2777
2789
عنوان

کورتاژ کردم

700 بازدید | 58 پست

من بخاطر متوقف شدن رشد جنین مجبور به سقط شدم بیمارسنان بستری شدم با دارو دفع کردم ولی بقایا و‌تیکه مونده بود ک کورتاژ شدم 

وقتی داشتم سقط میکردم از کمر درد شدید نمیتونستم از این پهلو به اون پهلو بشم انقدر شدید بود 

الان سه چهار روز میگذره از سقطم کمر دردم فرقب نکرده نمیتونم خم راست شم نمیدونم طبیعی هست یا مشکلی دارم 

خیلی نگرانم 

توروخدا اگر تجربه ای دارید بگید بهم😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند هفته بودین؟لکه بینی هم داشتی! من ۹ هفته کورتاژ شدم و درست بعد از کورتاژ خوب خوب بودم و هیچ دردی ...

منم هفته۹متوقف شده بود من قبل کورتاژ وقتی داشتم با دارو سقط میکردم کمر دردم شروع شد بسیار شدید الانم همونجورم

منم ۱۲ هفته کورتاژ خیلی درد داشتم 😭🥲.

حتی بعد کورتاژ رحم و کمرم خیلی درد میکردن .

به خودت برس اگه درد داری کیسه آب گرم بذار روش آروم میشه مواظب باش عفونت نگیری 

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

بده یکی با روغن سیاه دانه اصل کمرت رو ماساژ بده

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
منم هفته۹متوقف شده بود من قبل کورتاژ وقتی داشتم با دارو سقط میکردم کمر دردم شروع شد بسیار شدید الانم ...

خیلی متاسفم ..شرایط سختی رو پشت سر گذاشتی عزیزم

منم قرص میخوردم دل درد شدید داشتم ب همراه حالت تهوع .تاثیر داروهابود..بعد ۱۶ تا قرص جفت دفع نشد و کورتاژ شدم اما کمر درد نداشتم حتما ب دکترت بگو