2777
2789
عنوان

کمک

244 بازدید | 12 پست

ازوقتی نامزدکردم احساس افسردگی میکنم حوصله کاری ندارم ازاینورازخونه موندم خسته شدم کل زندگیم شده خاب 😔😔دلم نمیخادکاری کنم الان میگم برم دنبال کارامابهش فک میکنم میگم بیخیال حوصله ندارم هرروزاماده شم برم.😔اصلاکاری ک بلدموپیدانمیکنم😔قراربودهمسرم مغازه بازکنه من توش کارکنم اماالان خواهراش کارمیکنن بالینکه پیشنهادمن بود😔توروخدابگیدچیکارکنم .دلم خیلی گرفته ازاین وضعم حتی حوصله بخودرسیدنم ندارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حتما نامزدت اونطوری که دلت میخاد نیست.ولی خب اگه میخای این حس ت از بین بره باید بر بی حوصلگی ت غلبه کنی .به چیزای خوب فکر کن از این دوران لذت ببر.خرید کن بیرون برو.کلا هرکاری لذت میبری انجام بده.حس خوب به خودت تلقین کن

جز توکل بر خدا سرمایه ای در کار نیست/هر که را باشد توکل کار او دشوار نیست
خب با شوهرت صحبت کن وقتی خودتون مغازه دارید چرا برید جای دیگه

نمیزاره خواهراش کارمیکنن اونجا😔😔ناراحتم بااینکه پیشنهادبازکردنشومن خودم دادم اماالان نمیزارن میگن تاوقتی توخونه من نیومدی نمیتونم بزارم بری مغازه وایسی

حتما نامزدت اونطوری که دلت میخاد نیست.ولی خب اگه میخای این حس ت از بین بره باید بر بی حوصلگی ت غلبه ...

😔😔بخداحوصله هیچ کاری ندارم فقط میگم خاب الان ازاونم حتی زده شدم شب وروزم شده گریه

خب تو هم برو پیش خواهراش مغازه روحیه تم عوض میشه و کم کم‌برای مشکلات جدیدتری مث بحث کردن با خواهرشوه ...

نمیزاره میگه ۳نفرتوی مغازه چ خبره همون دونفربسه

خب تو هم برو پیش خواهراش مغازه روحیه تم عوض میشه و کم کم‌برای مشکلات جدیدتری مث بحث کردن با خواهرشوه ...

قبلامیگفت گه گاه بیا ی سری رفتم ازاون ب بعددیگه نمیزاره احساس میکنم خانوادش نمیزارن اخه خیلی دخالت میکنن توزندگیمون

بنظر منم بهتره بعد از رفتن سر خونه زندگيت بري تو مغازه همسرت 

الان اگر بهت حقوق بده حرف توشه

اگر حقوق نده بازم حرف توشه

يکم دندون رو جيگر بزار،البته بهتر بود از اول فروشنده اونارو نمي زاشتي

برو کلاس ورزش بدنسازي پيلاتس يوگا يا برو يه فن و خرفه اي دوره ببين ارايشگري چيزي

بنظر منم بهتره بعد از رفتن سر خونه زندگيت بري تو مغازه همسرت  الان اگر بهت حقوق بده حرف توشه ...

کارم پرستاریه اماهرجارفتم سابقه کارمیخان مادرم ارایشگرولی خوشم نمیاد