2777
2789
عنوان

دیشب با همسرم دعوام شد

185 بازدید | 11 پست

هرجا میره بهم‌ نمیگه و همیشه میگه نپرس بدم میاد چن بار دعوامون‌شده بخاطر اینکه ازش میپرسم کجا بودی هیچوقتم درس جواب نمیده 

دیروز ظهر ساعت ۲ از خونه زد بیرون قبلش گفتم کجا میدی گفت نپرس گفتم خب بگو بدونم گفت میرم اهواز جنس بیارم 

بعد از ظهر رفتم خونه پدر شوهرم فهمیدم جای دیگه رفته اونا هم میدونن ولی نفهمیدم کجا وقتیم پرسیدم گفتن ماهم خبر نداریم 

ساعت ۱ اومد خونه 

وقتیم اومد بش گفتم کجا بودی شروع کرد به داد و فریاد که یه بار دیگه بپرسی میزنم دهنت و از این حرفا 

بعدشم گفت مشکل داری بیا برو خونه مامانت 

بچه ها نمیدونم چیکار کنم میشه راهنماییم کنین الان باهاش قهرم با اینکه از قهر خیلی بدم میاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باهاش سرسنگین باش و دیگه هم نپرس ولش کن بچه که نیست گم بشه 

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

یه مدت اصلا نپرس 

اصلا 

شما هم جایی رفتی اطلاع نده 

ولی اگر خودش پرسید بگو کجا میری

یه مدت هم نپرس ببین چی میشه

میگفتی احمق جان نگران میشم که میپرسم 😣

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

خب یه مدت نپرس حساسش کردی باز مخصوصا وقتی خسته از سرکار اومد نپیچ به پر وپاش دیگه اگه تنها مشکل زندگیت همینه و بهش اعتمادهم داری این قسمت رو شما کوتاه بیا و ازش نپرس

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