2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1797062 بازدید | 90713 پست
دستت درد نکنه، حواسم بود. از سه ماهگی شکم بند رو بستم، هر روزم چربش میکنم و گرم نگهش میدارم، فایده ن ...

یک مقداریش اجتناب ناپذیر هست

ان شاالله که بهتر باشی🙏

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
سلام. گفتی علائم عفونت نداری؟ شاید نمونه ت رو بد گرفتی! واسه منم دقیقا این جوری شد چون صبح ها ویا ...

سلام

نمیدونم شاید! 

گفتم که خارش داخلی گرفته بودم شاید بخاطر اونم باشه

حدس عفونت ادراری هم خودم با توجه به نتایج زدم

حالا دوشنبه ببرم نشون دکتر بدم ببینم چی میگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خانوما، خوبید؟ من تاپیک رو خیلی وقته دنبال میکنم ولی تا به حال پست نذاشتم. من ۳ ماه پیش به علت ...

سلام عزیزم اصصصصلا نترس.دخترخاله من باهمین شرایط باوجود سزارین زود باردارشد بچه هاش یکسال فاصله ن هیچ مشکلی هم پیش نیومد خداروشکر فقط از ماه ۴بارداری باید اولی رودیگه شیر نمیداد نترس خداکمکت میکنه

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
سلام خانوما، خوبید؟ من تاپیک رو خیلی وقته دنبال میکنم ولی تا به حال پست نذاشتم. من ۳ ماه پیش به علت ...

عزیزم نگران نباش فقط سعی کن تا میتونی به خودت برسی, فولیک اسید, کلسیم, ویتامین دی و... شروع به مصرف کن. و میوه و سبزیفجات و مواد مفید زیاد بخور. 

باتوجه به اینکه زیاد از سزارینت نمیگذره و باردار شدی, اصلا کار سنگین نکن و چیز سنگین حتی درحد سه چهار کیلو بلند نکن, کوچولوت رو هم فقط درحالت نشسته بغل کن. اگه میتونی از کسی کمک بگیر برای بعضی کارات. 

انشاالله به سلامتی سپری کنی این دورانو.

درسته سخته ولی نکته مثبت هم داره اینکه بعد یک مدت با هم هم بازی مبشن و شما میتونی بجای سرگرم کردن بچه بری به کارات یا خودت برسی. الان پسر من هم بازی نداره مجبورم خودم سرگرمش کنم و وقت کم میارم و تازه جای بازی بچه با بچه رو نمیشه پر کرد 

و....

بچه ها سرفه هام غیرقابل تحمل شده

زنگ زدیم اورژانس اومد

گفت سطح اکسیژن خونت نرماله و علائمت اوکیه

ولی ۹۹ درصد کروناست

حتما تست بده

من حدسم میگه کرونا نیست

چون شدیدا خارش گلو و گوش دارم

همین خارش به سرفه میندازه منو

از اون ور میگن الرژی سرفه نداره چمیدونم

حتی چونه و گردن و سینه مم میخاره

داستانی شده

حالا احتمال قوی فردا برم تست بدم.

برام دعا کنید واقعا حال جسمی بدی دارم.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
خدا خیرت بده

همشم تنفس شکمی رو تکرار میکنه 

هر کدوم ۳ دقیقس میگه ۷ ۸ بار و ۳ست در روز تکرار کنید 

عالیه 

تو تلگرامم کانال داره اگه دانلود کنی بریزی رو فلش راحت انجام میشه بدی

نکات و راه کارهای مهم جهت زایمان طبیعی و زایمان طبیعی بعد از سزارین (ویبک ) را در این تاپیک بخوانید.

چه باحال اختلاف سنی ی سال🤗🤗

ویار ندارید تو بارداریا؟

خودتون خواستید؟(اگر دوست داشتی ج بده )

نکات و راه کارهای مهم جهت زایمان طبیعی و زایمان طبیعی بعد از سزارین (ویبک ) را در این تاپیک بخوانید.

سلام. گلی بارداری وقتی انتظارشو نداری ، یکی از سخت ترین اتفاقاته.ا اگرخودم تجربه ش نمیکردم الان میرفتم بالا منبر. با همه وجود شوکه شدنت رو درک میکنم.

ولی این نوید رو بهت بدم همونطور که من تا هفته ۲۹ رسیدم و الان شاد شادم از داشتن سه تا بچه پشت هم. شک نکن شما هم به این مرحله می رسی.

اصلا فکر منفی نکن.

شما بارداری دومته هنوز. هیچ دلیلی برای نگرانی نیست.

ببین نظر_شخصی# من اینه مکمل های شیمیایی و طبیعی رو با هم مصرف کن.

به پزشک انرژی مثبت و کاربلد رجوع کن، تحت نظر باش

بچه رو نذر کن

اعصابتو الکی سر اما و اگر خورد نکن. دیگه خدا خواسته یه فرشته افتاده تو دامنت. به رسمیت بشناسش و مادری کن براش.

آوافود مکمل طبیعی داره، از انواع سویق ها و مغزها، خیلی خوشمزه س، کار آوافود هم تر و تمیزه و از مواد تازه استفاده میکنه. بنظرم سفارش بده.

هیچ چیزی جای شیربادوم رو‌‌ نمیگیره (۱۴عدد بادوم پوست گرفته شده آسیاب شده + یک لیوان آب گرم +

عسل)

شیره انگور + شیره خرما + شیره توت ، هر ۸ ساعت یک قاشق

کمبود اهن رو ابدا شوخی نگیر و هرجور شده درمان کن اگر کمخونی داشته باشی

همینا فعلا به ذهنم میرسه.

ولی هیچی بالاتر از اعصاب اروم کمک کننده نیست

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
بچه ها سرفه هام غیرقابل تحمل شده زنگ زدیم اورژانس اومد گفت سطح اکسیژن خونت نرماله و علائمت اوکی ...

انشاالله به خیر بگذره.

حتما تست بده تکلیفت مشخص بشه.

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
دوستانم از شرح وضعیت امروزم  باید بگم تقریبا سه ساعت و نیم چهار دست و پا رفتم  دیگ شب مت ...

خداقوت عزیزم

سعی کن هر کاری که میشه انجام نداد رو انجام ندی! 

از وقتت بیشترین استفاده رو بکن که ورزشارو بکنی و استراحت هم بکنی بینش

نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
بچه ها سرفه هام غیرقابل تحمل شده زنگ زدیم اورژانس اومد گفت سطح اکسیژن خونت نرماله و علائمت اوکی ...

الهی عزیزم.....   

ان شاءالله به خیر بگذره.... دعاگوتم  

نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
میشه بگید این اوافود رو از کجا میشه تهیه کرد

اینستا

سویق آوا فود بزن

سایت هم داره 

آوافود

سلام باران جان من هم تقریبا علائم شما رو دارم همش از الرژیه تلفست ۱۲۰ استفاده میکنم که تو بارداری مشکلی نداره دکتر داده من که اگه نخورم واقعا رو به موت میشم😖😖 انشاا... که چیزی نیست و هر چه زودتر بهتر میشی

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن