2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1797053 بازدید | 90713 پست
بچه ها‌ ممنونم خیلی خوبییییید همتون، خیلیا میتونستید مثل اطرافیانم بگید حقته، میخواستی حواستو جمع ...

مبارکت باشه خانمی،اصلا ناراحت نباش،حتما خیر و صلاحی بوده عزیزم.

تنها کاری که باید بکنی اینه که فقط بخودت برسی ، از کوچولوی غافل نشو حسابی به شیر و تغذیه اش برس،بعد شش ماه بهش شیرخشک بده و به اون دوتا نی نی برس

الان بدن خودت نیاز به جبران داره

سعی کن به دوقلوهای فک کنی و با حس خوب این روزا رو بگذرونی...

اگه فقط یه نفرم کمک حالت باشه دیگه هیچ غصه ای نداری

انشا... که بارداری بی‌خطر و راحتی داشته باشی

مراقب خودت باش⁦❤️⁩

دوستان همونطوری که باران جان گفتن، از نظر طب سنتی پا مرکز تحریک ترشح انسولین هست وبرای جلوگیری از دیابت طب سنتی پیشنهاد می‌کنه حتما سنگ پا بکشید.

یا پیاده روی بخصوص توی سطوح ناصاف و سنگلاخی.

شاید دوستانی که ترس از دیابت بارداری دارن یا دیابت خفیف دارن که از دارو استفاده نمیکنن بتونن از این روش ها برای کنترلش استفاده کنن.

در ضمن  مامانا برای افزایش قد بچه ها تون هم میتونید براشون سنگ پا بکشید🤓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها من تو این ۶روز روزه گرفتم ۱.۵کیلو کم شدم. به نظرتون روزه بگیرم بازم؟ البته کسی که خیلی چاقه ...

خوش به سعادتت خانمی 

طاعات قبول باشه

چیکار کردی که میتونی روزه بگیری؟؟منظورم سحر و افطار؟

واقعا روزه با دوتا بچه کوچک خیلی سخته،از یه طرفم همسرم اجازه نمیده روزه بگیرم،فقط یه روز گرفتم

ولی هرروز حسرت میخورم...

مثل خون مردگی قدیمی

خب اشکالی نداره

اون برا معاینه ست

البته تجربه من توی این بارداری که چند بار لک دیدم اینطوره

وقتی میگذره قهوه ای تیره میشه

اگر متراکم باشه به سیاهی میزنه

نظر_شخصی#  

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
سلام خانمها.کسایی که مشتاقن سراغ داروهای شیمیایی نرن معادل هر ویتامین و کمبودی رو خواستم بگم ویتامی ...

ممنونم عزیزم.

اون ۲۱ مویز هم باید مویز قرمز باشه؟

پودر سنجد حتما باید بگیرم.

سویق نمیدونم چطور باید مصرف کنم

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
بچه ها‌ ممنونم خیلی خوبییییید همتون، خیلیا میتونستید مثل اطرافیانم بگید حقته، میخواستی حواستو جمع ...

اخه این چه حرفیه اطرافیانت بهت زدند

به نظرم خدا تو همه کاری قدرتش رو نشون میده ولی جایی که خیلی قدرت و وجودش رو نشون میده تو همین مساله فرزند اوریه

خیلی از زن وشوهر ها کلی درمان میکنند و بچه دار نمیشن و خیلی ها هم با رعایت موارد جلوگیری باردار میشن اینحا خدا میخواد بگه هیچ کاری جز به اراده من انجام نمیشه

فقط به این فکر کن که خدا لیاقت این که مادر سه تا فرشته باشی رو بهت داده و توانش رو هم بهت میده فقط توکل کن به خودش 

خوش به سعادتت خانمی  طاعات قبول باشه چیکار کردی که میتونی روزه بگیری؟؟منظورم سحر و افطار؟ وا ...

عزیز دلم تو مسائل واجب هییچ کسی حق این نداره که بهت اجازه بده یا نه.در نهایت خودت هستی که باید تشخیص بدی توان انجامشو داری یا نه

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           

بچه هایی که فرزند پسر دارن ترجیحا بالای ۴ سال (دختر رو نمیتونم نظری بدم)

میتونن انیمیشن پهلوانان رو دانلود کنن و بچه ها و بنشونن پای تلویزیون. تا بلکه کمتر روزه داری بهشون فشار بیاره.

