2777
2789
عنوان

بارداری اول

82 بازدید | 12 پست

سلام

خانما با حالت تهوع و نفس نفس زدنای اویل بارداری چی کار می کنید؟ حالم داره بهم می خوره از بس تو رختخواب موندم. چه جوری این زنای خارجی انقدر راحت و شادن و ورزش می کنن؟ یعنی تا ۳ ماه دیگه من باید این مدلی زندگی کنم؟ حالا قبلش هم کار خاصی نمی کردم ولی لااقل می تونستم جایی برم. همین اول کاری خسته شدم. الان تازه هفته ی ۶ مه

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیمو بو کن حالت بهتر میشه

بیسکوییت ترد و اینا هم خوبه

دمنوش لیموعمانی هم خوبه

اینا تهوع منو کمتر میکردن

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

من تا لحظه ای که میرفتم اتاق عمل همین بودم به علاوه دنده درد شدید از ماه ۷...تو مجازی همه چی قشنگه باورنکن

بچم الان ۱ سالشه و به نظر من بارداری از بچه داری سخت تره..به جاهای قشنگ میرسی کم کم

خدا وسط غمات یه گل میکاره مطمئن باش♥
من تا لحظه ای که میرفتم اتاق عمل همین بودم به علاوه دنده درد شدید از ماه ۷...تو مجازی همه چی قشنگه ب ...

وای یا خدا تا لحظه اخر؟ تازه می خواستم ازمون هم شرکت کنم 🤢🤮 اره ولی می بینم مثلا این خانم های خارجی می دوئن و ورزش می کنن حرصم درمیاد. مامان من می گه من اصلا تهوع نداشتم. خ امیدوار بودم به اون برم. ولی متاسفانه 🤢🤮

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لیمو بو کن حالت بهتر میشهبیسکوییت ترد و اینا هم خوبهدمنوش لیموعمانی هم خوبهاینا تهوع منو کمتر میکردن

اره یه چیز شور می خودم مثل چیپس یه کم بهتر می شم. راه رفتن تو طبیعتم بهترم می کنه.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما که تو تاپیکت نوشتی حالت تهوع نداری زننننن. مگه می شه؟ خوشا به حالت

خسته شدن من دلایل دیگ داره😂مثلا اصلا بیرون برا دور دور سه ماهه ک نرفتم سهماه خونه مامانم بودم الان یه هفستس برگشتم خونه خودم زندونی بشم

همش نگرانم این همه نگرانی عذابم میده وسواس فکری گرفتم دیگ

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خسته شدن من دلایل دیگ داره😂مثلا اصلا بیرون برا دور دور سه ماهه ک نرفتم سهماه خونه مامانم بودم الان ...

ببین خب وقتی حالت تهوع داری تو همون خونه هم عذابه دیگه. می خورم حالم بده نخورم حالم بده. بیرون نمی تونم برم اصلا. که بخواد حالا خوش بگذره.

1
5
10
15
20
25
30
35
40