2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1718983 بازدید | 90098 پست
سلام عزیزان.من امروز سی و هشت هفته وپنج روز شدم.قراربود دکتر معاینه کنه وگرد.گفت دهانه تا حدودی نرمه ...

سلام عزیز

من نمیدونم دکترت کیه اما خیلی دیگه زود داره ترس میندازه تو دلت. والا من تا خود روز زایمان سر بچه ام بالا بود و دیگه کارای خدا اومد پایین. تازه تو ۳۹ هفته یه فینگرهم به زور بودم. شما تو ۳۸ هفته یه فینگر و نرم و... خیلی عالیه. فقط آروم اسکات بزن و قر لگن. بهتره تو خونه پنگوئنی و پامرغی یا قورباغه ای راه بری تا بچه نزول کنه پایین.

سجده هم میگن موثره.

اینم شماره خانم صابریان

09125154118

برای حمایت از وی‌بک و رفع موانع زایمان طبیعی بعد از سزارین در کشور لطفا کلیک کنید و حمایت کنید:  https://www.farsnews.ir/my/c/98954

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام؛ چند ساعت شکمم خیلی سفت‌ شد؛ از زیر جناق سینه تا پایین ؛ الان بهترم ؛ خیلی می ترسم ؛ چون سر اول ...

سلام عزیزم خوبی صبحتون بخیر

والا ماهرچی درد داشتیم از فرق سر تا نوک پا ربطش دادن به بارداری.

من نمیدونم شما هفته چند هستی اما کلا انواع دردهای شکمی و زیر شکم و لگن و ....تو بارداری هست.

منتها زودگذرن و خیلی اذیت کننده نیستن.

همیشه جای شکرش باقیست الهی شکرت.....
سلام عزیزان.من امروز سی و هشت هفته وپنج روز شدم.قراربود دکتر معاینه کنه وگرد.گفت دهانه تا حدودی نرمه ...

سلام عزیزم

الان برای تحریک یه کم زود نیست؟؟!!

اینجا اگر کسی برسه هفته ۴۰ و ۴۱ و زایمان نکنه تحریکش می کنن.

ورزشهایی که برای نزول بچه خوبه تو نت سرچ کنید هست.

همیشه جای شکرش باقیست الهی شکرت.....
2803
عزیزم الان حرص بخوری فایده نداره؛ فقط اذیت میشی😘  ماشاءالله برا دکترا تهران؛ ویبک جا افتاده م ...

اخه مهم اینه ک همسرجان با سومی اصصصصصلا موافق نیس.

البته دومی رو هم نمیخاستا😆 خدا سورپرایزمون کرد😍😍😍😍

بلکه دوباره اینطور باردار بشم😁 قول میدم دیگ تا ۴۳ هفته هم منتظر بمونم😋

سلام باربی های تو خونه😃                                      گروه قرمز❤️      تاریخ شروع رژیم ۱۹ شهریور       وزن شروع: ۱۱۵.۵۰۰🙄 ....۱۱۳.۵۰۰✓.....  ۱۱۲...۱۱۱...۱۰۹,600...  هدف اول رسیدم هورااااا   ۱۰۹🔓🔑...۱۰۷،۸۵۰......۱۰۶...۱۰۵،۷۰۰...۱۰۴،۳۵۰✓ ...هدف دوم۹۹🥰🔒 هدف سوم   ۸۹🤩   هدف چهارم ۷۹😍💪               هدف آخر ۷۵🔒 💃💃💃🤩🤩 ......                              یبار ب هدفم رسیدم.الان هم میتونم مطمعنم.خیالت راحت غصه منو نخور😂                              ی خانم خونسررررد و صبورم 😊             حالا تو هی بیا خودتو جلوم جر بده 😅😅😅.               نه حالا ک فک میکنم منم بی عصاب شدم از دست این شوور و بچه ها🙄🙄🙄
من فکرکنم به سن هم بستگی داره.سن تون بالا نیست حتما

۲۴ سالمه

نبابا چ ربطی داره🤔

سلام باربی های تو خونه😃                                      گروه قرمز❤️      تاریخ شروع رژیم ۱۹ شهریور       وزن شروع: ۱۱۵.۵۰۰🙄 ....۱۱۳.۵۰۰✓.....  ۱۱۲...۱۱۱...۱۰۹,600...  هدف اول رسیدم هورااااا   ۱۰۹🔓🔑...۱۰۷،۸۵۰......۱۰۶...۱۰۵،۷۰۰...۱۰۴،۳۵۰✓ ...هدف دوم۹۹🥰🔒 هدف سوم   ۸۹🤩   هدف چهارم ۷۹😍💪               هدف آخر ۷۵🔒 💃💃💃🤩🤩 ......                              یبار ب هدفم رسیدم.الان هم میتونم مطمعنم.خیالت راحت غصه منو نخور😂                              ی خانم خونسررررد و صبورم 😊             حالا تو هی بیا خودتو جلوم جر بده 😅😅😅.               نه حالا ک فک میکنم منم بی عصاب شدم از دست این شوور و بچه ها🙄🙄🙄
سلام عزیز من نمیدونم دکترت کیه اما خیلی دیگه زود داره ترس میندازه تو دلت. والا من تا خود روز زایمان ...

ممنون عزیزم.خدا کنه اینطور باشه که شما میگی وسر بیاد پایین.واقعا شما دوستان مایه دلگرمی هستین .دعا کنیین برام....