جز ادبیاتی که بعضا بین اسکندر و گزمه هاش هست

باقی انیمیشن واقعا زیباست

اولا از پهلوان پوریای ولی نماد سازی کردن به عنوان فرد دستگیر مردم که در عین سلامت تن، سلامت روح داره و خیلی اوقات با تاثر از اهل بیت، کار مردم رو راه میندازه. اهل کاره و ادم حکیم و داناییه. (بذارید مقابل افرادی مثل بت من و اسپایدر من و...)

دوما ورزش زورخانه ای رو نشون میدن که خب ورزش اصیل و حکیمانه ایه. (بذارید مقابل بادی بیلدینگ بدن سازی، که ضررهای زیادی داره)

سوما مفاهیم عرفانی خیلی توش مطرح شده. اسم امام علی خیلی میاد. خصوصا هنگام انجام کارهای سخت. قسمت های اخرش عرفانی تر شده بنظرم.

خلاصه که خیلی از مضامین عمیق رو به صورت قصه دراوردن

در اخر اینکه هیجانشم بالاست و نویسنده خوبی داره

البته تو پکیج ۵۲ قسمتیش اینو گفتم. 

انیمیشن قدیمی خداوند لک لک ها را دوست دارد که کیفیت زیاد بالایی نداره هم، بنظرم گزینه خوبیه برای دختر و پسر توی سن پایین تر. من که بچه بودم عاشقش بودم

چند تا فیلم سینمایی هم هست که جز فیلشاه من موردی ندیدم واقعا متناسب با سن و سال کودک باشه. بنظرم همه برا رده سنی نوجوان مناسبن. تازه اگر مناسب باشن.

البته من حدود ۱۰تاشو دیدم. باقیش رو ندیدم که نظری بدم.

کلیپ هایی هم هست مثل سفیران عشق، که یه سرود جمعیه و اینطور شروع میشه «ای لشگر صاحب زمان آماده باش، آماده باش»

یا کلیپ ز کودکی خادم این تبار محترمم

این ها محل گفت و گو هستن

من پیشنهاد می دم با بچه ها خودتونم به تماشا بشینید حداقل برای یک بار

هم حس نزدیک شدن داره

هم کامل روی محتوا نظارت داربد

هم میشه به راحتی اصول رو با استفاده از اون قصه، به خورد بچه بدید.

در اخر درباره قران اینو بگم، برای پسرها میشه اول با قصه حدیث کسا، که خیلی شیرینه خصوصا اگر مادر شیرین بخونتش و شادی به فرزند القا کنه، اره اول میشه حس خوبی به کسا و البته لباس پیامبر ایجاد کرد و بعد یه مدت میشه یه کیک پخت و یه عبا رو به عنوان هدیه به فرزند هدیه کرد (در مورد دختر ایده ای ندارم) بعد اون عبا رو موقع قران و نماز روی دوش فرزند انداخت. این زنجیره حس خاصی ایجاد میکنه.

روزه_داری#  

تجربه#  

پیشنهاد#  

یک_عدد_مادر_فلک_زده#  

مادر_دو_تفنگ_دار#  

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
خوش به سعادتت خانمی  طاعات قبول باشه چیکار کردی که میتونی روزه بگیری؟؟منظورم سحر و افطار؟ وا ...

چقدر سخته روزه با دو تا بچه زیر ۷ سال

واقعا درست میگی

روزه خودش آتش مقدسه برای سوزاندن پلشتی های جسم و روح

اگر یهویی این گرما تبدیل به اتش خشم

دیگه هم کارایی روزه میاد پایین

هم ستم کشی مادر میمونه براش

پارسال کچل شدم

پریودم نمیشدم عین ۳۰ روز رو گرفتم

اخرا میگفتم خدایا نمیتونم، با من شوخی نکن

ولی قسمت و توفیق بود همه ش رو گرفتم

هرکی میگه مادر بچه شیر به شیر و کوچیک بودن، راحته، واقعا باید از بندگان برگزیده خدا باشه

بنظر من سختیش خیلی زیاده

منتها باید همش تدبیرکرد

که این خودش جزء بالاترین ظرفیت های رشده

انگار از دانشگاه درجه یک اروپا برات دعوتنامه و بورسیه فرستاده باشن.

