم وبعد یک هفته راحت کارامومیکردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوتا طبیعی زایمان کردم.....بدنم فورا به حالت قبل برگشت و شکمم ندارم ولی سر زایمان اذیت شدم با اینکه 3ساعت بود ولی خاطره بدی شد برام ....از لحاظ بخیه و واژن و این چیزا هم الان 6ماهه زایمان کردم تقریبا به حالت قبل برگشته شاید 70درصد ولی شوهرم میگه 10درصد با قبل فرق داره .....حالا نصیحت من به تو اگه بچه اولته که برو سزارین ولی اگه یه طبیعی داشتی دوباره برو طبیعی که عوارض هردوتا رو نداشته باشی

من هردورودارم صددرصدسزارین  طبیعی خیلی دردداره  تازه اینکه میگن بعدش راحت بلندمیشی نیست من ...

اره منم از چند نفر شنیدم که بخیه خوردن و تا مدت ها نمیتونستن بشینن و اخرشدمجبور شدن عمل زیبایی کنن

مگر چند بار به دنیا آمده ایم/که این همه میمیریم؟
اره منم از چند نفر شنیدم که بخیه خوردن و تا مدت ها نمیتونستن بشینن و اخرشدمجبور شدن عمل زیبایی کنن

بله خیلی معذرت میخوام یه دستشویی نمیتونستم راحت برم حالااون همه مراعات میکردم فشارنیارم به خودم بخیه هام پاره شد

خب آدم بدن خودش رو میشناسه دیگه منم تجربه ندارم آستانه دردم ب شدت پایینه بی طاقتم اصلا هم نمیتونم س ...

دقیقا 👍من دوران بارداری دعا میکردم سزارین بشم به شدت از طبیعی میترسیدم 

نموندم و خصوصی گرفتم با اینکه بچم 4کیلو بود ولی 5تا بخیه سطحی خوردم که اصلا باز نشدن 

اولی طبیعی بود و نن بسیار بسیار صبور و آستانه دردم بالا ‌

یعنی جیکم در نیومد پرستار میگفت خو چرا صدات درنمیاد 

میخوام بگم لوس نیستم اصن 

حالا اوایلش مث پریود ولی زیاد ک میشه عزرائیل ک هیچی میری آسمان هفتم و میای یعنی فقط میگفتم غلط کردم 

وحشتناک .

کلاسهاش هم رفته بودم گاز بی حسی هم زدم دوش آبگرم خم داشت اتاقم 

ولی انگار دارن پوستت میکنن 

تنها نکته خوبی ک داشت فقط فقط احساس عمییییییق دلشتن ک خدا بغلم کرده یعنی هیچوقت این حسو نداشتم . خیلی خیلی قشنگ بود تو اوج درد عشق واقعی رو تجربه کردم .

اشک می‌ریختم از ذوق این بغل 

سه ثانیه آخر ک بچه درآورد فقط ۳ ثانیه چنان درد فجیعی داشت ک تا حالاش جیغ نزدم ولی اون ۳ ثانیه یدونه جیغ زدم اگر بیشتر از ۳ ثانیه بود قول شرف میدم می مردم.

سزارین

اصلن درد نداشتم بی حسی کمر زدم اون سوزنش درد داشت مث آمپول ولی بیشتر حدود ده برابر ک اشک می‌ریختم بی اختیار و بدون صدا و دست خودم نبود 

بعد همه چی خوب و عالی

وقتی تموم شد بدنم چنان لرزش گرفت دندونام گفتم الان میشکنه از بس محکم می‌خورد بهم دوتا پتو کشیدن روم باز فایده نداشت میگفتن طبیعیه

ولی اون حس که داشتم ک خدا تو اتاقم اصلن نداشتم 

عذر میخوام رابطه جن سی بعذ از زایمان طبیعی تغییر میکنخ؟؟  منظورم اینه آدم گشاد مبشه و همسر آدم ...

نه اصلا من ک بچه م ۴ و دویست بود بعد از چهلم رابطه داشتم فرقی نکرده بود شوهرم گفت فرقی نکرده .