سلام عزیزم الان برای تحریک یه کم زود نیست؟؟!! اینجا اگر کسی برسه هفته ۴۰ و ۴۱ و زایمان نکنه تحر ...

سلام گلم.آخه دکترم انگار سختشه کار به هفته چهل و یک و دو برسه.بر اساس سونو تشکیل قلب پونزدهم میشم چهل هفته وبر اساس سونو ان تی میشم چهل هفته وچهار روز.البته با ال ام پی (همون پریودی) میشم چهل ودو هفته که من چون پریودام یه مقدار نا منظم بود،گفت معتبر نیست.دکترگفته تا همون پونزدهم صبر میکنم.

2804

عزیزم من پیامتون رو خوندم اما  تجربه زایمان طبیعی نداشتم ؛ ترسیدم چیزی بنویسم درست نباشه

صفا جان درست میگه به نظرم کمی زود میگه ؛ برا منم سر ۳۸ هفته وچند روز گفتند دهانه نرم نشده و دو روز وقت داری برو پیاده روی ؛ دکتر چون می خواست بره سفر ؛ و هم اینکه بچه درشت شده بود دکترم می گفت نمی تونی؛ حالا دکتر نظرش این بود من لگنم محدوده ؛ وگرنه زایمان طبیعی وزن بچه به لگن هر زنی مربوطه ؛ بعضی لگن ها توانایی پنج کیلو هم دارند ؛

شما نمی‌دونم اهل کجایید اما شهر ما متخصص ها اصلا سر زایمان طبیعی نمیان ؛ فقط سزارین ؛( مگر شیفت بیمارستان سر بزنند)چند سال پیش هم هر کی تحت نظرشون می رفت اکثرا ختم به سزارین می شدند ؛ مگر خیلی لگن خوب می بود ارجاعات میدادند ؛ البته الان سخت شده ؛ مثل قبل نیست .

سلام گلم.آخه دکترم انگار سختشه کار به هفته چهل و یک و دو برسه.بر اساس سونو تشکیل قلب پونزدهم میشم چه ...

اینم بگم دکترم دلسوز و با ایمان بود نسبت به بقیه دکترا اینجا؛ برا این انتخابش کرده بودم ؛ اما خب اینجا  همه دکترا  اولویتشون با سزارین هست ؛ خودشم بچه هاشو سزارین کرده 

نظرشون اینه که لگن مگر عالی یا خوب باشه یا مادر خیلی مصمم باشه بذاره تا آخر تلاش کنه 

وقتی دید من ترسویم ؛ هیچ رحمم باز نشده ؛به خاطر انقباضات استراحتم بودم ؛ لگنم مناسب نیست و بچه درشت شده و .....

گفت نمی تونی اگه تلاشم کنی ممکنه وسطش گیر کنی بری سز یا خیلی خیلی بخیه می خوری .

به نظرم برو پیش دکترایی که موافق طبیعی هستند و همیشه سر زایمان طبیعی میان یا پیش مامای خیلی کاربلدی .

سلام گلم.آخه دکترم انگار سختشه کار به هفته چهل و یک و دو برسه.بر اساس سونو تشکیل قلب پونزدهم میشم چه ...

تاریخ لقاحت رو میدونی؟

برای حمایت از وی‌بک و رفع موانع زایمان طبیعی بعد از سزارین در کشور لطفا کلیک کنید و حمایت کنید:  https://www.farsnews.ir/my/c/98954
تاریخ لقاحت رو میدونی؟

راستش نه دقیق نمیدونم.من زنگ زدم خانم صابریان .باهاشون مشورت کنم گفتن یه جلسه فردا یا شنبه بیا من ورزش های لگن پویا رو بهت بدم. من کاشانم تا تهران سه ساعته.خانم صابریان گفت راهی نیست که بیا.به نظرتون برم ارزشش رو داره؟

2805

مشکل من اینه که چون اسباب کشی دارم وسخت مشغول جمع و جور کردن وسیله هامم پیاده روی نکردم وگرنه شاید نزول اتفاق می افتاد.حالا تصمیم دارم یه کم بی خیال کارهام بشم این چند روزه پیاده روی برم.میترسم بعدش پشیمون بشم....

اینم بگم دکترم دلسوز و با ایمان بود نسبت به بقیه دکترا اینجا؛ برا این انتخابش کرده بودم ؛ اما خب این ...

نظر خانم صابریان هم این بود که تاهمون جمعه وقت آخرمه .چون با پریود میشم چهل ودو.دیگه توکل بر خدا...توشهر ماهم یکی دوتا دکتر بیشتر وی بک قبول نمیکنن.اما یه مقدار با احتیاط ودست به عصا کار میکنن..

راستش نه دقیق نمیدونم.من زنگ زدم خانم صابریان .باهاشون مشورت کنم گفتن یه جلسه فردا یا شنبه بیا من ور ...

سلام 

به نظرم ارزشش رو داره ؛ البته اگه شوهرتون راضیه با طیب خاطر ببره

باید احتیاط کنی تو راه ؛ هم شما هم راننده

اگه قطار هست با قطار بری بهتره

حقیقتش من خودم از جاده وماشین می ترسم مگر جاده جای هموار و یک طرفه باشه 

توکل و توسل کن یا نذری کن خدا کمکت کنه راهی جلو پات بذاره.

2801