2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1797441 بازدید | 90734 پست
سلام دوستان، یادتون گفتم که انقباض دارم، از عصری لخته های خون کوچیک میبیتم، ببخشید بعد از دستشویی رف ...

حتما برو دکتر

با پزشکت تماس بگیر

اگر شماره اش را نداری با بلوک زایمان بیمارستانی که قراره توش زایمان کنی تماس بگیر و بگو با دکترت تماس بگیرن و شرایطتت را بگن

احتمالا باید حضوری بری بلوک زایمان

استرس نداشته باش

استراحت کن

اگر پروژسترون داری هم به صورت رکتال استفاده کن

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
دوستانی که سونو واسه تشکیل قلب و ان تی دادن. تاریخ هردوشون رو میزارن. ممنون میشم.

برای من هر دو یکی بود 

اخرا ۳ هفته تاخیر رشد زدن

نکات و راه کارهای مهم جهت زایمان طبیعی و زایمان طبیعی بعد از سزارین (ویبک ) را در این تاپیک بخوانید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ندیدم...ولی چه جالب!!! فکر نکنم مشکلی باشه.خیلی ها پ ر د ش و ن ارتجاعیه. کاش معاینه میشد ببینه ...

حتی اجازه نداده ببینن پ ..رده نوعش چیه 

برا ماهم خیلی عجیب و جالب بود ولی خب احتمالش همیشه هست

ان شالله ختم بخیر بشه خیلی نگرانشیم

خدای من ،تو مراقب خوبیهایم باش 
دوستم مطمعنی این بیمارستانی ک میگی رایگانه؟ خانم صابریان دستمزدش چقدره و شماره تماسشو داری بهم بدی؟

بله مطمئنم

خانم صابریان بعنوان ماما همراه فک کنم ۵۰۰ میگیرن 

+989125154118

نکات و راه کارهای مهم جهت زایمان طبیعی و زایمان طبیعی بعد از سزارین (ویبک ) را در این تاپیک بخوانید.
دوستم مطمعنی این بیمارستانی ک میگی رایگانه؟ خانم صابریان دستمزدش چقدره و شماره تماسشو داری بهم بدی؟

خود خانم صابریان گفتن 

مریضای شکم اولی رو هم بردن اونجا راصی بودن

بعد از ۶ سال عید ۹۷ خدا یه هدیه بهمون داد من باردار بودم در اوج ناامیدی. ۹ ماه تموم تحت نظر دکتری بو ...

خیلی هم عالی....واقعا مبارکت باشه الحمدلله که تونستی...التماس دعا عزیزم

اللهم عجل لولیک الفرج
حتی اجازه نداده ببینن پ ..رده نوعش چیه  برا ماهم خیلی عجیب و جالب بود ولی خب احتمالش همیشه هست ...

اصلا جای نگرانی نداره.

جوری خدا رو توی تک تک لحظه سزارین شدنم لمس کردم،که اگه طبیعی میشد،درک نمیکردم.ممنون خدا جون،که همیشه حواست هست و قشنگترین لحظه ها رو برام میسازی.تو بخواهی،سومی طبیعی میارم😁😍
برای من هر دو یکی بود  اخرا ۳ هفته تاخیر رشد زدن

حالا این تاخیر رشد واقعنی هست،یا جثه بچه بخاطر ژنتیک کوچیکتره؟

جوری خدا رو توی تک تک لحظه سزارین شدنم لمس کردم،که اگه طبیعی میشد،درک نمیکردم.ممنون خدا جون،که همیشه حواست هست و قشنگترین لحظه ها رو برام میسازی.تو بخواهی،سومی طبیعی میارم😁😍

آره عزیزم زایمان اول طبیعی رایگانه

آخرین خاطره زایمانی که خانم صابریان تو کانال تل گرام گذاشتن اتفاقا یه مورد همین مدلی بود 

دستمزد خانم صابریان 450 برا افراد عادیه. برا ویبکی ها 500.

میتونی بازم ازشون تخفیف هم بگیری شرايط مالیت رو بهشون بگو میتونی تلفنی هم در این باره باهاشون مشورت کنی. 

من هفته پیش باهاشون قرارداد بستم بی خیال دکتر خودم شدم 

09125154118

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا
عمه من دیابت داشت...انسولین میزد.از اولش داشت تا اخرش که دنیا اومد. طبیعی زایمان کرد.بچه سومشم بود ...

عه ، مننون که جواب دادین، بعد بچشون درشت بود؟؟ اخرین زایمانشون کی بود؟؟ دکتر نگفته بود درشت میشه نمیشه طبیعی زایمان کنین؟؟ اب دور جنین کم نشده بود؟؟

سلام دوستان  زن داداشم دردش شروع شده  هر ده دقیقه یکبار انقباض داره به مدت سی ثانیه  ...

سلام

حموم و آب داغ به شکم و کمر و قر و بشین و پاشو و سجده

دمنوش تخم شوید

این چه استغناست یا رب؛وین چه قادر حکمت است*******که این همه زخم نهان است و مجال آه نیست!