2777
2789
عنوان

حالا بد و بد

95 بازدید | 13 پست

حال روحیم بشدت خراب 

همسرمم چنان پر مشغله س که نگم ( پر مشغله از این لحاظ که خودش برای خودش مشغله میسازه 

مثلا التماس میکنه به بچه ها خواهرش که اگر مشکلی کاری براتون پیش اومد بمن بگید بچه های خواهرش ۲۰ خرده سال دارن و پدر مادرهم دارن 

اخه کدوم. دایی این حرف می زنه 

اوناهم نامردی نمی کنند ونمونه ش این هست که  خواهرشوهرم با یکی از دختراش رفتن سفر 

اون یکی  دخترش مونده خونه و رفته بیرون که ماشینش بخاطرحجاب توقیف میکنن 

دخترش هم زنگ زده شوهر من 

اینم بگم بار اولش نیس این اتفاق می افته 

یا تصادف یا بخاطر حجاب 

خلاصه هر بار یه داستانی 

من بارها سر این مسئله باهمسرم دعوا کردم 

که وقتت رو برای زندگیت بذار 

اون خودش پدرمادر داره

حالا به بن بست رسیدم 

امروز رفتم باهمسرم بیرون کلی حرف زدیم 

اما تهش به قهر کردن من رسید

اونم گفت تکلیفت رو روشن کن من با زن افسرده نمی تونم زندگی کنم !!!

جالبه اون وقت برای من نمیذاره 

بعد من شدم افسرده؟؟؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هیچکس مسئول حال خوب خود آدم نیست

فکر نکنی از شکم سیری میگما

افسرده شدم بیحال فقط میفتادم هرکی دوروز کنارم بود بعد خسته میشد میرفت

خیلی کارا کردم چند بار راهی بیمارستان شدم

آخرش فهمیدم فقط خودمم که میتونم به خودم کمک کنم

هی نفسی میاد و میگاد🙃

چقدشبیه منی منم دیشب سراین مسائل باشوهرم دعوای شدید کردم همه زندگیش خانوادشه میگم اینجوریه توچرازن گرفتی میموندی ور دل ننت وخواهرت منم خانوادم مفت نمیارزن میدونم برم بابام برای شیرین کردن خودش پیش مادرشوهرم که بیوه اس حقو میده به اونا گرچه خودشم دست کمی ازشوهرم نداره همه زندگیش خانوادش وزن داداشاش ودر وهمسایه بودن تاحالا ولی دیشب گفتم میرم اونجا بخواد خودشیرینی کنه بابام تهدید میکنم خودمو میکشم ساکمم جمع کردم شوهرم نزاشت ولی دلم خونه آتیشه ننش ۵شنبه خونه من بوده بهترین غدا مهمونی دادم شنبه خونه من بوده ۳روز رفته مسافرت هنوز پاشو درخونش نزاشته زنگ زده دارم میام خونتون

خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️

درسته  شاید برای درست شدن حالم باید بفکر طلاق باشم

بشین با حوصله فکر کنم به همه چیش به قبلش بعدش بعد از طلاق همه چی

من شوهرم انقدر منو اذیت کرد اعتیاد داشت همش تشنج میکرد دعوا بدبختی بیمارستان من خودکشی کردم یه خواهر دارم یه سال از خودم بزرگتره خیلی باهم جوریم یه روز دیگه نشست باهام از بعد طلاق و اینا حرف زد گفت حالا فکر کن طلاق میگیری یا درست میکنی شوهرتو 

اگه بگم شوهرم الان چی شده باورت نمیشه خیلی سختی کشیدم فحش شنیدم توهین تحقیر الان پاشدم سرپا همه حسرتمو میخورن هیچکس مسئول حال خوب خودش نیست هرکس هر کاری میکنه بذار بکنه تو حالتو خوب نگه دار خودتو ننداز

هی نفسی میاد و میگاد🙃