بچها چندساله خراب بود درست نکردم همش با جارو دستیا جارو میکردم الان دیروز شوهرم با هزار بدبختی رفت درست کرد یه کم جارو کشیدم خاموش کردم الان دوباره روشن میکنم روشن نمیشه شوهرم بیاد دعوا راه میندازه تو خراب کردی بنظرتون سوخته
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
اگه پولشو داشت و تا الان نخریدی واقعا حماقت کردی بخاطر همینه برات ارزش قائل نیست
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
نه کلا از اول اینجوری بود نه مراسم برام گرفت نه خریدی طبقه دوم خونه پدرشم روستا ولی من فقط تحمل کردم ...
با عشوه ای چیزی حرفتو به کرسی بنشون