2777
2789
عنوان

دعوا سر مهریه

140 بازدید | 9 پست

با ینفر تو. رابطم قبلا جدا شده تو عقد 

امشب بحث یهو کشید سمت اون خانمه 

گفت آره تو هم مث همونی منتظری بیام بگیرمت مهریت بگیری 

گفت بهم رسیدیم خواستیم طلاق بگیریم مهریت رو میگیری گفتم بستگی داره مثلا او خیانت کنه من همه زندگیم بزارم بعدم 😐😟 برم چه توقعی واقعا 

من اگ دنبال مهریه بودم الان ده تا عقد کرده بودم طلاق هم گرفته بود مهریمم گرفته بودم 😞واقعا چرا برا من اینجوری میشه من بد هیچکسو نمیخوام کار هم به هیچکس ندارم خودمم نمیخوام به هیچکس هیچ وقت قالب کنم هر کی به من رسید عقده هاش سرم خالی کرد کاشکه بمیرم 

دعام کنید بتونم فراموشش کنم 😔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کات کن باهاش چون قراره سر هرچی تو رو با اون مقایسه کنه پس فردا بهش بگی بالا چشمت ابرو میگه اره نگا دنبال بهانه ای مث اون طلاق بگیری مهریه بگیری 

قشنگم امضام دیدی برای خونه دارشدنم صلوات بفرست بگوبهم حمد بخونم برات قربونت بشم❤️🫂
کات کن باهاش چون قراره سر هرچی تو رو با اون مقایسه کنه پس فردا بهش بگی بالا چشمت ابرو میگه اره نگا د ...

کاش از این عرضه ها هم داشتم خودش میگ هیشکی جز تو با این اخلاق من نمیسازه بعد اینجوری بهم میگه 

ن بابا 50 میلیون 5 سال پیش ازش گرفته طلا هم سی میلیون دست دختره داشته 

بهش بگو ۵۰ کیلیون این حرفارو نداره ک شل کننن

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

بعضی زنها آبرو و شرف بقیه رو هم بردن

بجون خودش من درسته دنبال آرامشم و پول 

دنبال پول هستم چون نداشتم هیچ وقت 

ولی دوست دارم برا پولم تلاش کرده باشم خودم بدستش بیارم من اگ خدایی نکرده روزی بخوام جدا بشم فقط وسایل هام با خودم میبرم چون هیچ وقت طمع نداشتم رو مال هیچکس 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792