2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله اسی و همه حاجت رواشین❤️🌹

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

بچه ها کسی پایه شرکت توچله ی سوره الرحمان چهل شهیدهست اگه اره تاپیکم کامنت بزاره

واینکه اسی عزیزم بابت کامنتم معدزت میخوام🧡🧡

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

تو رو خدا به این نیتا دعام کنید💔🙏😭

به نیت اینکه خدا حاجات خواهرمو بده و از ته دل خواهرم خوشحال شه و به آرامش و  راحتی برسه انشالله😭🤲💔

به نیت اینکه مربی امور تربیتی و مشاوره قبول شیم من و خواهرم و مهر ۱۴۰۳ مدارس دولتی درس بدیم انشالله 😭💔🤲

به نیت اینکه زبون بد خواها و حسودا رو من و عزیزانم بسته شه انشالله و هر کی دشمن و بد خواه من و عزیزانمه و در حقمون ظلم کرده یا میخواد کنه حضرت عباس و امام رضا جوابشون محکم بدن جوری که دشمنانمون ذلیل و رسوا شن انشالله😭💔🤲

به نیت اینکه انشالله من و مامان و خواهرم و خاله هام و دختر خاله هام به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شاد انشالله💔😭🙏🤲

به نیت خوشبخت شدن  و موفق شدن و پولدار شدن و سلامتی و طول عمر و شاد شدن و آرامش دار شدن و آبرو دار شدن و زیبا شدن و خوش اقبال و خوش شانس شدن من و عزیزانم انشالله😭🙏🤲

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
منم دعا کنید😭😔

حمد خوندم برات عزیزم 

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

تو رو خدا به این نیتا دعام کنید💔🙏😭 به نیت اینکه خدا حاجات خواهرمو بده و از ته دل خواهرم خوشحال ش ...

حمد خوندم برات عزیزم