2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1820837 بازدید | 90819 پست
منم دیروز سونو بودم😊 وزن بچه ۱۵۸۰ .دکتر سونو هم گفت تپله. خیلی ذهنم درگیر شده نکنه برای زایمان به ...

دوستان اصلاح میکنم وزن بچه ۱۷۸۰.

زیاده؟؟

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
وااااااااای 8 ماه خیییلی زیاده آب عسل رو منم تو نت خوندم، ولی ترسیدم... منتظر بودم ببینم کسی نجام د ...

راستش من چشمی درست میکردم، فکر نکنم غلظتش مهم باشه زیاد.فقط با آب جوشیده ی سرد درست میکردم.

من هر دفعه که چشمش قی میکرد تمیز میکردم. یکی دو قطره هم توی چشمش میچکوندم که شسته بشه.

عسل ضد عفونی کننده است فکر نکنم استفاده اش مشکلی ایجاد کنه.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام به همه مامانها

یه مشورتی میخواستم باهاتون انجام بدم، ممنون میشم خواهرانه راهنمایی کنید🙂

راستش من برای وی بک تو یه مثلث گیر کردم: ماما، پزشک و بیمارستان

از طرفی خانم صابریان به عنوان همراه انتخاب کردم، از یه طرفم دنبال یه دکتر مومن و مجرب مثل دکتر ربیعی یا ظفرقندی یا مؤید محسنی هستم از طرفی هم دلم میخواد تو بیمارستانی زایمان کنم که کرونایی نداشته باشه مثل محب کوثر

حالا از بیمارستان خوب میتونم چشم پوشی کنم، ولی ماما و پزشکی که در نظر دارم نمیتونن باهم تو یه بیمارستان جمع بشن

با خانم صابریان صحبت کردم، گفتن تو بیمارستان‌های دیگه فقط میتونن مامای همراه باشن ولی اجازه ندارن، عامل زایمان باشن که خب اینجوری اصلا فایده نداره چون حق معاینه ندارن

واقعا موندم چکار کنم، ممنون میشم اگه وقت بذارین و منو راهنمایی کنید

آره اتفاقا من هر بار که شما از وضعیت شهرتون می گی با خودم میگم خب چرا نمیاد تهران!!! چون باتوجه به ح ...

دوست دارم همینجا بتونم تلاش کنم برا وی‌بک

ارزش افزوده تولید میشه اینطور

بعد اینکه وضعیت شهرمون بد نیست

امیدها زیاده

حتما من بدجور گفتم

تعجب میکنن از شنیدن وی‌بک و بسیار میترسن

ولی باید از یه جایی با این ترس کنار بیان

شاید من یه دونه تحولی ایجاد نکنم

ولی هرچی باشه باز بی تاثیرنیست

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
قربونت برم عزیزم.خدا بچه های شما رو هم حفظ کنه زیر سایه اهل بیت. من یه دختر ۶ سال و نیم داره دومی ه ...

سلامت باشی

ایشالا به خوبی و خوشی وسلامتی به جمعتون اضافه شه این گل پسر  

نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
راستش من چشمی درست میکردم، فکر نکنم غلظتش مهم باشه زیاد.فقط با آب جوشیده ی سرد درست میکردم. من هر د ...

ممنون ژیوار گل   

نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
سلام به همه مامانها یه مشورتی میخواستم باهاتون انجام بدم، ممنون میشم خواهرانه راهنمایی کنید🙂 راست ...

سلام به نظر من که زایمان با خانم صابریان رو از دست نده به هیچ قیمیتی!

سلام به نظر من که زایمان با خانم صابریان رو از دست نده به هیچ قیمیتی!

من متوجه اهمیت وجود خانم صابریان هستم ولی از طرفی برام مهمه که اون پزشکی که بچه امو دست میگیره، کی باشه؟! اون لحظه خیلی، لحظه مقدسیه، خانم صابریان خودشون خوبن ولی دکترو چکار کنم😔

از طرفی اگه حتی یه درصد، دوباره کارم به سزارین بکشه، باید نسبت به کار پزشک و نوع برش شکم و بخیه اش مطمئن باشم

سلامت باشی ایشالا به خوبی و خوشی وسلامتی به جمعتون اضافه شه این گل پسر    

مرسی عزیز دلم😚

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           

بچه ها من  مطب دکترم بودم امروز.گفت وزنش کمی بلائه باید حواست باشه🙄

منشیش میگفت خانم دکتر هفته ای یکی ویبک داره گاهی هم بیشتر خیلی حس خوبی بهم داد.تا الان هییچ استرس و نگرانی ای در مورد ویبک بهم نداد.

انشالله همه جا پر بشه از این دکترا.

برای یادآوری و استفاده دوستانی که ممکنه به این پیامم برسن من ساری هستم دکتر هدی طبرستانی😍

لهم گفت کگل و ماساژ پرینه رو میتونی شروع کنی

بچه ها من  مطب دکترم بودم امروز.گفت وزنش کمی بلائه باید حواست باشه🙄 منشیش میگفت خانم دکتر هفت ...

