2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نگران نباشید و نفرین نکنید 

بسپرید به خدا سریعتر از آهتون نتیجه میده

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

مال منم بعضی وقتا میگیره بعضی وقتا نه 

مهربانی زبانی است که هم ناشنوا میتواند بشنود هم نابینا می‌تواند  ببیند‌........آقایون محترم ،لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم   ،،،، این کاربری دست سه نفره

منم به این موضوع فکر میکردم. طرف ناراحت میشه  خدا برا اونی که کسی که ناراحتش کرده یه عذابی میده حالا ما 

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

چرا خب 🤔 البته اگه بگیر بود نصف فامیل سقط میشدن😁

همین. حکمت بوده😅

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

من آه دارم

ولی بگیر نیست

خودمو می گیره   

مثلا خواهرشوهرم خیلی اذیتم کرد گفتم الهی یکی مث خودتون گیر دخترت بیاد بفهمی من چی می کشم

بعد یکی مثل خودشون گیر داداشم اومد     

وزن شروع: 72کیلوگرم وزن هدف : 57کیلوگرم هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم) هدف 5: 62 کیلوگرم هدف 6: 60 کیلوگرم هدف7: 58 کیلوگرم

می‌دونی چون سختی نکشیدی ...چون زندگی برات راحت بوده ... دلشکسته ها اه عجیبی داره .....فان

تا حالا صدای شکستن قبلتو شنیدی ...

من شنیدم 

تا حالا حس کردی یه بشکه آب سرد روت ریختن از حرف طرف مقابلت 

تا حالا حمله عصبی آسم داشتی 

می زنم به خنده که یادم بره چقدر اشک ریختم 

نگران نباشید و نفرین نکنید  بسپرید به خدا سریعتر از آهتون نتیجه میده

می دونم یه کم بدجنسیه 

ولی میخوام ببینم وقتی یه نفر می سوزونه تو رو با حرفاش خدا چیکارش میکنه 

معمولا اتفاق خاصی نمیفته خوش وخرم به زندگیش ادامه میده تو می مونی ویه عمر نشخوار فکری