2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1797062 بازدید | 90713 پست
دوستان میشه منم دعا کنید 😔😔 خیلی ح بی مهره حس میکنم چقدر این سالها کش واکش کردم هر چی سلیقم بوده ...

سلام عزیزم خوبی؟

طاعاتتون قبول باشه

چشم قابل باشم دعات میکنم، ان شاﺀالله زندگی بر وفق مرادت باشه

من از مشکلاتت هیچ اطلاعی ندارم پس تبعا نمیتونم نظری بدم! 

ولی در مورد این که گفتی نمیتونم اطاعت کنم و مستقلم! یه چیزی بگم شاید برات راهگشا بود.. 

ببین مردها نیاز دارن که حس اقتدارشون مدام توسط همسرشون تقویت بشه، همونطور که ما خانمها نیاز به محبت داریم.. حالا هر مردی اقتدارش یه مدلیه! مثلا یکی از اینکه خانمش ازش بخواد براش خرید کنه حس اقتدار پیدا میکنه، یکی با چَشم گفتن خانمش! یکی با چیز دیگه.. و وقتی این حس در اونها زنده باشه مطیع میشن.. اصلا حس خوبی بهشون القا میشه و دقیقا برعکسش هم هست. وقتی مرد راضی نباشه از جاهای دیگه تلافی میکنه، مثلا با بداخلاقی، حرص درآوردن و… 

اول باید نیاز همسرت رو بشناسی و در اون راستا زندگیت رو بچینی. نمیگم راحته هاااا ولی این توی زندگی لازمه.. مثلا شاید یه مرد اصلا دلش نمیخواد کار کنه، یا دلش نمیخواد پولی که درمیاره خرج کنه ولی برای زن و بچه اش پا روی نفسش میذاره و خرجشون میکنه هرچقدر براش سخت باشه.. شما هم باید بگردی ببینی همسرت با چی راضی تره.. با وجود سختیش براش انجام بدی اونوقت نتایج حیرت آورش رو میبینی… 

اگه تونستی سخنرانی کلید_مرد#   دکتر حبشی رو گوش کن، راهکارهای جالبی داره و خیلی کمک کننده ست

و نظر_شخصی# من اینه که خدا با همین مقابله با نفس ها میخواد مارو رشد بده. خدا میخواد شما پا روی نفست بذاری.. میخواد بسازدت.. 

دوستان میشه منم دعا کنید 😔😔 خیلی ح بی مهره حس میکنم چقدر این سالها کش واکش کردم هر چی سلیقم بوده ...

من قصدم کمکه.. خدایی نکرده قصد دخالت ندارم.. دوست ندارم حرفام ناراحتت کنه، حلال کن

فقط میخوام از این به بعد از زندگیت لذت ببری.. بدونی خییییلی چیزها دست خودته

یکی از اقوام ما یه خانوم مستقل بود، حتی بعضا با رفتارهای ضد مرد! 20 و چند سال هم خودش سخت زندگی کرد هم شوهرش.. ولی یهو به خودش اومد و فهمید که رفتار خودشه که اشتباهه.. چندسالی روند زندگیش رو عوض کرده و واقعا تاثیرش رو دیده.. خودش میگفت که رفتار شوهرش هم خیلی تغییر کرده! هیچ وقت دیر نیست… هیچ وقت! 

فقط باید گاهی فکر کنیم اِشکال کار خودم کجاست! بعد خدا حتما راهکار میده.. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان عزیزم .نینی من خیلی پی پی میکنه معمولا روزی ۱۰ بار .. طبیعیه؟؟ شیر خودمم بهش میدم در طول ...

سلام عزیزم. پسر منم دوران نوزادی، خیلی خیلی زیاد پی پی می‌کرد، روزی 12 بار اینا و حتی بیشتر. شیر خودمو می‌خورد و وزن گیریش عالی بود، مثلا 2 ماهگی دو برابر شده بود. به نظر من غیر طبیعی نیست. مگه اینکه وزن نگیره یا مشکلات دیگه. دون دون شدن رو هم به مدت دو هفته اینا داشت، مخصوصا صورتش، خود بخود رفع شد. کار خاصی انجام ندادم تا جایی که یادم میاد. میگفتن گرمی زیاد خوردم ولی  دقیق نمیدونم. سعی کن متعادل باشه خوراک. 

من قصدم کمکه.. خدایی نکرده قصد دخالت ندارم.. دوست ندارم حرفام ناراحتت کنه، حلال کن  فقط میخوام ...

گلدونه جون سلام، تک رقمی شدنت مبارک. ان شاء الله به سلامتی دوره ی  باقی مونده رو پشت سر بزاری و به بهترین نحو زایمان کنی  همچنین بقیه ی دوستان عزیزم

سلام عزیزم. دعا میکنم اوضاع زندگیت و حال دلت روبراه بشه و احساس رضایت و خوشبختی بکنی. 19 سال زمان کمی نیست و قطعا خاطرات خوب زیادی هم داشتید. پس ارزش داره تلاش کنی و اشکال کار رو پیدا کنی و مرتفعش کنی، البته در کنار همسرت. تو زندگیِ من هیچ چیزی موثرتر از صحبت و حل مشکلات با گفتگو نبوده.بهترین ها رو برات آرزو میکنم. 

