2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1805237 بازدید | 90808 پست
اخه دوستم میگفت دستش تا مچ میره تو 😭😭 یه شب کلی از ترسش گریه کردم

مچ دست از کجا اومده؟!!!!!!!!!!!!

نه باباااااا

اصلا

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا کنه واقعا درد نداشته باشع. ببخشیدا ولی حالا واقعا تا مچ دستشون وارد بدن میشه؟؟

نه عزیزم چه خبره دوتا انگشت وارد میکنن به دهانه که رسید

مثل قیچی باز میکنن و با سر انگشتا اندازه میزنن

نه عزیزم چه خبره دوتا انگشت وارد میکنن به دهانه که رسید مثل قیچی باز میکنن و با سر انگشتا اندازه می ...

این جمله رو البته خیلی شنیدم اما تجربه میگه اینطور *حس* کردن

بعضی وقتا به خاطر سرویکس بلند مابقی انگشتا به ورودی فشار میارن

ولی وارد نمیشن.

راستی الان که دیگه به هفته اخر رسیدی نوک سینه هاتم با پماد شقاق سینه یا یه روغن دیگه میتونی بمالی... ...

من نه ماساژ پرینه

نه ماساژ می می رو نتونستم انجام بدم

از خودم خجالتم میشه هی میگم دستتو بکش بابا

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
مامانای گلی که زایمان کردین، و اونهایی که چیزی نمونده تا زایمانتون! تغذیه رو جدی بگیرید! خوب و درست ...

اتفاقا تو گروهی که هستم تاکید میکنن به اش و آبگوشت و این غذاها ولی نی نی من دل درد داره منم خیییلی درگیرم با غذاهام

هیچی نمیتونم بخورم از ترس.ابگوشت و اش که دیگه واویلا

و خدایی که در این نزدیکی ست***
مرسی درد دارم ولی پراکنده ابزن هم انجام دادم خیلی کارا ک مرتب پیگیری کردم  ایشاله ب خیر بگذره ...

سلام پری تاپیک

ببین هورمون ها شروع کننده درد زایمان هستن

حتی من مطلبی خوندم که ورزش ها چون باعث یه سری تغییرات میشن (مثلا فشار اوردن سر بچه به پایین) بعضا منجر به فرستادن سیگنال هایی به مغز مادر میشن(حتی توسط جنین) که مغز مادر هورمون های زایمانی رو ترشح بکنه (اصطلاحاتش دقیق خاطرم نیست)

خلاصه که آبزن، ورزش، دمنوش و... همه در صورتی موثر هستن که باعث ترشح هورمون های خاص بشن

به شخصه توی زایمان اولم هیچی برام موثر نبود

باید بچه میرسید انگار.

ولی دومی ظاهرا پکیج پله نوردی با شکم بند، شیاف مغربی و شیاف طبیعی با د.خ.و.ل کامل موثر بود و پروسه م شروع شد.

وزن بچه هات چطوره؟ درشت نیستن؟ زایمان قبلیا باز شدن دهانه رحم رو تجربه کردی؟ اگر آره تا چند سانت؟ طبق سونو چند هفته ای؟

سلام دوستان من امروز رفتم سونوگرافی گفت کنار انگشت کوچیکه دست چپش به زائده گوشتی کوچیک مثل انگشت کوچ ...

سلام گلم 

این مورد دقیقا برای نوزاد دوستم هم بوجود اومده بود اونم خیلی ترسید ولی فکر می کنی چیکار کردن خیلی راحت همون روز اول دور اون زایده رو با نخ بستن خونرسانی بهش قطع شد بعد چهار روز افتاد البته بیمارستان دکتر انجام داده بود

خیالت راحت باشه دقیقا دوست منم شکه بود و خیلی غصه خورد ولی چهار روزه افتاد این که ناراحتی نداره عزیزم خیلی خیلی بدترش رو با یه بی حسی بر می دارند این یک زایده هست کاری نداره برای رفعش دوستم می گفت یه انگشت کوچک بود 

پس نگران نباش فکر کنم اون دوتا دستشم بود 

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

من نه ماساژ پرینه نه ماساژ می می رو نتونستم انجام بدم از خودم خجالتم میشه هی میگم دستتو بکش بابا ...

حالا تو بیمارستان ماما هی گیر میداد ماساژ بده

تو دلم میگفتم خجالتم خوب چیزیه خخخ

و خدایی که در این نزدیکی ست***
اتفاقا تو گروهی که هستم تاکید میکنن به اش و آبگوشت و این غذاها ولی نی نی من دل درد داره منم خیییلی د ...

من علمی شو نمیدونم ولی سر هر دو پرهیز غذایی به جهت کولیک نداشتم.

حسم میگه اینجوری بدن بچه بهتر قبول میکنه

شنیدم یکی از بچه ها میگفت دکترشم بهش اینو گفته. که اصل کناراومدن بچه با نفخه و با پرهیزات مادر، فرق چندانی حاصل نمیشه

راستش بد ندیدم. در حدی بیخیال بودم که اصلا نمیدونم کولیک چی هست. بچه هامم مشکلی نداشتن. تجربه_شخصی#  

سلام بانو جان الحمدلله که تصمیمتو گرفتی، ان شاءالله که به خیر و خوشی باشه. از خدا برات موفقیت، ارا ...

حیف کمرم محل الاکلنگ بچه ها میشه وگرنه الانم تو سجده میخوابیدم. چقدر کیف میده تو بارداری

اینجوری میانگین بالای یک ساعت توی سجده ای

مامانای گلی که زایمان کردین، و اونهایی که چیزی نمونده تا زایمانتون! تغذیه رو جدی بگیرید! خوب و درست ...

من عسل اصل و خرما بردم. حین زایمان عسل رو مداوم حتی اگر میلی نداشتم میخوردم. خداروشکر انرژی کم نیاوردم. 

هسته خرمارم بگیرید حتما.

گلم زیر هر زانو یه بالش کوچیکه بذار، زیر ٱرتج هم یه تشک نرم که بیشتر بتونی سجده بری...‌ من از ۱۵دیقه ...

جمله اخر لایک

پرهیزازسردی ها ومبادرت به خوردن گرمی ها= گرمی رحم = انقباض قوی و موثر رحمی = زایمان آسان تر و سریعتر