2777
2789

امسال ۳۳ سالم تموم میشه و حس میکنم بهتره بیشتر از این بچه دار شدن رو عقب نندازم

شوهرم میگه بچه داشتن و نداشتن برام فرقی نداره، حتی نداشته باشیم راحت ترم. 

ولی من خودم احساس میکنم پشیمون میشم در آینده و زندگیم ممکنه بی معنا بشه، شما تفکرتون رو درباره بچه دار شدن یا نشدن بگید، اینکه فکر میکنین کدوم بهتره 

شاید از حرفای شما بتونم تصمیم بهتری بگیرم

تنها موندن خوب نیست عمر خیلی زود میگذره چشم بهم میزنی میبینی تنها موندی

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حات بودم امشب اقدام میکردم دیک زندگی روال عادی ب خودش گرفته من بودم مخصوصا این سن البته بالا نیس ...

فک کن ک یکی میگ مامان 

ی کوچولو تو بغلت همه دلشون برای این کوچولو ضعف میره 

ووووش خیلی خوبه😍

فارغ ز غوغای جهان

اگه میتونی و میخای با تنش های بارداری زایمان و بچه داری کنار بیای بسم الله  بچه کل زندگیو تقیی ...

شوهرم همش به این نکته اشاره میکنه

میگه تو خیلی از نظر جسمی ضعیف و نازک نارنجی هستی، چطوری میخوای به یه موجود دیگه رسیدگی کنی

ته دلمو خالی میکنه 😅😅

لطفا فقط به خاطر افزایش سن یا یکنواختی زندگی یا تنهایی بچه دار نشید؛باید از هر لحاظ اماده باشید؛سلام ...

ما مشکل مالی یا خانوادگی ای نداریم و زندگیمونم خداروشکر با تفاهمه، نمیدونم این نظم و آرامش زندگیو بهم بزنم یا نه

شوهرم همش به این نکته اشاره میکنه میگه تو خیلی از نظر جسمی ضعیف و نازک نارنجی هستی، چطوری میخوای به ...

به این قسمتش فک کن اولین قدماش  اولین کلماتش چقد لذت بخشه دوران بارداری تکون خوردناش🥺 شوهرتم نمیزاره کسی به بچش نگا کنه انقد عاشقش میشه که نگو 😍همین الان پسرم کوچولو دارم تو شکمم تکون میخوره دلم براش ضعف رف 🥲

من خودم خییلییی خیلی دوست دارم بچه داربشم چون فکرمیکنم بزرگترین وقشنگترین توانایی یه ادم اینه که بتونه یه انسان دیگه رو رشد بده و پرورش بده احساس میکنم بارشد کردن اون بچه مادر هم رشد میکنه و مفهوم های جدیدی اززندگی یادمیگیره،مادرشدن یعنی پابه پای بچه ت بچگی کردن وحس کردن نشاط کودکی

وخب برای اینمدل مادر شدن خیلیییی توانمندباشی هم از نظرروحی هم از نظرمالی و امکانات و....منکه خیلی دوشت دارم بتونم مادربشم ولی واقعا نمیدونم که میتونم یانه

و راستش من سرهمین موضوع از نامزدم جداشدم چون اون میگفت من هیییچوقت بچه نمیخوام

به نظرم شماهم همسرتونو تو تصمیم گیری شریک کنید