2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1797054 بازدید | 90713 پست
فدات شم عزیزم منم شما رو الگوی خودم قرار دادم وقتی دیدم برنامه داری و همه رو انجام میدی منم گفتم حتم ...

اگر نوک سینه ت زخم شد

پماد شقاق سینه مَس استفاده کن (اگر از داروخانه ها پیدا نکردی دیجی کالا هم داره)

وقتی میخوای بهش شیر بدی چونه اش رو نگه دار که دهانش رو زود نبنده، بعد سعی کن هاله قهوه ای رنگ رو تا جایی که میتونی واردش دهانش کنی، نباید فقط نوک سینه رو بگیره وگرنه زخمش بدتر میشه.

نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
دردهای من توی کمرم بود بعد از تحریک خفیف تا فردا بیشتر شد.وقتی شدید شد من فقط نفس می‌کشیدم مثل بو کر ...

نوستالوژیم اینه درد توی کمر رو حس کنم چون همه دردام توی شکم بوده تو دو تا زایمانم. احساس میکنم خیلی بهتره که از کمر شروع شه

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@مامان_حدیثه_فاطمه  عزیزم کجایی؟ چندروزه نیستی؟خوبی ان شاالله؟

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
بچه ها برای سوختگی با نوره چی خوبه؟ کار دادم دست خودم😥 خیر سرم فردا نوبت دکترم دارم‌ با این که ا ...

عزیزم من برای سوختگی و التهاب پماد آلفا میزنم، گیاهیه و خیلی اثر بخش.حتی یه بار کلی سیر پوست گرفته بودم تمام پوست انگشتام رفته بود و میسوخت، به مقدار زیاد به انگشتام زدم، تمام التهاب و سوزش رو از بین برد. فکر نمی‌کنم ضرری داشته باشه. ضمنا نوره رو خیلی زود باید بشوری چون پوستش خیلی حساسه  

سلام به همه ی دوستان عزیزم   

خوب و خوشید ان شاﺀالله؟

اومدم یه پیشنهاد# بهتون بدم   

از الان تا هر زمان که زایمانمون هست، میشه در کنار چله ها و دعاها و اذکاری که انجام میدیم، روزانه یه روضه کوتاه 5 تا 10 دقیقه ای گوش کنیم.. 

زمانش کوتاهه و میشه قبل از خواب، یا بعد نماز صبح، یا هروقت که تنها هستین با هندزفری 10 دقیقه ای وقت بذاریم و لذت ببریم.. 

اثرات فوق العاده ای روی نی نی هامون و روی روح و روان و حال خوش معنوی و نشاط خودمون داره.. 

و قطعا اهل بیت علیهم السلام هم با این توسلها و با هر تَر شدن چشممون (حتی به اندازه بال مگسی) برامون دعا میکنن و اَزَمون دستگیری میکنن.. 

میتونید از مطالب این سایت    استفاده کنید.. روضه های کوتاه داره، ممکنه مداح معروفم نباشه، ولی خالی از لطف نیست

http://www.rozekhanegee.ir/

التماس دعا

عزیزم من برای سوختگی و التهاب پماد آلفا میزنم، گیاهیه و خیلی اثر بخش.حتی یه بار کلی سیر پوست گرفته ب ...

اره 👍👍👍راست میگه من الفا هم برا زخم و سوختگی میزنم خییییلی خوبه.

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
عزیزم من همجین چیزی تا حالا نشنیده بودم، حتما در اسرع وقت یه دکتر برو. یه صدقه حسابی هم بذار کنارعزی ...

توی نت هم هرچی سرچ کردم چیزی ننوشته بود

عجیبه حتی درد هم نداره، خون تازه هم نیست. زخم هم نشده ولی هر روز داره تکرار میشه. دکتر نمیتونم برم کسی نیست دخترمو بذارم پیشش. دکترم هم تلفنی اصلا جوابگو نیست متاسفانه.

عزیزم پس حتما دکتر برو و مطرح کن. شاید علامت عفونت یا چیز دیگه ای باشه. به هرحال خوددرمانی نکن و زود ...

ینی ممکنه داخل شکمم عفونتی چیزی باشه به خاطر سزارینم؟

توی نت هم هرچی سرچ کردم چیزی ننوشته بود عجیبه حتی درد هم نداره، خون تازه هم نیست. زخم هم نشده ولی ه ...

ای بابا ی همسایه ای دوستی ک مورد اعتماد باشن، ک ازش بخوای باهات بیاد اونجا دخترتو نگه داره، یا اگر کسی نیس بادخترت برو دیگه چاره چیه!

اصن چیز عجیب غریبیه.. میشه لطفا کسی هم نیومد باهات با دخترت بری دکتر دخترجان. اذیت میکنیااااا😠

توی نت هم هرچی سرچ کردم چیزی ننوشته بود عجیبه حتی درد هم نداره، خون تازه هم نیست. زخم هم نشده ولی ه ...

سلام خانمی

این آدرس سایت یه متخصص زنان و زایمان هست که معمولا جواب سوالات رو میده ولی ممکنه چند روز طول بکشه: 

https://www.torabimed.com/

یا میتونی زنگ بزنی بخش زایمان بیمارستانها با یه ماما صحبت کنی، اگر از نظرش خطری بود مراجعه کنی

یا زنگ بزن به منشی دکترت یا هر دکتر دیگه ای باهاش در میون بذار

ولی پیگیری کن تا خیالت راحت بشه

منم کسی نیست پسرمو بزارم پیشش، ناچارا با خودم میبرمش. 

شما هم همین کارو بکن. حالا یک دکتر بری برای احتیاط بهتره. اینجا فقط تجربه هامونو بهم میگیم ولی درنهایت دکتر باید حضورا معاینه کنه تا اگه کسی مشکلی داره مشخص بشه. 

بعدم سعی کن حداقل با همسایه ها ارتباط برقرار کنی کم کم. بعضی مواقع آدم کمک لازم داره بدرد میخوره. حتی اگه اعتماد نکنی بچتو پیششون بزاری، مثلا میتونن باهات بیان دکتر کمکت باشن و ....

نوستالوژیم اینه درد توی کمر رو حس کنم چون همه دردام توی شکم بوده تو دو تا زایمانم. احساس میکنم خیلی ...

باران جان سلام خوبی گل 🤗

اون مارک شکم بند بارداریتو ک میگفتی ایرانیه و راضی ای ازش رو میخواستم🙏🏼

دوستان یه لیست شُسته رُفته و مفید از وسایل ساک بیمارستانی مادر و نوزاد اگه دارید لطفا برامون بذارید ...

گلدونه جان سلام خوبی 🌷 تیکرت درسته؟ یا زایمانت جلوتره؟