2777
2789
عنوان

خانواد شوهر فضول

96 بازدید | 7 پست

من دوران عقدم بعد میخواستم برم بیرون یادم رفت دره ساکمو ببندم

هرچند میبستمشم امکان داشت خودشون باز کنن حس میکنم دره ساکمو باز کردن دیدن اینم بگم خیلی فوضولن خواهر شوهرم رفته بوده خونه زن دایی مادرش یواشکی کشو هاشونو دیده بوده

مادر شوهرمم یسری خواهر شوهرم تعریف کرده کارمند بانک بینیشو عمل کرده هفت صبح فقط پاشده رفته ببینه کارمنده چه شکلی شده

الان از کجا مطمئن شم ساکمو دیدن یانه؟؟ چون یه وسیله ای داخلش بود دوس نداشتم متوجه شن ساکم میخواستم ببرم میگفتن چرا داری ساکتو میبری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۷ صبح فقط ب هدف دیدن بینی کارمنده رفته

دیگه تو ک عروسشی از تو میگذره؟

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

چند وقت پیشها خونه مامانم بودم گوشیمو وا گذاشتم تو اینستا بودم برم یه چیزی بردارم زن داداشم رو زیر چشمی داشتم نگاه میکردم گردنشو دراز کرده بود سرشو بکنه تو گوشیم ببینه چه خبره

فکر کرده چیزی از چشم تیز من در میره

احتمالش زیاده من تازه عقده کرده بودم خونه مادرشوهرم بودیم گوشیمو تازه گرفته بودم و هنوز رمز نداشت گذاشنم دو میز رفتم توالت یهو درباز کردم دیدم گوشی دست دختر جاریمه تا منو دید سریع گذاشت رو میز ولی من دیدم یه بارم پسر اون یکی جاریم داشت تو کیفمو میگشت مامانشم میخندید میگفت چی داشت تو کیفش بهدجای این که بگه زشته نکن