2777
2789

سلام دوستان

من خیلی تاپیک درباره جنسیت جنین میذارم بیشتر به خاطر اطلاعات خودم هست

من شنیدم اگه خط نیگرا یا همون خط قهوای که رو شکم ایجاد میشه از پایین تا قسمت ناف ممتد باشه جنین پسر و اگه ممتد نباشه و بریدگی داشته باشه دختر

خانمهایی که خط نیگرا دارید و جنسیت نینی تون رو میدونید لطفا جواب بدید

ممنون از همه

نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروزت خدای فردا هم هست، "فردایت قشنگ"

من خوندم اگه از پایین ناف تا پایین شکم باشه دختر و اگه از بالای ناف تا سینه باشه پسر

برای من درست بود دخترام از ناف به پایین بود

واسه این نی نیم که پسره از بالای ناف تا سینه ست

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دلتنگ که میشوی دیگر انتظار معنا ندارد . یک نگاه کمی نامهربان ، یک واژه ی کمی دور از انتظار ، یک لحظه فاصله ، میشکند بغضت را ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته فکر نمیکنم موثر باشه،ولی در کل تنها چیزی که خیلی تو بارداری دوسش نداشتم این خط بود،جلو شوهرم خوشم نمیومد ببینش یا دکتر

میگن هرکی دوست مجازیش خوشگله میره بهشت خوشبحالتون به خاطر من میرین بهشت… یه سایت خوب راجبه برنامه نویسیhttp://jgeek.ir/?ckattempt=1
من خوندم اگه از پایین ناف تا پایین شکم باشه دختر و اگه از بالای ناف تا سینه باشه پسر برای من درست ب ...

عزیزم خوب تا قسمت ناف ممتد هست یا نه؟

منم این مطلب شما رو شنیده بودم اما مثال نقض هم براش زیاد شنیدم اما این مورد که گفتم رو نمیدونم

من خوندم اگه از پایین ناف تا پایین شکم باشه دختر و اگه از بالای ناف تا سینه باشه پسر برای من درست ب ...

مال من پسره از ناف به پايينه

بالاش نداره

شرمنده وسط خطه تركا هستن نميتونم ببينم شكسته يا نه😅

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

بعضیا خط رو ندارن ولی اصولاً تو ماه های اول زیر ناف هست،ماه که بالا میره تا سینه میره

میگن هرکی دوست مجازیش خوشگله میره بهشت خوشبحالتون به خاطر من میرین بهشت… یه سایت خوب راجبه برنامه نویسیhttp://jgeek.ir/?ckattempt=1
درسته فکر نمیکنم موثر باشه،ولی در کل تنها چیزی که خیلی تو بارداری دوسش نداشتم این خط بود،جلو شوهرم خ ...

آره ولی خوب اینم جزء تغییرات بارداری هست عزیزم

برای شما خطش چه طور بود؟و جنسیت جنین چی بود؟

من سونو انومالی هم بهم نگفت چیه ☹ ان تی هم دکتر گفت اعتباری نداره 

عزیزم این خط معمولا از هفته 16 به بعد شروع میکنه به پر رنگ تر شدن

البته بعضیا اصلا ندارن

عزیزم خوب تا قسمت ناف ممتد هست یا نه؟ منم این مطلب شما رو شنیده بودم اما مثال نقض هم براش زیاد شنید ...

بله عزیزم ممتد هست 

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دلتنگ که میشوی دیگر انتظار معنا ندارد . یک نگاه کمی نامهربان ، یک واژه ی کمی دور از انتظار ، یک لحظه فاصله ، میشکند بغضت را ...

عزیزم مثلا مربا جون خودش یه مثال نقض اون مطلب شماست