2777
2789
عنوان

روانشناسی...

520 بازدید | 31 پست

سلام

شبتون بخیر

هیچ کدوم از بچه های نی نی سایت، هستند که روانشناسی خونده باشند و تجربه ی مشاوره و کاری تو رشتشون رو داشته باشند؟

اگر بله، و اگر میتونند کمکی کنند ، ممنون میشم واقعا

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مادر شوهرم همسرمو پر كرد كه زنت كار نميكنه بعد اين دعوام كرد پيش مامان و خواهرش منم از جام بلند نشدم بعد شب داشتم ميرفتم داخل اتاق وسايل بردارم نگو اين لخت بود هي درو هل داد پام موند لأي در يهو بابام داد و بيداد كرد منو دعوا كرد باباش اومد شوهرمو زد بعد مامانش اومد با عصبانيت و بي ادبي گفت راحت شدي زهرمار همه كردي الكي ادا در اوردي بعد من زدم زير گرديه بعد يبار اومد خونمون با بابام كارداشت رفت امروز دوباره اومد جلو در چيزي بده مامانم گفت بيا تو با ساري اشتي كن برو گفته نه حالا بعدا ميام مامانم پايينه با مامانش و خواهرش از ديروز باغ بودن 😑

حالا به نظرتون من برأي سالگرد عقدمون سوپرايزش كنم يا صبر كنم اونا پيش قدم بشن 

ني ني ندارما فقط دلم يهو خواست تيكر دار باشم😊اصلا دوس دالم😋اذيت كنين گريه ميكنما😔😭
مشکلت چی هست؟ در چه زمینه ای کمک میخای؟ کارشناس ارشد روانشناسی هستم 

عزيزم جواب منو ميدي پست قبلي مطرح كردم

ني ني ندارما فقط دلم يهو خواست تيكر دار باشم😊اصلا دوس دالم😋اذيت كنين گريه ميكنما😔😭
در مورد فوببا هست

میتونید کمک کنید؟

فقط خواهشا و جسارتا ،به با تجربه نیاز دارم...

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

خدا خیرتون بده این همه مشاور و روان شناس هست اینجا ? اگر فقط یکیتون تو هر تاپیک درد دل میرفتین شاید بچه ها به نتایج بهتری میرسیدن. البته این فقط لطف شماست و ممنون میشم اگر این کار خیر خواهانه رو انجام بدین .

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

ببخشيد من كه درست متوجه نشدم چيشد. 

سوالت زياد تخصصي نبود ولي كلا بنظر من شما با شوهرت خوب باش و سورپرايزش كن كاري به هيچكس نداشته باش 

توروخدا برا سلامتي مادر و پدرم يه صلوات بفرستيد. 
ببخشيد من كه درست متوجه نشدم چيشد.  سوالت زياد تخصصي نبود ولي كلا بنظر من شما با شوهرت خوب باش ...

اخه پدر و مادرم ميگن صبر كن اونا پيش قدم بشن ارزش خودتو پايين نيار يكبار مقاومت و يك عمر راحتي

مادر شوهرم همسرمو پر كرد كه زنت كار نميكنه بعد اين دعوام كرد پيش مامان و خواهرش منم از جام بلند نشدم ...

عزیزم شما در یک فرصت مناسب با نامزدت صحبت کنی و با هم سعی کنید برای مشکلات تون راه حل پیدا کنید‌.مسلما سوپرایز کردن نامزدت فرصت خوبی هست برای نشان دادن عشق و‌ علاقه ات و‌ایجاد یک فرصت تازه برای هم صحبتی و همفکری، بشینید با هم راجع به چیزهایی که ناراحتتون کرده صحبت کنید و با منطق و بدون قضاوت بهم کمک کنید که حلش کنبد

ذهن احمق مانند مردمک چشم می ماند,هرچقدر نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر میشود.