ببین من یه راه حل خیلی ساده دارم. که فقط نیاز به دو سه روز حوصله و بررسی دقیق داره. باقیش دیگه به همت ادم برمیگرده.

اونم به این شکله که شما طی دو سه روز، هرجایی با بچه ها به مشکل برخوردی (ناراحتی، گریه، عصبانیت و...) رو بنویسی. توی گوشی یا دفتری چیزی

بعد وقتی هیچ مزاحمی نبود بشینی بررسی کنی دقیق

راهکارهارو جلوش بنویسی و شروع کنی به عمل

یه مثال برات میزنم تو پست بعدی

مثلا پسرهای من با نوشتن روی دیوار به معنای واقعی خستم کردن (حالا یه عده میگن چه اشکالی داره، من به عنوان جلودار این سبک ازادی ها، مخالفم با این کار، بحثش طولانیه)

بعد نشستم فکر کردم تا کی باید همش دیوارو تمیز کنم. با این وضع مستاجری

چقدر قراره عذاب بکشم

برا همین یه روز همت کردم تمام ابزار نوشتن رو از همه نقاط خونه و سوراخ سمبه هاش جمع‌کردم (چون من عاشق نوشتنم ابزار تحریر زیاد دارم)

و محصول جمع اوری شده رو گذاشتم در نقطه ای که مطمئن باشم دستشون نمیرسه.

وقتی میخوان نقاشی بکشن (که باید اون موقع خودم واقعا حوصلم بکشه) میدم دستشون و کارشون تموم شد جمع میکنم

باورم‌ نمیشه یک ماه و نیم گذشته و دیوارها تمیزه!!!!

حالا این مشکل شاید برای شما یه چیز پیش پا افتاده باشه

ولی برای من خیلی عذاب اور بود

مثلا من برای از پوشک گرفتن پسر دومیم هیچ تلاش خاصی نکردم و این شاید برای شما یه غول بزرگ باشه

درکل هر مشکلی یه راه حلی داره.

2- روزه و مرض قند: بيماران ديابتي كه دارو مصرف نمي كنند يا از قرص هاي خوراكي استفاده مي كنند؛ تقريبا ...

عزیزم این دستور به و سرکه یا سرکه ی تنهارو فهمیدی چجوری باید استفاده کنیم؟ اصلا استفاده ش مجازه یا چیزی ننوشته بود برا بارداری؟

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
عزیز دلم تو مسائل واجب هییچ کسی حق این نداره که بهت اجازه بده یا نه.در نهایت خودت هستی که باید تشخیص ...

کاملا حرفتو قبول دارم عزیزم

همسرم چون میبینه من روز به روز ضعیفتر میشم و واقعا بخاطر بچه ها هستم میگه

مشکل هم اینحاست که من هنوز به کسی نگفتم باردارم چون همه میخواند فاز منفی بدند...

خیلی دلم میخواد روزه بگیرم...،😔😔

مثلا پسرهای من با نوشتن روی دیوار به معنای واقعی خستم کردن (حالا یه عده میگن چه اشکالی داره، من به ع ...

پیشنهادی که دادی جالب بود باران جان،انجامش میدم ببینم چی میشه.

مشکل من پسرانه که جدیدا جیغ میزنه و دیونم میکنه،میگه بغلم کن،از جلو چشام دور نشو،بزار همه کاراتو امتحان کنم،میدونم اقتضای سن ولی ظرفیتم کم شده،تازه ۱۶ماهشه،

اگه راهکاری داری کمکم کن🥺

بچه هایی که فرزند پسر دارن ترجیحا بالای ۴ سال (دختر رو نمیتونم نظری بدم) میتونن انیمیشن پهلوانان ...

آره، منم انیمیشنشو دوس دارم خیلی قشنگ و پرمحتواس، دخترمم دوسش داره. حالا ک صحبت از فیلم شد، ی فیلم براخودتون معرفی کنم تونستین ببینین، "دیدن این فیلم جرم است" حکایت فرد فردمون توش پیداس..

تلنگر# عملکرد_انقلابی#  

🙃‍ 

تا معرفی فیلمهای بعدی خدانگهدار دار دار دار

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک