2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1820837 بازدید | 90819 پست
بانو زمزم جان برای چی شکمبند تو بارداری استفاده میکردین؟لازمه همه استفاده کنن؟مزایاش چیه؟ راستی شما ...

عزیزم هرکسی بسته به نیازش تهیه می‌کنه دکتر بارداری اولم گفت فشار روی کمر و لگن کم میشه و خیلی راحتتر میشه فعالیتهای روزمره انجام داد ایشون پیشنهاد کردن از هفته ۲۸ ببندم منم گرفتم و واقعا راضی بودم تو هر دو بارداری من درد کمر و لگن نداشتم.راجب روغن آرگان هم راستش اطلاعی ندارم من از همون روغنی که داخل قرص گل مغربی هست استفاده میکردم برای ماساژ پرینه.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام خانما لطفا اگه کسی میتونه کمک کنه🙏🏻🙏🏻🙏🏻 دوست من تقریبا یک ماه مونده به زایمانش،امروز که ...

بنام خدای عزیز

گل جان سلام، ببین من جایگاهی ندارم ولی نظر شخصیم اینه ک ایا دوست عزیزت مطمیننننننه  دقیقا همون شب بوده یا همون موقع ک بد بوده نطفه بسته شده؟! قطعا نه..

پس چرا خودشو ناراحت میکنه واسه چیزی ک نمیدونه

بعد اینکه قدرت خداوند فوق همه قدرتهاست. ایا اونو از دست داده؟! الان ک کاری نمیتونه بکنه ! جز اینکه الا بذکر الله تطمئن القلوب بعدهم توکل کنه و سلامتی روح و جان بچه شو از خدا و اهل بیت طلب کنه..

بطور کل ..

از گناهان دوری کنند و بخدا نزدیکتر بشن.. تا اتفاقات بد رو خنثی کنه..

بیخود سر چیزهایی ک کراهت داشته و سنداش هم شاید معتبر نباشه، تکیه نکنن.  والسلام علیکم و رحمه الله

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
ببخشبد من هی سوال دارم🤦‍♀️ عکس یکی شمارو تو نت دیدم اگر خودش باشه، مشابه ایرانیشم دیدم مارک طب و ص ...

عزیزم من هردو‌ مدلشو استفاده کردم مدلی که بند میخوره روی شونه زیاد کاربرد نداره ینی سرشونه ها اونجور که باید حمایت نمیشن ولی شکم بندهای معمولی تینور یا هر برند دیگه که میخاین بگیرین سعی کنین مدلی باشه که پشتش میله داره اونا واسه کمردردم مناسب تره من خودم فقط وقتایی که ایستاده هستم یا میرم پیاده روی استفاده میکنم چون تو حالت خوابیده خونرسانی رو کم میکنه دکترم بیشتر بخاطر جلوگیری از شل شدن عضلات شکم پیشنهاد داد که از پنج ماهگی استفاده کردم ببخشید که من جواب دادم امیدوارم به کارتون بیاد

بنام خدای عزیز گل جان سلام، ببین من جایگاهی ندارم ولی نظر شخصیم اینه ک ایا دوست عزیزت مطمیننننننه & ...

زهراجان ممنون از جوابت😘

اونطور که میگفت انگار چند ماه تو اقدام بودن که باردار نمیشده،به گفته خودش اصلا احتمال بارداری نمیداده که باردارشده،بعد روز چهارشنبه بوده که بعدش همسرشون شبش میره ماموریت تا چهار روز.

چیزایی که گفتین خیلی آرامش بخش بود،حتما اینایی که گفتینو بهش میگم که آرومتر بشه🙏🏻🙏🏻 

ممنون عزیزم منم راستش اولش عجله نداشتم، البته الانم ندارم منتها نگرانم زودتر از امادگی من اتفاق بی ...

ببین منظورم از بدون دخالت یعنی اینکه بعضی دکتر ها مثلا تحریک دهانه رحم را از 37 هفته به بعد شروع می کنن

که به نظرم جالب نیس

چون واقعا شروع پروسه با انتشار هورمون تو بدن شروع میشه و اون تحریک ها کمک می کنه تسریع بشه

من توصیه ام اینه که هر روز بصورت منظم ورزش و پیاده روی داشته باشی

من بچه بزرگم را میزاشتم تو کالسکه و همراش می رفتم پیاده روی 

تو خونه هم ورزش می کردم

حرکت اسکات هم خوبه

اگر سختت نیست سرویس بهداشتی ایرانی استفاده کن

خودش یک جور حرکت اسکات هست

کارهای عقب مونده خونه ت را انجام بده

نظافت خونه یا آماده سازی وسایل بیمارستان و ... را هم انجام بده

مثلا هر روز که بیدار میشی فکر کن که قراره اون روز بری زایمان ،نزار کار عقب افتاده بمونه

اینجوری راحت تر هستی

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
سلام خانما لطفا اگه کسی میتونه کمک کنه🙏🏻🙏🏻🙏🏻 دوست من تقریبا یک ماه مونده به زایمانش،امروز که ...

سلام. بهتره که این اوقات نباشه ولی اگر هم بوده به این معنی نیست که حتما خدایی نکرده بچه مشکل دار میشه. ایا والدین ما طبق جدول قمر در عقرب و ایام هفته نطفه های ما رو منعقد کردن؟  تا اونجایی که ممکنه بهتره رعایت شه ولی وسواس خوب نیست. چون همین استرسا بیشتر به بچه ضربه میزنه. توکل به خدا داشته باشن مشکلی پیش نمیاد

سلام مامانای عزیز.منم میخام ویبک داشته باشم انشالله الان دوماهمه از کی باید کارای لازم برای ویبک رو ...

سلام.انشاالله بتونین به هدفتون برسین.  تقریبا همه کارا مربوط به ماه های آخر میشه. کارایی که کمک کننده هستن پیاده روی و پله نوردیه که باید ماه آخر انجام داد. البته طی بارداری پیاده روی خوبه اما در مدت زمان کم. ولی  هفته های آخر یکی دوساعته. کلا هر کاری که زایمان رو پیش میبره برا ویبک خوبه. سختی ویبک اینه که همه چی باید فیزیولوژیک پیش بره بدون دخالت امپول فشار  و ...

نظر شخصی من اینه که ورزشای بارداری بیشتر از اونکه به روند زایمان کمک کنن بیشتر برا نشاط مادر خوبن. هرچند که برا همون زایمان هم بی تاثیر نیست. 

سلام. مستحباتی که توی روایات در این باب توصیه شده و عواقبی که برای رعایت نکردنش گفتن، دلیل تامه نیست. یعنی مثلا وقتی میگن حین رابطه، فلان کارو نکن تا بچه ت کور نشه، منظورشون این نیست خلافش رو انجام بدی حتما جنین کور خواهد شد!

این ها یه کلیاتی هستن. توجه به ملکوت رو متذکر میشن. چیزهاییکه ازش خبر نداریم. عمده رعایت اصوله. مث لقمه حلال. نطفه حلال.

نظر_شخصی#  

بعد من تصورم اینه ایشون بهتره نشخار ذهنی رو کنار بذارن. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
سلام. مستحباتی که توی روایات در این باب توصیه شده و عواقبی که برای رعایت نکردنش گفتن، دلیل تامه نیست ...

آخه دیدم که‌میگم. یهویی تبدیل به وسواس یا افسردگی بعد زایمان میشه. 

فامیل ما از یه تصور ساده شروع کرد رسید به جایی که بچه‌ ش رو هم شیر نداد

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
سلام، نه اتفاقا اصلا یادم نیست کی نزدیکی داشتم!!!     انقد شوهرم سرش شلوغه که وقتی میخواب ...

عزیزم. عزیییییزم. اقا این قضیه برا من ناموسیه. تا بفهمم زنی رابطه ش با شوهرش ولو برای چند روز اوکی نیست دیگه وارد فاز نصیحت میشم

اقا یکی منو بگیره

بنظرم تحت هیچ شرایطی (بخون ۹۹درصد موارد) شوهرم کار داره و خسته س و باقی عذر ها قابل قبول نیست. بچه هات دو یا سه تا بشن چه میکنی.

قلندر باش

اصلا رسیدگی جنسی به خودت و شوهرت رو تحت هیچ شرایطی فراموش نکن.

بعدم مردها همینن. فشار کار خستشون میکنه. ولی میل باطنیشون یهو یه جا از یه ناحیه ای قولومبه میشه ها. شما نمیفهمی این بیچاره چشه. نگو تخلیه جنسیش به تاخیر افتاده‌.

آقا همه زنانگی زن یه طرف. این یکی یه طرف.

نمیگم در خدمت باشی. میگم خودت رو هم دریاب.

زن باید سر ذوق باشه.

بایدددددد

من هنوزم به ایده های جالب انگیز ناک فکر میکنم. امروز فلش کارت درست کرده بودم  

آقا تماس پوستی چی پس. بوی بدن همسر چی پس. 

2790
2778
2791
2779
2792