2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1821207 بازدید | 90819 پست
لطف داری فیروزه جون اتفاقا به همسرم می گفتم چند نفر از کسایی که بارداری دومشون با بارداری دوم من تق ...

نظر_شخصی#  

وحی_منزل_نیست#  

شاید_بعدا_نظرم_عوض_شد#  

عزیزم اگر سنی نداری حتما و حتما پر قدرت دکترا رو ادامه بده. کم نذار براش. حالا که قبول شدی بی اعتنایی نکن به این فرصت. براش یه هدف متعالی در نظر بگیر. خیلی متعالی. منتها بنظرم علم حقیقی توی هیچ سورس دانشگاهی و حوزوی به دست نمیاد. این ها صرفا وسیله هستن. ولی بهرحال همین مدارک اسبابی هستن تا بتونیم توی کشور فعالیت اجتماعی داشته باشیم. بتونیم تو زمینه وظیفه اجتماعیمونم قدمی برداریم.

ولی اگر احساس میکنی دکترا باعث میشه از سن باروری و حوصله و صبر فرزندداری دور بشی بنظرم تو همین لحظه ای که هستی اولویت بندی کن. من به شخصه میخواستم ادامه تحصیل بدم ولی بارداریم یهویی شد و شد دیگه.

منتها اصلا ناراحت نیستم چون تحصیل یه چیزیه که بنظر من میتونه بالای ۴۰هم استارت خورده بشه. (حالا نه برای همه.) مثال هم براش چند تایی دارم که توی همین سن و سال رفتن و موفق هم بودن. اتفاقا وارد فعالیت های اجتماعیم شدن. من هرچی سنم بالاتر میره انگار بهتر درک میکنم منابع تحصیلی رو. برعکس که میگن گیرایی آدم پایین میاد. شاید بخاطر مادریه که بعضی قدرت های ذهنی و عقلی رو بالاتر میبره.

خلاصه که اگر همه جوره دکترا رو انتخاب کردی با یه نیت خوب، کیف کن بابا.  

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
سلام مامانای گل خوبید؟ بچه ها من فردا احتمالا بستری بشم برام خیلی دعا کنید هیچ کس نمیدونه قراره ویبک ...

سلام گلی. حتما و حتما دعا میکنیم. ان شاءالله با خبر وی‌بک برگردی 

فقط دیگه همه چیو بسپار به خدا

حسابیم لوس کن خودتو

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام مامانای گل خوبید؟ بچه ها من فردا احتمالا بستری بشم برام خیلی دعا کنید هیچ کس نمیدونه قراره ویبک ...

هلما جون سلام،برات حتما میخونم الان،انشا... که با خبر ویبک برگردی و کوچولوی ناز صحیح و سالم تو بغلت باشه،توروخدا برای امثال ما که ارزومون طبیعی دعاکن😍😍

ممنون عزیز  بچه ها من دیروز یه سره دفع موکوس داشتم دردم داشتم پراکنده خانم صابریان معاینه کرد ...

ماشالا خانم صابریان معاینه هاش....!

منم وقتی معاینه شدم گفتم فردا زاییدم 😆

خانم صابریان گفتن بستری شی؟ اگه آره که با یه معاینه ی دیگه شروع میشه

بعیده کار به آمپول فشار برسه

منم همچنان هستم در خدمتتون. تا نزای نمیزام 😉

ماشالا خانم صابریان معاینه هاش....! منم وقتی معاینه شدم گفتم فردا زاییدم 😆 خانم صابریان گفتن بستر ...

تازه اگه کیسه آبو بزنن هم دردا شدت میگیرن نگران نباش.

ان شا الله به بهترین وجه زایمان کنی :)

ماشالا خانم صابریان معاینه هاش....! منم وقتی معاینه شدم گفتم فردا زاییدم 😆 خانم صابریان گفتن بستر ...

گفت تا صبح حتما دردات شدت میگیره من اومدم تا دو شب دردام یواش یواش کم شد بعد که خوابیدم دیگه قطع شد الان هر یه ساعت یه انقباض کوچولو میگیره فقط خانم صابریان دوبار معاینه کرد دفعه اول خیلی درد داشت ولی دفعه دوم اصلا درد نداشت گفت به خاطر اینه که سری قبل دهانه رحمتو کشیدم جلو

گفت تا صبح حتما دردات شدت میگیره من اومدم تا دو شب دردام یواش یواش کم شد بعد که خوابیدم دیگه قطع شد ...

یادش بخیر. برا منم کشیدن جلو که دردام شروع شد کم کم. 

الان در چه حالی؟

من مصرف کردم عزیزم  به نظرم تو سرعت روند زایمان موثر بود

خواهر منم مصرف کرده بود.نمیدونم زایمان راحتش ربطی به اون دارو داشت یا نه...

۶ سانت و نیم بود دم در زایشگاه دیدمش خیلی طبیعی و بدون درد خاصی بود.....

تو گروه خانم صابریان هم میگفتن باعث میشه تا ۶ یا ۷ سانت راحت پیشرفت کنی

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           

انشاالله زایمان خوبی داشته باشی.

چششم حتما میخونم

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
یادش بخیر. برا منم کشیدن جلو که دردام شروع شد کم کم.  الان در چه حالی؟

سلام باران جان 

خوبی؟

سومی رو بارداری؟

ماشالله خدا توانت رو بیشتر کنه عزیزم مبارکه

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر........یادگاری که در این گنبد دوار بماند
سلام باران جان  خوبی؟ سومی رو بارداری؟ ماشالله خدا توانت رو بیشتر کنه عزیزم مبارکه

سلااااام چطوری؟ چه خبرا؟ آره عزیزم. ان شاءالله.

ممنون از دعای خیرت.

شما چطوری چه میکنی

خواهر منم مصرف کرده بود.نمیدونم زایمان راحتش ربطی به اون دارو داشت یا نه... ۶ سانت و نیم بود دم در ...

پس حتما باید تهیه کنم. چون من دهانه رحمم دیر باز میشه. سر باقر که ایده آل بودم ۸ساعت طول کشید پروسه م.

عزیزم پزشکان کانال مادران تاریخ، یه مطلب مبسوط در مورد غربالگری گذاشتن و من اونجا کاملا قانع شدم سون ...

با تمام موارد بالا در مورد غربالگری موافقم انگار فقط دنبال پر کردن جیبشون هستند...

به شخصه دیدم مادرایی که ازمایش غربال گری شون مشکل داشته ولی بچه رو نگه داشتند و بچه سالم سالم به دنیا اومده

فقط برنامه اس برای کم کردن نسل شیعیان

من خودم هم این بار غربالگری نرفتم ولی دکتر ازم امضا گرفت که خودت نخواستی بری

با تمام موارد بالا در مورد غربالگری موافقم انگار فقط دنبال پر کردن جیبشون هستند... به شخصه دیدم ماد ...

امضا گرفت؟  

من میخواستم برم ویزیت

نمیرم پس  

میذارم قشنگ وقت آنومالی میرم. آخه امضام خیلی بی ریخته. آبروم میره.

امضا گرفت؟     من میخواستم برم ویزیت نمیرم پس     میذارم قشنگ وقت آنومالی میر ...

باران جان مطالبت رو راجع به غربالگری NT خوندم و موافقم

ولی میتونم بپرسم چرا آنومالی رو توصیه میکنی؟!