خوش بسعادتت

چقدر خووووووب

ان شاﺀالله که با خاطرت ویبکت بیای و از خوبیهای دکترت بیشتر بگی

منم دیروز سونو بودم😊 وزن بچه ۱۵۸۰ .دکتر سونو هم گفت تپله. خیلی ذهنم درگیر شده نکنه برای زایمان به ...

وزن قبل بارداریم 66بود الان67 ام البته سه کیلو کم کردم الان در حال اضافه کردن هستم

چسبندگی جفت خداروشکر نداشتم و بچه هم سفالیک بود

البته فکر کنم هنوز برای شما وقت باشه برای تغییر وضعیت بچه

برای روزه هم تصمیم دارم روز اول رو بگیرم اگه اذیت نشدم یک روز در میون یا دو روز درمیون بگیرم خدا بعدا قضا گرفتنش سخته

البته مامانم سر بارداری من تقریبا همین سن بارداری بود همه روزهای ماه رمضون رو گرفت

من متوجه اهمیت وجود خانم صابریان هستم ولی از طرفی برام مهمه که اون پزشکی که بچه امو دست میگیره، کی ب ...

عزیزم اگه عامل زایمانتون خانم صابریان باشه خوب خودشون بچه رو میگیرند دیگه پزشکی در کار نیست

من متوجه اهمیت وجود خانم صابریان هستم ولی از طرفی برام مهمه که اون پزشکی که بچه امو دست میگیره، کی ب ...

بین یچی بت بگم

تواین امور از بالا به قضیه نگاه کن. کل پروسه زایمان شاید چند ساعت باشه ولی حداقل چند ماه بعد رو تحت تاثیرقرار میده. مثلا من نحوه زایمان اولم باعث شد به بچم تا پایان یه سالگی شیرخشک کمکی بدم. باقی عواقبش بماند. کلا مادری و همسریم تحت تاثیر قرار گرفت.

اگر از بالا نگاه کنی می بینی اهمیت اینکه کی بچه رو بگیره خیلی کمه. انگار توی نماز یه مستحبی رو بخوای اضافه کنی

اصل نمازو بچسب

نظر_شخصی#  

ببین همین دکتر ربیعی که مثال زدی، یجوری بمن گفت میخوای حالا بری سزارین؟ که واقعاپشتم خالی شد. اونم تو هفته های پایانی. (با تموم خوبی هایی که داره)

یا مثلا دکتر رجایی محجبه نیست ولی اخلاق حرفه ای داره. اهل استرس دادن نیست. بهرحال تجربه وی‌بکشم خیلی زیاده. (میتونی از الی بانو که تو دو بارداری اخیرش تحت نظرشه، مشورت بگیری. من بر اساس گفته های اون میگم)

بعد یه نکته دیگه به ذهنم میرسه، حالا شاید مثالم نارساست. ولی مثاله دیگه. دیدی بعضی مادرا چقدر توی بارداری از گناه دوری میکنن. با همه وجود جلوی غیبت  و دروغ و... وایمیستن، از حمل خودشون به معنای واقعی کلمه مراقبت میکنن و‌ حاضر نیستن آتش گناه حتی ذره ای به فرزندشون نزدیک بشه.

اما بعضی مادرا حالا یه غیبتی هم به گوششون بخوره یه استغفار میکنن و رد میشن. زیاد نمیرن تو بهرش. به قولی زیاد سخت نمیگیرن. تو جمع مخالفت نمیکنن. دلشون با غیبت نیست ها

دلشون با مبارزه اونچنانی هم نیست. دلشون به همون استغفاره خوشه

ببین من میخوام کسی بالای سرم باشه که از جون و دل نخواد من زیر بار سزارین برم. اگر میتونه یک ساعت دیگه م پام صبوری کنه، صبوری کنه. خیلی چشم به سزارین نداشته باشه.

پشتش به سزارین گرم نباشه.

حالا ماما صابریان این ویژگی رو داره. برا همینم همه جور وی‌بکی گرفته. تااخرین زور تلاششو میکنه.

خدا شاهده اگر کس دیگه ای رو بشناسم میگم. چه کنم دوبار زایمان داشتم و بی تجربه م.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
وزن قبل بارداریم 66بود الان67 ام البته سه کیلو کم کردم الان در حال اضافه کردن هستم چسبندگی جفت خدار ...

خوش بحال مادرت

من بچه هام به زود بیدار شدن عادت دارن.

چند شب دو سه نصفه شب خوابوندمشون بلکه فرداش ۱۱ بیدار شن

بازم ۸ بیدار بودن

خب من از ۸ با اینا بیدار باشم، سحری و افطار بذارم، سحر بیدار بشم! اصلا چجور میشه

برا همین فعلا دو روزه دارم زود بیدارشون میکنم. (۶-۷)

برنامم اینه ۵ صبح بیدار شن تا ۹ صبح

بعدش با هم بخوابیم تا نزدیک اذان ظهر

اگر همکاری کنن

شب هم همگی ۱۰ بخوابیم

هیچ راهی جز این به ذهنم نمیزسه

شما راهکاری ندارید؟ 

2790
2778
2791
2779
2792