2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1797441 بازدید | 90734 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الي جون نگفتي چندساعت درد داشتي؟ دردا چطور بودن؟ حين دردا چكار ميكردي؟؟

از ساعت ۱۲ شب بستری شدم تا ۸ صبح درد داشتم اما کاملا قابل تحمل بود از ساعت ۸ تا ۱۰ صبح بیشتر شد دردها اما باز هم قابل تحمل بود تقریبا ۲ ساعت درد اصلی داشتم که فقط از خدا میخواستم زودتر نی نی بیاد و دردهاش واقعا وحشتناک بود. پیشرفت من تو باز شدن دهانه رحم ضعیف بود برای همین این مدت طول کشید. اما اون لحظه که نی نی میاد بیرون و میزارن تو بغلت وصف ناپذیره و اینکه الان نه دردی دارم حتی مسکن استفاده نمیکنم کاملا عالیم

از ساعت ۱۲ شب بستری شدم تا ۸ صبح درد داشتم اما کاملا قابل تحمل بود از ساعت ۸ تا ۱۰ صبح بیشتر شد درده ...

خب پس خوب بوده

واااااي دوساعتم،دوساعتِ!!!!

وحشت اينو دارم كه ميتونم تحمل كنم

خيلي برات خوشحال شدم،،،،انشالله پشت هم ني ني بياري طبيعي😂😂

دوستانی که سونو واسه تشکیل قلب و ان تی دادن.

تاریخ هردوشون رو میزارن.

ممنون میشم.

جوری خدا رو توی تک تک لحظه سزارین شدنم لمس کردم،که اگه طبیعی میشد،درک نمیکردم.ممنون خدا جون،که همیشه حواست هست و قشنگترین لحظه ها رو برام میسازی.تو بخواهی،سومی طبیعی میارم😁😍
دوست عزیز اینجا بیشتر چون ویبکی هستیم پیش خانم دکترها ترکستانی ؛موید محسنی؛ شریفی و...و ماما ها خانم ...

دوستم مطمعنی این بیمارستانی ک میگی رایگانه؟

خانم صابریان دستمزدش چقدره و شماره تماسشو داری بهم بدی؟

سلام دوستان، یادتون گفتم که انقباض دارم، از عصری لخته های خون کوچیک میبیتم، ببخشید بعد از دستشویی رفتن، خیلی نگرانم، علائم زایمان زودرس؟ به نظرتون خودم برم داروخونه قرص ایزوپرین بگیرم تا فردا عصر که می خوام برم دکتر؟