2821
2789

تا۲شنبه گفتن همینه اوضاع

ماطلابیم سیل نبودولی تگرگ وبارش شدیدبود

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من عدل خمینی هستم ... جای ما چند نفر فوتی داشتیم ...قسمت پایانه انقلاب مثل یک دریاچه شده و ماشین‌ها ...

اونجا خیلی شدید بود 

من چندتا فیلم دیدم از بزرگراه کلانتری همسایه مون گرفته بود همه ماشینا تا کمر تو آب بودن و شناور هنه به هم برخورد میکردن 

چخبرع اونجا واقعا یعنی اینقدر بارون اومده که ماشینا شناورن

آره شناورن و دائم یا هم برخورد میکنن 

بعضی ماشینا اومدن کامل رو سقف ماشین دیگه 

خیلی ترسناک بود 

چخبرع اونجا واقعا یعنی اینقدر بارون اومده که ماشینا شناورن

آسمون تاریک تاریک شد

دقیقاعین شب

🔸امروز۰۲/۲۶چهارشنبه ساعت ۱۴:۴۵ به وقت تهران ، آسمان شهر مشهد تاریک شد

روشن شدن سیستم روشنایی حرم مطهر - مشهد

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
2790
2823
2791
2779
2792