2777
2789
عنوان

روانشناسی...

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 31 پست
عزیزم شما در یک فرصت مناسب با نامزدت صحبت کنی و با هم سعی کنید برای مشکلات تون راه حل پیدا کنید‌.مسل ...

اخه حرف پدر ومادرم چي ناراحت ميشن😔

ني ني ندارما فقط دلم يهو خواست تيكر دار باشم😊اصلا دوس دالم😋اذيت كنين گريه ميكنما😔😭

عزيزم مادر و پدر شما احساسي تصميم ميگرند بهتر هستش با صحبت كردن اونارو هم قانع كنيد 

تا ناراحتي پيش نياد

توروخدا برا سلامتي مادر و پدرم يه صلوات بفرستيد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم مادر و پدر شما احساسي تصميم ميگرند بهتر هستش با صحبت كردن اونارو هم قانع كنيد  تا ناراحت ...

ممنون از راهنماييتون ❤️

ني ني ندارما فقط دلم يهو خواست تيكر دار باشم😊اصلا دوس دالم😋اذيت كنين گريه ميكنما😔😭
در مورد فوببا هست میتونید کمک کنید؟ فقط خواهشا و جسارتا ،به با تجربه نیاز دارم...

در قسمت کلینک مطرح کنید جناب صدیق منش مدیر کلینیک نی نی سایت و از روانشناسان باتجربه هستند در اون قسمت سوال تون رو بپرسید

ذهن احمق مانند مردمک چشم می ماند,هرچقدر نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر میشود.
عزیزم شما در یک فرصت مناسب با نامزدت صحبت کنی و با هم سعی کنید برای مشکلات تون راه حل پیدا کنید‌.مسل ...

ممنون از راهنماييتون

عزیزم در اینجا اصلا نیازی به حضور پدر و‌مادر نیست یک مهمونی دو نفره توی کافی شاپ یا حتی پارک بگیرید خودتون دوتا بدون حضور هیچ کس دیگر که روی فکرتون اثر بزاره، این شما دو نفر هستید که باید با هم‌به یک تفاهم و نتیجه مشترک‌برای زندگیتون برسید. و البته با حفظ احترام به پدر و مادر ها میشه با کمی تیزبینی مسایل رو مدیریت کرد

ذهن احمق مانند مردمک چشم می ماند,هرچقدر نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر میشود.
بله عزيزم بفرماييد

پسرم سر هر مساله ای گریه میکنه وقتی کسی لوازمشو برداره یا وقتی تو پارک در حین بازی کسی باهاش برخورد کنه و یا یه کار اشتباهی بخواد بکنه و منعش کنم گریه میکنه. واقعا کلافه شدم

پسرتون سه سالش هست؟ 

تو اين سن لجبازي و كلافگي طبيعي هست

باصبر وحوصله برخورد كنيد و سعي بكنيد كه در رابطه با كارها و تصميماش جبهه نگيريد 

اگر در رابطه با كار اشتباهش پافشاري كرد سعي كنيد حواسش رو پرت كنيد 

با صبوري كمك كنيد تا اين سن رو بگزرونه حتما بهتر ميشه 

2 سال و 2 ماهه است به نظرتون تا چه سنی ادامه دار هست. دیوانه شدم

عزيزم از ٢تا ٣سالگي اغاز لجبازي و منفي كاري كودك هستش كه معمولا تا ٦،٧سالگي ادامه داره

ولي شما نگران نباش چون كاملت طبيعيه و جزء مراحل رشد كودك هست

2 سال و 2 ماهه است به نظرتون تا چه سنی ادامه دار هست. دیوانه شدم

لجبازی یا در واقع منفی کاری جزو مراحل رشد کودک است. تقریبا همه کودکان به درجاتی متفاوت، منفی کاری را از خود بروز می دهند. معمولا لجبازی یا منفی کاری از ۲ سالگی شروع، در حدود ۳ تا ۴ سالگی به اوج می رسد و در حدود ۶ سالگی کاهش پیدا می کند. نکته مهم این است که بچه ها از ۲ تا ۳ سالگی می خواهند خود را ثابت کنند و به استقلال برسند و همین را والدین لجبازی می نامند. در حالی که این گونه رفتار ها لجبازی نبوده بلکه نوعی منفی کاری برای اثبات وجود و به دست آوردن استقلال است. 

اين هم بصورت مكتوب براي شما دوست عزيز 🌹