2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1797105 بازدید | 90726 پست

سلام بچه ها. امیدوارم همتون خوب باشید..

در مورد کتاب خیلی ممنون از همتون

میخواستم بگم کنار گزینه هاتون، مجله هم بگیرید

چون مجله ها به جوانب مختلف اموزش و فرهنگ و .. میپردازن در قالب سرگرمی و کاردستی و بازی و..

من تا حالا سروش خردسال و کیهان بچه ها رو خریدم. منتهی بعضی مطالبش بزرگتر از سن بچم بوده، دیگه خودتون حواستون هس ک چجوری براش بخونین. بنظرم مفیدن بخاطر تنوع مطالبشون👍

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
ببین یه چیزی یادم اومد دیشب نگفتم، یوگا کار کردن با بچه ها هم خیلی به هر دو طرف خوش میگذره کتاب مام ...

خیلی ممنونم از پاسخگویی و وقتی که گذاشتید

بازم اگه موردی یادتون اومد ممنون میشم بگید, هم شما و هم بقیه دوستان

امیدوارم زودتر خوب بشی عزیزم و مشکل خاصی نباشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستی منم از ۲ سالگی برای پسرم کارتون انگلیسی گذاشتم البته فارسی هم می بینه. ولی متوجهم که کارتون انگلیسی رو متوجه میشه. چون بدون سوال نگاه میکنه گاهی می بینیم یک کلماتی رو زمزمه میکنه. ولی یبار یک کارتون به یک زبان دیگه بود نمیدونم کجا, دانلود کرده بودم نگاه کرد هی میگفت مامان چی میگه

وان تو تیری و go و... رو استفاده میکنه. الان ۴ سالشه.

راستی ما تبریز هستیم وای من از تهران بعد ازدواج اومدم اینجا و ترکیم تعریفی نداشت بخاطر همین با پسرم فارسی صحبت کردم و اونم الان فارسی صحبت میکنه. ترکی متوجه میشه ولی فارسی جواب میده. دیگه چون بقیه هم باهاش فارسی صحبت کردن, ترکی حرف نزد.

من از نت کارتون دانلود میکنم تو کامپیوتر پسرم می بینه, شما چطور؟ و میشه چند تا از کارتونهارو اسم ببرید منظورم بزبان انگلیسی هست

ممنونم

سلام.بچه ها من سی وهشت هفته ودو روزم. امروز رفتم معاینه گفت سر حرکت کرده به سمت لگن اما هنوز وارد لکن نشده دهانه هم تا حدودی نرم شده یک سانتم بازی.با خانم صابریان مشورت کردم گفت هفته آینده بیا تهران.ببینمت شاید نیاز شه چند روز بمونی.بچه ها برام دعا کنین به غیر از شوهرم هیچ کس راضی به این کار نیست.اگه بیام وخدای نکرده موفق نشم هم شرمنده همسرم میشم هم درگیر حرف اونها که میگن نرو.آخه بچه کوچیک دارم شرایطم سخته،اطرافیان سخته شونه کمکی بهم بدن....تو رو خدا تواین شب ها برام دعا کنین...

سلام.بچه ها من سی وهشت هفته ودو روزم. امروز رفتم معاینه گفت سر حرکت کرده به سمت لگن اما هنوز وارد لک ...

انشاالله میتونی و بسلامتی زایمان می کنی. نگران نباش بسپار به خدا تا اروم بگیری. استرس خوب نیست

راستی منم از ۲ سالگی برای پسرم کارتون انگلیسی گذاشتم البته فارسی هم می بینه. ولی متوجهم که کارتون ان ...

عزیزم من مجموعه "کوکومِلون" رو دیدم ک خیلی از نظر ساخت، انیمیشنی جذابه. تک و توک توش داره ک ب فرهنگ ما نمیخوره، ولی چیزای خوبم زیاد داره

البته من هرچیزیو خودمم برا بچم توضیح میدم..

مثلا طبق فرموده امام علی ع هس فکرکنم ک می فرمان سخن حق رو بگیر از هرکسی حتی اگر طرف منافق باشه، دقیق این نیس اما مضمونش همینه، یعنی نمیام بخاطر چندتا چیز ک ب فرهنگمون نمیخوره قطعش کنم، درکل مطالبی ک نیاز ب توضیح داره از جلو دستش جمع نمیکنم و بجاش برا بچه روشن میکنم، میفهمی چی میخوام بگم؟ نمیخوام بگم زهر رو بدیم ب بچه بعد دنبال پادزهرش باشیما نه. میخوام بگم تا ی حدی ک مجازه بچه رو محدود نکنیم، مثلا اگر خوک میبینه ک اونا تو مزارعشون دارن، ما بیایم براش روشن کنیم ک مردم هرجا چجوری میپوشن چجوری میخورن، مثله ی حالت مباحثه که هرچی هم بزرگتر میشه براش شیرین تر میشه..بنظرم خیلی مفیده.. تجربه_شخصی#  

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
سلام.بچه ها من سی وهشت هفته ودو روزم. امروز رفتم معاینه گفت سر حرکت کرده به سمت لگن اما هنوز وارد لک ...

