2777
2789
عنوان

بارداری

140 بازدید | 13 پست

سلام ۳۹ روز پیش رابطه داشته داشته باشی بعد اخرین پری ۶ فروردین باشع ولی پریودت نامنظم باشه امروز بی بی بزنی منفی شه دقیقه؟ بعد گذشت سی و نه روز از رابطه نتیجش درسته؟ منفی درسته؟

سینه درد داشته باشی و پ نشدن ولی بی بی منفی 😐

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

منم پریود قبلیم ۳ فروردین بود اخرین رابطه ک دیروز ولی هنوز پری نشدم😐بی بی چم هم ماه پیش زدم اولای ۲ ...

منفی بوده منفی اس درسته؟

اگ باردار بود بعد ۴۰ روز از رابطه نشون میداد دقیق دو تا خط پزتگ میفتاد؟

نه ۴۰ روز بعد سونو قلبه برای بی بی چک ۲۰روزه

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

نه ۴۰ روز بعد سونو قلبه برای بی بی چک ۲۰روزه

پس دقیقه دیگ 

چرا پری نمیاد پس😐😑بی بی چک مدیکور منفیه 

بعضی وقتا ممکنه بی‌بی‌چک فقط ی حاله بیفته پررنگ نشه اگه نمیخوای ازمایش بدی فعلا فردا بااولین ادرار ...

هاله هم ننداخت یک ساعت نگه داشتمش فقط خط سی پرنگ شد چهارساعت قبلش هم دستشویی نرفته بودم

برو ازمایش

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍خدایا شکرت مرسی که صدامو شنیدی🥺امروز ۱۹دی صدای قلبشو شنیدم و قشنگ ترین معجزه دنیارو حس کردم😭😍خدا جونم هزار مرتبه شکرت که جواب سلفریم خوب بود و پسرم سالمه😍🙏🏻🥲خدایا تو رو به علی اصغر امام حسین خودت پشت و پناه پسرم باشه و اونو صحیح و سالم و به موقعش بزار تو بغلم🥲🫂♥️میشه برا سلامتی نینیم صلوات بفرستین؟؟؟🙏🏻😘خدایا هزاااااار مرتبه شکرت باورم نمیشه ۱۶مرداد ۴۰۴شد قشنگ ترین روز زندگیم🥹🍼👼🏻