من قصدم کمکه.. خدایی نکرده قصد دخالت ندارم.. دوست ندارم حرفام ناراحتت کنه، حلال کن  فقط میخوام ...

گلدونه جونم 

اونا که منو از نزدیک میشناسن میدونن هرگز هرگز اهل ناراحت شدن نیستم 

ندرتا ۲۰ سال یبار شاید اونم چی پیش بیاد از دوستام برنجم

از نظر دادن که اصلا ناراحت نمیشم چون باعث تفکره 

ولی میدونی بعضی چیزا تو کتم نمیره 

اینکه فک میکنه تنها مرد نمونه روی زمینه به کنار😂😂

اصلا نمیتونم بگم دلش نخاد مثلا کار کنه چون وظیفش میبینم همونطور که من خیلی مسئولم و زیر بار زندگی تا شم وظایفمو عمل میکنم پول در اوردنم وظیفشه 

مخصوصا چون کار کردن زن خوشایندش نیس

چی بگم والا انگار از نظر نقطه نظر شب و روزیم 

مثلا چیزایی که من ۲۰ سال پیش میگفتم الان بهش رسیده و موافقه 

خوب به چه درد من میخوره

ولی چیزایی که اون میگه جبره چون تاثیری تو زندگی نداره از خودخاهی ناشی میشه 

اره حس میکنم من گلم اون اهریمن😂😂

نکات و راه کارهای مهم جهت زایمان طبیعی و زایمان طبیعی بعد از سزارین (ویبک ) را در این تاپیک بخوانید.

اره اگه هر چی میخاد و هر چی میگه انجام بشه خیلی خوبه 

ولی تو روحیه من نیست 

والا دید من چجوری بودم گرفت

این طرز فکر که ظاهر یکیو ببینی بپسندی بگی بعد درستش میکنم خیلی بده 

دیدی که نتونستی درست کنی

شدیم فرسایش تدریجی

نکات و راه کارهای مهم جهت زایمان طبیعی و زایمان طبیعی بعد از سزارین (ویبک ) را در این تاپیک بخوانید.
سلام عزیزم. دعا میکنم اوضاع زندگیت و حال دلت روبراه بشه و احساس رضایت و خوشبختی بکنی. 19 سال زمان کم ...

مرسی دوست عزیزم💖

جنگمون بیشتر بوده 

من عین قدیمیا موندم و چسبیدم وگرنه خودش هزار بار پیشنهاد طلاق داده بود 

فکر ندیدن بچه عذابم میداد وگرنه گاهی وسوسه میشم میگم شایدم اون راه بهتر بود😂😂

اره اگه هر چی میخاد و هر چی میگه انجام بشه خیلی خوبه  ولی تو روحیه من نیست  والا دید من ...

حالا 19 سال اینجوری زندگی کردی، یه مدت هم اونجور که اون میگه و دوست داره زندگی کن.. ببین شاید فرجی شد.. ها؟!!

و اگر توی فقط یکسری رفتارها از نظر شما تایید بشه دیگه نمیخواد همیشه و همه جا حرف اون باشه هاااا… نرم میشه کم کم

پس خیلی گُلی     بذار بنده خدا فکر کنه تنها مرد نمونه زمینه، چی میشه مگه؟!   &nb ...

خوب نمیشه 

متوهم میشه از اون ور بوم میفته فک میکنه باید سجدش کنم😂😂

متواضع نمیشه

اهان پس اون دفعه خ صابریان عامل زایمانتنبودن فقط مامای همراه بودن درسته؟ ان شاءالله که این دفعه ...

نه عزیزم خانم صابریان عامل بودن 

فقط موقع زایمان با دکتر تلفنی در ارتباط بودن 

برعکس این دفعه حتما میخوام دکتر باشه

یه کم استرس دارم 

سلام دوستان عزیزم .نینی من خیلی پی پی میکنه معمولا روزی ۱۰ بار .. طبیعیه؟؟ شیر خودمم بهش میدم در طول ...

صورت پسر منم این طوری بود، جوش های قرمز ریز پر کرده بود لپش، گاهی گردنش یا روی سرش... 

شروع کردم یه روز در میون می برمش حموم، جوش ها رفت!

نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
@فیروزه99     فیروزه جان اون بار راهکار برای یبوست گفتی چقدر من غر زدم شرمندتم😪😪 یک هف ...

جدی؟؟ الللحمدلله  

دشمنت شرمنده عزیز، این چه حرفیه، خیلی خوشحال شدم که اثر داشته برات. الحمدلله. 

اولین بار @بانوزمزم   گفت، خدا خیرش بده منم انجام دادم تعجب کردم  

نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.