سلام

انشالله موفق میشی عزیزم.

استرس بدترین چیز برای بدنته نزدیک زایمان.

نمیشد اطرافیانت در جریان نذاری با خیال راحت تری بیای واسه زایمان؟

ظاهرا که شرایطتت خوبه توکلت به خدا باشه و با دلی آرووم ورزش ها و هر چیزی که بهت کمک میکنه رو این مدت باقیمونده انجام بده.

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           

سلام عزیزم نگران نباش ان شاء الله نه تنها یه زایمان خوب داری و یه جواب دندان شکن به هرکسی که میگه نرو، یه خاطره خیلی خوب از زایمان با خ صابریان برات میمونه که ستاره درخشان این سالهای زندگیت میشه و هربار برمیگردی به این روزا نگاه می‌کنی از مرورش لذت میبری

نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.

بچه ها میخواستم بگم از زبان عربی هم غافل نشین! کارتون هایی به زبان عربی هست میتونین اونارم برا بچه‌ها بذارین.

البته عربی قرآنی خیلی بیشتر تاکید میشه

نمی‌گم اصلا انگلیسی یادندید، این دیگه به عهده خودتونه

ولی از زبان اسلام غافل نشین. عربی زبان قرانه

میتونین حیوانات قرانی، میوه های قرآنی و.. رو با بچه‌ها کار کنین و تو مکالمه روزمره تون هم ازش استفاده کنین تا بری بچه‌ها لذت بخش تر بشه

عربی رو به مکالمه روزانه تون و به خونه تون بیارید

بنظرم این هنریه که بجز شما، بعیده از کس دیگه ای بر بیاد

وگرنه انگلیسی رو هرساله تو مدرسه باید یاد بگیرن، کل جامعه برای یادگرفتن انگلیسی از بچه‌ها انتظار داره، براشون برنامه داره، هزار جون کلاس و برنامه هم برای یادگیریش هست، اما عربی بعنوان یک زبان مهم روش کار نمیشه. 

دو روز دیگه میبینیم بچه‌ها مون با قرآن غریبه هستن سراغش نمیرن

ولی با بازیگرهای خارجی، تبلیغات خارجی و هر لغت خارجی که جایی میبینن و نتیجتا  فرهنگ خارجی مانوسه !

و این کاریه که خودمون کردیم

نظرشخصی#  

نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
بچه ها میخواستم بگم از زبان عربی هم غافل نشین! کارتون هایی به زبان عربی هست میتونین اونارم برا بچه‌ه ...

البته یادگرفتن زبان های دیگه باعث باهوش شدن بچه‌ها میشه

ولی من حرفم این بود که زوم نکنیم رو انگلیسی

همین زبان ترکی که یکی از بچه‌ها گفت هم ایده خوبیه

زبان عربی 

و...

دوستان مجله ی نبات کوچولو هم خوب بود!!!!چون الان قیمتش واقعا زیاد شده🤯🤯🤯

فقط خواستم درباره ی حرف قبلی خودم توضیحی خدمت دوستان بدم.

مثلا توی یکی دو تا از شماره های همین مجله ی نبات که مخصوص سن ۳تا ۶و۷ ساله شعر هایی با مفاهیم جنسی( دکتر بازی و دست زدن به هم و بوسه و... اینطور مسائل) بود خب اونا رو حذف کردم.

چون به نظرم ضمیر انسان تا با مفاهیم بد آشنا نشه درباره ش کنجکاو نیست، ولی وقتی من به بچه ای که اصلا ذهنش هم به این سمت نبوده بگم این بازی بده کنجکاوش میکنم. شاید من براش توضیح بدم و در ظاهر هم متقاعد بشه ولی همه ی انسان ها یک ضمیر خودآگاه دارن و یک ضمیر ناخودآگاه که ما فقط میتونیم روی خودآگاهشون اثر بذاریم و برداشت بخش ناخودآگاه کاملا غیر ارادی و مستقل از گفته های ما هست. این کاملا نظر شخصی بنده است و ممکنه کسی با دلایل دیگه رد کنه.

درمورد زبان هم نظرم اینه که اگه مادری خودش کاملا مسلط به زبان باشه و قبل از بچه بتونه کارتون ها رو نگاه کنه، خوبه وگرنه ممکنه کلماتی داشته باشه که ما متوحه بار معنایی اون نشیم و خوب نباشه.

بچه ها من pcr دادم کرونا مثبت شدم. بچمم انگار گرفته، دیشب تا ۴صبح گریه میکرد میگفت پام درد میکنه، دم سحرم بالا آورد حالام سرفه میکنه

خودمم دقیقا با پادرد وحشتناک شروع شدم، بعدم بالا آوردم، بعد سرفه های ناجور، تمام مسیر گوش تا حلقم درد میکرد، امروزم کلا علاوه بر سرفه آبریزشم

دعا کنید بچم طوریش نشه