چرا نوشتن معنی فارسی کلمات اشتباهه؟ و اینکه لغات و حفظ نکنیم پس چجوری یاد بگیریم ؟
چون معنی فارسی کلمه کامل نیست به عنوان مثال نگاه کردن در زبان انگلیسی look watch see و البته چند کلمه دیگه تمام این ها به فارسی دیدن معنی شدن اما کلا کاربردشون فرق داره باهم و وقتی به فارسی یاد بگیرید اشتباها استفاده میکنید. راه یادگیری معنی کلمات از طریق دیکشنری انگلیسی به انگلیسی هست که به صورت ساده تمام کلمات و کاربردشون رو گفته اگر خیلی مبتدی باشی شاید ۳ روز اول استفاده از دیکشنری انگلیسی به انگلیسی سخت باشه بعدش راحت میشه.
معنی کلمات هم باید در جمله یاد گرفت نه حفظ کرد مثلا برای هر کلمه جدید جمله ای ساخت یا نوشت یا بیان کرد.
معنی فارسی کلمه کامل نیست به عنوان مثال نگاه کردن در زبان انگلیسی look watch see و البته چند کلمه دیگه تمام این ها به فارسی دیدن معنی شدن اما کلا کاربردشون فرق داره باهم و وقتی به فارسی یاد بگیرید اشتباها استفاده میکنید. راه یادگیری معنی کلمات از طریق دیکشنری انگلیسی به انگلیسی هست که به صورت ساده تمام کلمات و کاربردشون رو گفته اگر خیلی مبتدی باشی شاید ۳ روز اول استفاده از دیکشنری انگلیسی به انگلیسی سخت باشه بعدش راحت میشه، بونس اینکه کلمه رو توی جمله یاد بگیرید هم داره
معنی کلمات هم باید در جمله یاد گرفت نه حفظ کرد مثلا برای هر کلمه جدید جمله ای ساخت یا نوشت یا بیان کرد.
دخترمن میره کلاس زبان ترم دوم هست هرجلسه خانمش۴یا۵کلمه میده بایدحفظ کنن واملاشوهم بایدبلدباشه.بنظرت ...
چند سالش هست؟ من کلا با کلاس در سن پایین مخالفم به عنوان کسی که ۱۰سال زبان پیشرفته آیلتس و تافل درس دادم تا فرد به سنی نرسه که هرچیزی ازش بخوای انجام نده ( مثه خوندن کتاب، ترنسکریپ کردن فایل صوتی) هرچی کلاس بره هدر دادن هزینه و زده شدن از انگلیسی هست
اما کانون زبان اینجوری یاد میدن کلمه به ملمه معنی فارسی میدن متاسفانه.کانون زبان رو لصلا قبول ندارم ...
اصلا نباید برید فقط هزینه کردن و زده شدن از زبان رو به همراه داره. من خودم نمره ۸ آیلتس دارم ۱۰ ساله زبان پیشرفته درس میدم، برای یادگیری زبان نیاز به یک راهنمای حرفه ای داره هر فرد و تلاش شخصی.