2777
2789
عنوان

گرگانیا سحر طالع بین میشناسین؟

686 بازدید | 8 پست

میگن توی افسران گرگان ی خانوم ی ب اسم سحر از کف دست طالع میگه و بخاطر اینکه آینده رو درست میگ خیلیا میترسن برن پیشش همسایمون تعریف میکرد یکی رفته پیشش بهش گفته طالع نداری هرچی اصرار کرده گفته برو تو طالع نداری ازش پرسیدن چرا نگفتی بهش گفت اون تا خونه برسه تصادف میونه میمیره و همینطور 

هم شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم ادرس دقیقشو داری؟

وارد شهر گرگان میشید از سمت حاده ی تهران همون آغاز شهر روستای انجیراب...در ادامه شهرک افسران گرگان قابل پیگیری ه سحر رو می شناسن.اما اینطور نیست که تا برید ف.ا.ل.تون رو بگه از ۸ صبح تا ۱۱ فقط دست میبینه. ابتدا دستتون رو نگاه نیکنه و تعداد مشخصی از روز رو میگه مثلا ۲۱۱ روز دیگه بیا و بر اساس اون روزی که میگه بیا باید بری و بگه روز قبل و روز بعدش نمی بینه بعضی ها هم همون موقع میگه ف.ال.ت هست برو تو اتاق تا بیام.

09116436959 

شاید این شماره ش باشه ذخیره کردم سحر ف.ا.ل ولی اگه این خط مال سحر کف بین نبود بیخیال شماره بشید.

اره من پیشش رفتم‌سال ۹۷ به قبل فکر کنم.خیلی روشن بین و بصیر هستن جزئیاتی رو می بینن که خودتونم برگاتون می ریزه ولی باور کن هیچ چیزی هیچوقت قطعی نیست هرچی میگه تاکید میکنه اگه بازگو کنی ف.ا.ل عوض میشه و نمیشه

شما به وضوح اون آدما اون رخدادهایی که پیش بینی کرده بوده رو می بینید و می فهمید و تشخیص میدید که درست گفته و درست دیده در حالیکه همون زمان کاملا حس می کنید اختیار کامل اینکه دقیقا چی رقم بخوره هم دست خودتون هست .به هرحال من به ایشون باور دارم اما به قطعی بودن سرنوشت خیر