ifz مدیر استارتر عضویت: 1398/11/29 تعداد پست: 19988 عنوان مشهدیا 162 بازدید | 15 پست سلام. خوبین؟ طرف شما هم بارون شدیده؟ من وکیل آبادم متوسطه. نگرانم واسه طرف سیدی و اون ورا طفلک مردم چقد اذیت شدن 1403/02/26 | 23:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6896 تا۲شنبه گفتن همینه اوضاعماطلابیم سیل نبودولی تگرگ وبارش شدیدبود مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
بانومهربانی عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 3834 امروز خیلی بارون وحشتناکی بود عشق های زندگیم همسرم و گل دخترم (با احترام هیچگونه دوستی پذیرفته نمی شود.)
رعناجان عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 589 من عدل خمینی هستم ...جای ما چند نفر فوتی داشتیم ...قسمت پایانه انقلاب مثل یک دریاچه شده و ماشینها زیر آب هستندخیابونهای جای مامثل رودخانه شده عشق یعنی زندگی با یاد تو
نسترنم۱۳۶۴ عضویت: 1400/11/26 تعداد پست: 425 منم سمت طلابم خیلی بارون وحشتناکی بود .فردا میخوام برم حرم نمیدونم برم یا نه
نسترنم۱۳۶۴ عضویت: 1400/11/26 تعداد پست: 425 من عدل خمینی هستم ... جای ما چند نفر فوتی داشتیم ...قسمت پایانه انقلاب مثل یک دریاچه شده و ماشینها ... وای آره فکر میکنم پایانه انقلاب و سیدی فوتی داشتند چقدر ناراحتم واسشون😭😭😭
ifz مدیر استارتر عضویت: 1398/11/29 تعداد پست: 19988 من عدل خمینی هستم ... جای ما چند نفر فوتی داشتیم ...قسمت پایانه انقلاب مثل یک دریاچه شده و ماشینها ... اونجا خیلی شدید بود من چندتا فیلم دیدم از بزرگراه کلانتری همسایه مون گرفته بود همه ماشینا تا کمر تو آب بودن و شناور هنه به هم برخورد میکردن
ifz مدیر استارتر عضویت: 1398/11/29 تعداد پست: 19988 منم سمت طلابم خیلی بارون وحشتناکی بود .فردا میخوام برم حرم نمیدونم برم یا نه نرو عزیزم
ifz مدیر استارتر عضویت: 1398/11/29 تعداد پست: 19988 چخبرع اونجا واقعا یعنی اینقدر بارون اومده که ماشینا شناورن آره شناورن و دائم یا هم برخورد میکنن بعضی ماشینا اومدن کامل رو سقف ماشین دیگه خیلی ترسناک بود
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6896 چخبرع اونجا واقعا یعنی اینقدر بارون اومده که ماشینا شناورن آسمون تاریک تاریک شددقیقاعین شب🔸امروز۰۲/۲۶چهارشنبه ساعت ۱۴:۴۵ به وقت تهران ، آسمان شهر مشهد تاریک شدروشن شدن سیستم روشنایی حرم مطهر - مشهد مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
نسترنم۱۳۶۴ عضویت: 1400/11/26 تعداد پست: 425 نرو عزیزم آره میترسم بچه هام باهامن خطرناک باشه .خداخودش رحم کنه
رعناجان عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 589 الان صدای رعدوبرق میاد...خدابه خیر کنه عشق یعنی زندگی با یاد تو
ستاره۷ عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 1875 آسمون تاریک تاریک شد دقیقاعین شب 🔸امروز۰۲/۲۶چهارشنبه ساعت ۱۴:۴۵ به وقت تهران ، آسم ... وای چه وحشت ناک خدا خودش رحم کنه به مردم